![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 |
Well, am dat un search these days, si am ramas uimit sa vad ca nu avem thread dedicat pt. MGS4... sau poate mi-a scapat mie din vedere (caz in care astept un link sa dau "merge"). Asa ca am deschis unul. Sa incepem cu niste scans. Part1: | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Part3: P.S. Toate filmele legate de MGS4 le puteti gasi aici: http://www.gametrailers.com/game/1743.html | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
Si niste snippets from EDGE: Quote:
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am urmarit iar alea 15 minute de gameplay de pe gametrailers si de fiecare data raman masca...desi l-am vazut de vreo 5 ori...La cate combinatii are Old Snake sunt sigur ca le uiti in timp ce joci...cate camuflaje, arme, stance-uri etc..Nu mai vb de animatii...Sunt absolut sigur ca va lua peste 9...Pentru mine e mult mai mare hype-ul pt MGS decat pt GTA sau oricare alt joc..
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Get fancy! MonkY! "Secrets and other content won't be discovered until months or even years of play" Si link: http://ps3.qj.net/More-Metal-Gear-So.../49/aid/117730
__________________ This is my story! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Metal Gear a aparut pe consolele Nintendo (2 variante) pe care le puteti juca de pe unul din discurile de la MGS3 parca. A mai aparut o varianta (cea mai buna dupa parerea mea) pe consolele "terminator". La vremea aia superjocuri.
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
Varianta pe "terminator" am rejucat-o de "curind", acu 2-3 ani for funny.... ...in rest:no comment! Intrebarea este: mai esti? Nu te-am vazut-on PS3...din tinerete! Ai promis un COD4!?
__________________ This is my story! Last edited by volsergiu; 09-04-2008 at 18:09. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 Location: Cluj |
Cica intii a aparut pe MSX dupa care a fost portat pe NES, Metal Gear (primul) adica. In 1987, de aia e faza cu aniversarea de 20 de ani. Metal Gear Solid, seria despre care vorbim, a aparut in 1998..parca. Tot lumea Metal Gear doar ca cu 10 ani mai avansat, jocul. Anyway, ma gindeam ca poate a jucat cineva careva joc atunci demult. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu, dar parca era o discutie. Trebuia sa demonstrez ceva? ![]() Crede-ma ca stau cu timpul in pioneze. Am avut 2 jocuri Uncharted, ale mele personale si n-am avut timp nici macar sa le bag in consola. Am Assassin's Creed si inca cateva care s-au umplut de praf. Uf!
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
Lasati istoria si reveniti si voi in 2008... cu impresii despre MGS4, sperante, pareri... ca pt. cele vechi sunt alte threaduri, alte istorisiri.... Eu vroiam sa va intreb daca doar mie mi se par texturile cam lipsite de culori contrastante, sau puternice... sau asa sunt de fapt, pt. ca asa a vrut Kojima ? Nu ca m-ar deranja sa joc cu "noir", dar, ma gandeam ca o fi din cauza capturilor... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|