![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Arhivă: Clubul PlayStation 3 v1.0 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1904 (permalink) | ||
|
mi-a ajuns ieri ferrari challange si am dat cateva ture bune. jocul e ok (asa cum se vede si prin review-uri cam de 7,5), nu seamana nici cu gt5p si nici cu grid. cine e fan ferrari merita si isi ia jocul, restul pot sa il sara si sa astepte motorstom2 sau pure. daca mai are cineva jocul sau intentioneaza sa il ia sa imi dea un pm cu id-ul de psn poate ne strangem pentru o cursa. din pacate nu m-am lamurit cum e in mp, la prima cautare mi-a gasit doar doua servere, si alea goale. | |||
|
| | #1905 (permalink) | ||
|
Pentru cine e interesat. Dupa ce am facut upgrade la HDD la PS3 40GB -> 120GB. Am ramas cu urmatorul hard http://www.seagate.com/www/en-us/pro...s/ld25_series/ pe care scrie mare "NOT SUITABLE FOR LAPTOP COMPUTER USE". Eu nu am crezut asta si am cumparat un hdd rack extern pe usb RPC 2.5" SATA in care am bagat hard-ul si acum functioneaza minunat ca solutie de stocare externa pentru laptop. | |||
|
| | #1909 (permalink) | ||
|
Vreau sa va pun o intrebare la care nu gasesc un raspuns logic. De ce naiba se misca SONY asa de greu in tot ceea ce inseamna PlayStation? Exemple: Home, in games XMB si lista continua. Cati ani si cate mii de minti lumiate iti trebuie sa programezi si sa duci la bun sfarsit un proiect?Cati?
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #1910 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1911 (permalink) | ||
|
Si eu spun sa te lasi de trolling. Chiar trebuie sa vii sa arunci vorbe la misto? Ce-ai zice sa ma duc pe aria de 360 si sa spun ca e praf consola voastra? Ce zici? Ar fi frumos? Vorbeste pe aria ta si lasa-ne pe noi cu "consola boboc".
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #1912 (permalink) | ||
|
in-game xmb a fost greu de realizat deoarece micro$oft a patentat niste facilitati si a fost greu sa primeasca licenta sony. Home se tot amana deoarece se vrea a fi o experienta aproape perfecta.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #1913 (permalink) | ||
|
Home oricum o sa fie in stadiul de Beta pentru mult timp din momentul in care va fi deschis.
|
| | #1915 (permalink) | ||
|
Da. Practic poti sa il consideri aparut din noiembrie cand se deschide BETA-ul.
|
| | #1916 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1917 (permalink) | ||
|
Nu inteleg de ce anumite persoane fac vaze deastea. Verifica in urma cu cateva pagini cand ai venit si ne-ai inebunit cu FF13 ca apare pe marele X360. Acu' vii si ne spui sa mai asteptam 10 ani. Posteaza pe aria cu care ai legatura si pe care stii ce vorbesti. Nu mai arunca post-uri la misto. Asta era ideea, intelegi?
|
| | #1918 (permalink) | ||
| http://www.psu.com/Force-Unleashed-d...0004358-p0.php Star Wars The Force Unleashed Demo pe PSN in august.
__________________ "The fear of blood tends to create fear for the flesh." PSN:HalfRabbit93 | |||
|
| | #1920 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|