![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1762 (permalink) | ||
|
Update-ul pentru Stardust din cate am inteles l-au scos. E posibil sa il fi bagat la loc impreuna cu FW 2.41.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #1764 (permalink) | ||
|
Daca nu iti spune sa il bagi cand intri in joc, inseamna ca inca nu l-au bagat la loc. Din cate am citit, in diverse surse, au fost ceva probleme cu acel patch. Va trebui sa ai rabdare pana il pun inapoi.
|
| | #1768 (permalink) | ||
|
Un mic desert pentru DonAdryan
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #1769 (permalink) | ||
|
|
| | #1771 (permalink) | ||
|
Ole! Asta da stire pe ziua de azi. Ar fi grozav sa il arate la E3.
|
| | #1772 (permalink) | ||
| Quote:
... In addition to being good with guns, she's also skilled in hand-to-hand combat! | |||
|
| | #1777 (permalink) | ||
|
ILuigi, mai bine te abtineai de la ultimul comentariu... Tocmai lispa strafe-ului, penuria de munitie si senzatia continuua de claustrofobie a facut din RE4 unul din primele 3 jocuri ever-made, si probabil cel mai bun survivior horror. RE5 va avea aprox. acelasi control, insa daca vor baga strafe-ul, io zik ca va fi o greseala, avand in vedere cum e pozitionata camera (care va ramane neschimbata) Daca tu vrei strafe pe camera aia... Dark Sector foloseste exact acelasi target-system si camera a la RE4, insa are strafe. Nu imi place deloc! Ma rog, daca tu te plictiseai la RE4, e problema ta... | |||
|
| | #1779 (permalink) | ||
| Quote:
Si apropo, "unul din primele 3 jocuri ever-made" ? .
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #1780 (permalink) | ||
|
New Mirror's Edge animated trailer and screens http://www.gametrailers.com/player/35999.html Imi place ideea jocului si arata chiar bine.
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|