Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-06-2008, 14:57   #501 (permalink)
Nick anterior: Mitza1234

Mitzage's Avatar

Killing no enemies? Pai si atunci cum treci de nivelul cu Octopus? Cand te ataca soldatii aceia inainte sa te bati cu bossul.

PSN ID: mitzage7

Mitzage is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 15:08   #502 (permalink)
Metal Gear Solid

Nonelito's Avatar

CQC (cel mai probabil)

Nonelito is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 16:02   #503 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Ma pun si eu sapt care vine sa fac acel challange sau ce o fi Si stiu cel mai usor mod

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 16:49   #504 (permalink)
Registered User

volsergiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mitza1234 View Post
Killing no enemies? Pai si atunci cum treci de nivelul cu Octopus? Cand te ataca soldatii aceia inainte sa te bati cu bossul.
...Mk2 sau arme non-letale, cele care sunt albastre, anestezice, cutit cu electroshoc! sau ai strangi de "cojones".

volsergiu is offline    Send Message via Google Talk to volsergiu Reply With Quote
Old 29-06-2008, 17:30   #505 (permalink)
Registered User

Hi all ! Am si eu o intrebare legata de MGO. Am un MGS4 regiunea 3 si nu stiu daca as putea sa joc contra jucatorilor europeni. Help anyone?

fritzy0020 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 18:56   #506 (permalink)
Solid Shake

ILuigi's Avatar

... si de ce nu incerci singur daca zici ca ai MGS4 ?

ILuigi is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 19:08   #507 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ILuigi View Post
... si de ce nu incerci singur daca zici ca ai MGS4 ?
Nu stiu pe nimeni cu MGS4. O sa-si mai ia un prieten si de aceea intreb.

Old 29-06-2008, 20:15   #508 (permalink)
Registered User

Cum pot face Hold-up in joc??? Nu imi iese deloc, m am uitat pe manual, briefing...tot nu inteleg cum se face :P . E cineva destul de dragut sa mi explice?:P
Deci ma duc cu L1 apasat spre inamic, dar nu ridica mainile deloc, nu isi da seama ca sunt acolo practic. Daca incerc sa ma duc in fata mea ma vede si trage in mine

nutu01 is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2008, 20:17   #509 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by nutu01 View Post
Cum pot face Hold-up in joc??? Nu imi iese deloc, m am uitat pe manual, briefing...tot nu inteleg cum se face :P . E cineva destul de dragut sa mi explice?:P
Deci ma duc cu L1 apasat spre inamic, dar nu ridica mainile deloc, nu isi da seama ca sunt acolo practic. Daca incerc sa ma duc in fata mea ma vede si trage in mine
In manual la pg. 27

Old 30-06-2008, 00:19   #510 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

eu mai am putin si termin jocul si nu mi-a iesit nici un CQC niciodata. nu stiu de ce...ma apropii de aia pe la spate...dau R1 (si am arma cu CQC - M4 CUSTOM), iar el doar loveste cu arma, nicidecum sa il puna pe ala jos. nu am incercat cu cutitul sau cu miinile goale, poate asa iese, insa e aiurea sa fiu nevoit sa schimb arma ca sa folosesc CQC. ce sa spun, de parca nu s-ar fi putut folosi arma ca sa le tragi una in scafirlie si sa ii adormi, dupa care sa ii cauti de items and shit. in schimb, imi place OctoCamo fff mult. Kojima spunea ca au avut probleme la teste cu sistemul asta pentru ca lumea nu il folosea. Nu stiu, mie mi se pare de mare ajutor.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 02:44   #511 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

H0stile incearca cu un cutit, pe la spate tine apasat r1 , sau cu un pistol/cutit apasa de mai multe ori r1, uitate la info sunt o gramada de cqc moves

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 09:09   #512 (permalink)
Registered User

Fanta's Avatar

am terminat ieri jocul, incredibil de smecher, dar....

PSN ID: fanta_ru

Last edited by dtancu; 30-06-2008 at 09:28.

Fanta is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 09:11   #513 (permalink)
Solid Shake

ILuigi's Avatar

Baaaaaa alooooooo ! Spoiler alert!

ILuigi is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 11:10   #514 (permalink)
Registered User

mirceahr's Avatar

@Fanta: bai tata exerseaza cu butonul de spoiler inainte sa ne zici ca ala negru e tasu'!

mirceahr is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 11:34   #515 (permalink)
Registered User

Fanta's Avatar

@mirceahr: bai fiule, scuteste-ma cu expresiile astea de om superior, mi-am primit avertisment, a fost pus un spoiler peste ce am zis cu mult inainte sa postezi tu, deh am crezut ca asta e un thread cu discutii libere despre impresiile din joc, imi cer scuze fata de cei carora le-am stricat surpriza descoperirii unei fractiuni din povestea complicata a jocului; daca il jucati (ceea ce ar trebui sa faceti in loc sa va pierdeti timpul aici) o sa vedeti totusi ca nu are atat de multa importanta ce am zis

PSN ID: fanta_ru

Fanta is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 14:29   #516 (permalink)
Registered User

sa nu jucati MGS4 pana nu terminati si celelalte. altfel nu veti intelege nimica. nu are rost. seria MGS e ca un film impartit in mai multe bucati.

TaSe88 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 14:39   #517 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by TaSe88 View Post
sa nu jucati MGS4 pana nu terminati si celelalte. altfel nu veti intelege nimica. nu are rost. seria MGS e ca un film impartit in mai multe bucati.
Damn right!

can1b@lu is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 20:35   #518 (permalink)
Final Fantasy Freak

SisterRay's Avatar

Deci eu tre' să mai aştept cu jucatu' că pe Snake Eater nu l-am terminat. Donează cineva nişte timp?

SisterRay is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 21:41   #519 (permalink)
Registered User

Dr0ps2000's Avatar

Quote:
Originally Posted by TaSe88 View Post

Daca ca bine ai zis . Am trecut de Actul III si nu am inteles nimic. Gameplay nu am ce sa zic este superb (chiar daca intr-o ora joci 10 minute ca restul sunt "filme" ). Povestea mi se pare jalnica (poate ca nu am jucat nici un joc din serie dar oricum nu regret nimic) , ma asteptam la cu totul altceva , credeam ca e ceva realist gen Splinter Cell nu sf-uri (ninja cu sange alb si tot felul de roboti zburatori si care toate aduc spre desenele animate japoneze ).

O sa mai joc putin la el ca sa il termin si dupa aia il scot la vanzare pentru ca nu merita sa ii faca umbra lui GTA4 in vitrina.

Dr0ps2000 is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2008, 21:44   #520 (permalink)
Registered User

DeathWings's Avatar

Baiatule puteai sa taci ca pe toti de aici care ne jucam si stim cu ce se mananca seria asta ne doare fix in partea dorsala de parerea ta..scuza-ma dar nu ma pot abtine la o asemenea ineptie.. cum ca GTA 4 ar fi mai bun decat Metal Gear

Go shoot a duck

DeathWings is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules