![]() |
| | #361 (permalink) | ||
|
Impresii e greu de dat fara spoilere. Asa, in linii mari...e grandios. Exact cum pare din trailere si din tot ce s-a vazut pana acum. E acel sentiment de capitol final dintr-o saga. Tot ce s-a vazut in trailere e in joc ca secvente CGI, doar ca la un nivel de detaliu superior. Trailerele sunt un fel de versiuni mai light ale secventelor reale din jocul final. Ca parere personala, gameplay-ul e destul de lejer, chiar un pic diluat fata de MGS3 de exemplu, insa nu prea mai conteaza, e capitolul care le incheie pe toate deci se joaca pentru story pana la urma. Pe dificultate normal e clar mai usor decat MGS3. O parte din mecanismele de gameplay au disparut si feelingul e mai mult spre action. Pe normal daca esti descoperit poti lejer sa-i impusti pe toti si sa scapi. Are in continuare acel umor dement la anumite faze, care din pacate nu se pot aminti fara spoilere ![]() Acum dupa primul capitol m-am obisnuit cu nivelul la care e realizat, insa la inceput iti cade efectiv fatza. Production values la nivel Hollywood. Daca asta nu e game of the year inseamna ca s-a intors lumea pe dos. Get it now. I mean NOW. | |||
|
| | #362 (permalink) | ||
|
Acum stiu de ce se numeste guns of the patriots ... sfarsitul la mgs 3 subsitence o spune. MGS .. o serie epica, nu doar o serie de jocuri ci o serie de opere de arta .... MGS and Snake >... We salute you !! ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Imi cer scuze daca am spus ceva si nu am pus un spoiler ..
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! Last edited by Y2J; 14-06-2008 at 20:46. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #363 (permalink) | ||
|
MGS3 are multe aluzii la evenimentele din MGS4, in special chestii legate de tehnologia viitorului prezentat in MGS4. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Acuma nu ca sa sucesc cutitul in rana da' e superb realizat. Are feelingul ala japonezo-trist, fatalist, care nu prea te lasa sa speri la happy ending ![]() Foarte dramatic, cu secvente CGI fata de care trailerele sunt doar asa, de gust. Last edited by dtancu; 15-06-2008 at 19:03. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #364 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Nici un joc din seria Metal Gear nu a folosit CGI. | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
| Si eu am MGS1 si 2(Substance) tot pe PC.Abia ieri am terminat MGS2...solid game ...mie mi se misca bine,dar pt asta trebuie sa-l patch-uiesti.Din pacate n-am cum sa joc mgs3, dar o sa incerc azi si maine sa joc Portable Ops(PSP), ca dupa aia vine MGS4![]() ![]()
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #376 (permalink) | ||
|
[quote=dtancu;38459821]Eu sunt la actul 4 pe la mijloc si am 19 ore pe normal. Depinde cit de repede joci si cit stai sa cauti toate bonusurile etc. E adevarat ca foarte mult din astea 19h sunt cutscene-uri. quote] Depinde foarte mult de stilul de joc. Eu am 13 ore si sunt inca la actul 2. Savurez fiecare miscare, explozie, peisaj si storc cu placere fiecare pixel al acestei minuni tehnologice numita MGS4. Kojima, I bow to you!
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #378 (permalink) | ||
|
Stai sa ajungi la actul 5....devine dramatic rau. Ca stealth game pur, exista mai bune decat MGS4. Atit seria Splinter Cell cat si Thief sunt mai dificile pe partea de stealth decat MGS4. In schimb ca experienta completa, cutscenes etc, MGS4 e imbatabil. Last edited by dtancu; 16-06-2008 at 20:57. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|