![]() |
| | #301 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
nu ai vazut chiar toate jocurile PS3 pe Game Trailers sunt din 9 in jos, numai jocul asta a luat 9.3.... Am scris in graba.... si gesturile astea proaste luate de la americani "mai du-te si tu la scoala" mai lasa-l la o parte da? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by samsamurai; 12-06-2008 at 17:51. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #302 (permalink) | ||
| Quote:
On topic:Oare va mai fi nevoie de konami id-uri pentru a te juca MGO(ca in Beta)? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ce vrei mai mult de atat MrMxyzptlk?
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 12-06-2008 at 19:21. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
|
mica problema pe care am, se numeste ca inteleg pe tipul ca scrie in graba si cu asta-basta. suntem pe net, pe un forum da gameri la dracu nu la clasa de limba romana. ce daca a facut niste greseli? se poate intelege perfect ce a vrut sa zica. nu vin aici ca cineva sa-ne tine lectii de gramatica, sau sa faca pe marele profesor de gramatica ... daca gresim gresim, nu ma intereseaza. on topic: cine nu se grabeste, sa faca comanda de la englezi. pe zavvi MGS4 costa 39 de lire + 1 lira posta, in total 40 de lire, in total cardul va fii debitat cu cca. 185 RON ... si daca vreti sa cautati poate o sa-l gasiti si mai ieftin. daca au pe stoc va fii livrat in 6-7 zile lucratoare. can1b@lu: singurul lucru pe care vreau sa nu incepem sa ne atacam din "motive gramaticale"
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator )
| |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| http://www.gametrailers.com/player/35094.html Retrospective part six
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
|
Jocul ruleaza in 768p http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=430941 si cica ii convine upscale-ul la 1080p (great)
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
| Quote:
Thank you for your order with TheHut.com. We can confirm the item(s) below have been sent to you. Metal Gear Solid 4 - Guns Of The Patriots 34.93 Shipping 0.99 Ieri am primit mesajul. Mai ieftin de 165 RON nu cred că am văzut pe la alţii.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #312 (permalink) | ||
|
Eh, iti spun eu ca daca microsoft facea un review la mgs4, avea acelas scor )Si gamespot ma astept la un sub 9,5 Ce nu'i pe 360 ori nu exista, ori ii mediocru sau rau.Singuru joc care sa apropiat de nota merita era Uncharted si ma mira.(tot era nota prea mica) P.S scuzatimi limbaju dar cum plm halo a luat 9.8 la story cu un punct mai mult ca mgs4....am jucat halo si nici nu vorbea omu ala sarea ca un iepure on crack doar... | |||
|
| | #313 (permalink) | ||
|
IGN Review - 10 (Masterful)
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #319 (permalink) | ||
| Hai ca dupa o cautare mai atenta prin casa am gasit konami si game id precum si pass-urile necesare...erau pe un post-it ![]() EDIT:Aveti idee daca se vor pastra stats-urile&other online gain stuff din Beta si in MGO?
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 13-06-2008 at 17:32. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|