![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1683 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #1685 (permalink) | ||
| Ma refeream la problemele cu blu-ray-ul si cu update-ul. Pana nu se rezolva problemele nu cred ca o sa mai deschid consola.
|
| | #1689 (permalink) | ||
| V-as lasa, dar mi-am luat PS3 acum o luna jumate si nu cred ca imi voi mai lua altceva pentru mult timp. Si in plus mi l-am luat pentru ca stiam ca e mult peste 360 si pana acum nu mi-a confirmat. Sa fim optimisti si sa speram ca vor remedia problemele si ca ne vom putea juca linistiti. Apropo si mie imi mai dadea eroarea aia si ma deloga in timp ce jucam multiplayer si ma lua pur si simplu cu dureri de cap. Quote:
|
| | #1690 (permalink) | ||
| Da' eu nu inteleg de ce anume nu ne putem juca linistiti?Ce se intampla, crapa consola in 3?Explodeaza?Ce atata valva in jurul "problemei" survenite in jurul rahatului aluia de 2.4 si unui site hackuit?S-a mai intamplat si la site-uri mai mari sa fie hackuite si nu s-a facut atata scandal...si nu-mi spune-ti ca voi va luati stirile de pe site-ul oficial ca nu va cred.Sunt o gramada de site-uri mult mai bine informate si la zi.Deci, care e mare, uriasa si nemarginita problema?
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1691 (permalink) | ||
|
Dupa parerea mea mai bine nu mai scoteau deloc porcaria aia de 2.40. S-au facut de ras si nici nu au adaugat ceva competitiv in lupta cu microsoft. Eu stau linistit. Pana saptamana viitoare cand o sa mai imi iau un joc poate se mai potolesc.
|
| | #1692 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #1693 (permalink) | ||
|
Problema e ca nu vreau sa vina cineva la mine acasa si sa imi spuna ca am uitat aspiratorul deschis. Macar asta are un plus: e silentios. Jucati-va linistiti. La inceput am rupt consola cu 12 ore pe zi de GTA4 si nu a avut nimic asa ca nu imi fac griji ca va pati ceva cat timp am grija de ea sa fac update fara disc etc.
|
| | #1694 (permalink) | ||
|
Ce ai frate cu 2.40 ce nu iti place ? ca ai citit tu pe nu stiu unde ca au altii probleme ? ma doare fix in basca de ei si asa ar trebui sa te doara si pe tine de ei. N-au adaugat nimic nu ? Adevaru e ca nimeni nu avea nevoie de in-game xmb ca de-aia se face tam tam de la lansare ca nu este meniu in jocuri.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #1696 (permalink) | ||
|
Mie nu imi trebuie un meniu la care sa ma uit ca prostu la icoane. Macar de intram pe net sau aveam voice chat, macar cat faceam o pauza fara sa inchid jocul. Dar sa imi ceara sa inchid jocul ca sa ma uit la saved data files mi se pare aberant. @can1b@lu: Tocmai am luat theme-ul cu MGS4 de pe US si nu il mai schimb pentru mult timp.(e prea tare)
|
| | #1698 (permalink) | ||
|
Eu vreau sa fiu asigurat. Care e problema?
|
| | #1700 (permalink) | ||
|
Logic nu au nici cea mai mica legatura, dar mai bine pierd cateva secunde decat sa vad dupa ce termina update-ul ca nu mai vede discul. Si mie mi se pare o mare tampenie, dar asta e situatia.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|