![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1501 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Guys innebunesc citind cum este ridicat in slavi MGS4 .Nu mai am rabdare. Eu tot caut sa mai cumpar din magazine PS3 60 GB sau varianta de 80 GB dar nu gasesc nicaieri. Mai am vreo sansa ? Varianta de 80 va aparea in Europa ? Sau sant planuri sa mai scoata un PS3 compatibil cu joacele de PS2 ? Sa ma arunc la un PS3 de 40 GB ? | ||
|
| | #1503 (permalink) | ||
| Quote:
slicker:Este posibil prin toamna sa apara un update care sa introduca compatibilitatea full software pentru jocurile de PS2 pentru PS3 40GB, dar e doar un zvon...nu cred ca o sa mai gasesti prin vreun magazin varianta de 60GB.Eu zic sa-ti cumperi cel de 40, ca altul n-o sa vezi prea curand...si daca se adevereste zvonul...then ![]() ![]()
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1505 (permalink) | ||
|
Review la Bad Company:http://ps3.ign.com/articles/883/883157p1.html
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1506 (permalink) | ||
| Quote:
Momentan ma dau cu demo-ul pe PSN
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #1508 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Baia Mare | Quote:
| ||
|
| | #1509 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
OMG... 1999 ?!?!? Vedeti oameni buni ca aria de Publicitate nu e chiar degeaba. Un mic exemplu: Vand Ps3-60g . Practic un PS3 60GB, cu 2 controllere, un joc, factura/garantie, la 1550 RON. Parca e altceva, nu ? | ||
|
| | #1517 (permalink) | ||
| http://xbox360.ign.com/articles/883/883153p1.html IGN UK review pentru 360, dar pana la urma e acelasi joc si dupa cum au dovedit producatorii pana acum e posibil sa iasa si mai rau pe PS3, chiar daca l-au amanat pana la toamna - 7.0
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|