![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1721 (permalink) | ||
| Quote:
E la mintea cocosului...known alreadyEra interesant cu-adevarat daca ar fi fost posibila rularea filmuletului din flash player.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 05-07-2008 at 14:01. | |||
|
| | #1722 (permalink) | ||
|
Fratilor, vam zis sa nu imi sariti in cap daca stiti. Eu abia acum mi-am dat seama cum se face. Daca va credeti asa destepti explicati-mi la ce se refera ATRAC in loc sa comentati ca voi stiati, ca treaba merge de mult timp sau ca nu se strica PS3-ul daca dai cu tamaie(phat_sua a incercat deja puteti sa il intrebati) etc etc.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #1723 (permalink) | ||
|
eu chiar nu zic ca le stiu pe toate sau sunt cel mai destept insa daca nu pricep ceva incerc sa caut mai multe info inainte sa pun intrebari ... ![]() ATRAC e o metoda de compresie proprietara sony .. uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Atrac , ps daca ai vreodata o intrabre legata de un termen incearca cu incredere wikipedia sau google o sa fii surprins..
__________________ no sig | |||
|
| | #1725 (permalink) | ||
|
Multumesc pentru informatii. Si mai usor cu iesirile astea. Eu am vrut doar sa ajut. Nu sa va jignesc intelectul.
|
| | #1726 (permalink) | ||
| Quote:
GT n-ar trebui totusi sa permita rularea trailerelor in flashplayer cu javascript?Si nu ma luati cu wiki sau alte nebunii ca atunci cand intri pe GT de pe PS3 spune ca e posibil.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1727 (permalink) | ||
|
PS3 are Javascript. Nu inteleg de ce nu merg. Dar oricup s-ar vedea nasol pe o bucata de ecran. Full screen e mai bine. Si se vede bine. Si cand am postat de 9 ori pe pagina fara sa ma documentez?
|
| | #1728 (permalink) | ||
|
pai pe pagina 85 ai 8 post-uri in care nu faci decat sa te plangi, sa faci pseudo-comparatii cu 360-ul si sa te certi cu toata lumea.Tine-o tot asa si pe pagina ca sa continui traditia ca vad ca nu esti departe.Eu unul nu ma mai bag.Bafta! PS:Stiam ca PS3 are Javasript de-asta am si zis.Timpii de incarcare la flash sunt considerabili mai mici decat cei din situatia in care vrei cu PS3-ul sa vezi vreun trailer HD.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1729 (permalink) | ||
|
Nu e vina mea. M-am luat de consola voastra favorita si imi sare tot forumul in cap din cauza asta. Am zis doar ca mi s-a parut o prostie update-ul si ceilalti au vrut sa exemplific. Nici macar ceasul nu sunt in stare sa il puna cum trebuie, de se suprapune cu bateria de la controller.
|
| | #1730 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ...da tu de ce ti-ai mai luat-o atunci?Ca sa-ti faci nervi cu prostia asta de consola care are o rata de failure de 99,4%, da crash dupa 4 min de joc si are hardware-ul mai prost decat ps1-ul....ce alegere proasta si neinspirata![]() Lasa-ne pe noi cu rahatul asta de consola si du-te pe aria de 360 ca vad ca-ti place.S-a luat lumea de tine pt ca ai facut numai offtopic si te-ai vaitat indirect ca n-ai ce sa te joci...si ti-ai ales ca paravan update-ul.Ma, sa stii ca o fi el o proste de update, care nu introduce nimic nou...dar un singur lucu nu-l face si anume nu face consola mai proasta...daca pana acum nu te-i plans de ea putai sa rezisti si-n continuare,dar dehh-nevoia de posturi...deci succes cu 360-ul !!!
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 05-07-2008 at 17:04. | |||
|
| | #1733 (permalink) | ||
| Quote:
Unde am pomenit ca PS3 are hardware prost. Pana la urma e cea mai buna consola din punct de vedere hardware. De unde ai scos-o pe aia cu nevoia de post-uri. Daca vreau post-uri pot sa fac un thread pe aria de publicitate si fac 100 de pagini de up si in plus nici nu mai sunt afisate posturile pe forum. M-am luat putin de update ca i s-a facut atat hype si pentru mine a fost o mare dezamagire, pe care mi-am exprimat-o si tu vii si imi zici succes cu 360-ul. can1b@lu fanboy PS3 numarul 1. PS: GATA. NU MAI DAU NICI UN REPLY CA CINE STIE CUM IMI IAU WARN/BAN SAU MAI STIU EU CE...
|
| | #1735 (permalink) | ||
|
Puteau pune o grafica mai draguta. In rest e foarte tare jocul.
|
| | #1738 (permalink) | ||
|
Mai apar Soul Calibur 4 si Brothers in arms hell's highway.
|
| | #1739 (permalink) | ||
|
BIA apare abia pe 12 septembrie (si cum de regula UBI prefera X360, pun pariu ca o sa ruleze de n ori mai bine decit pe PS3). teoretic, pe la sfirsitul lui august o sa mai avem Hellboy: Science of Evil, HEI$T (insa de asta nu prea s-a mai auzit nimic cam de multisor dar vedem ce zice codemasters saptamana viitoare la E3) si Tom Clancy: EndWar (daca nu il amina). dintre toate, cred ca HEI$T ma atrage cel mai mult. de partea cealalta, o sa fie Too Human la sfirsitul lui august, iar ala cred ca o sa ma tina ocupat mai mult timp.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|