![]() |
| | #508 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
Cum pot face Hold-up in joc??? Nu imi iese deloc, m am uitat pe manual, briefing...tot nu inteleg cum se face :P . E cineva destul de dragut sa mi explice?:P Deci ma duc cu L1 apasat spre inamic, dar nu ridica mainile deloc, nu isi da seama ca sunt acolo practic. Daca incerc sa ma duc in fata mea ma vede si trage in mine | ||
|
| | #509 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
| ||
|
| | #510 (permalink) | ||
|
eu mai am putin si termin jocul si nu mi-a iesit nici un CQC niciodata. nu stiu de ce...ma apropii de aia pe la spate...dau R1 (si am arma cu CQC - M4 CUSTOM), iar el doar loveste cu arma, nicidecum sa il puna pe ala jos. nu am incercat cu cutitul sau cu miinile goale, poate asa iese, insa e aiurea sa fiu nevoit sa schimb arma ca sa folosesc CQC. ce sa spun, de parca nu s-ar fi putut folosi arma ca sa le tragi una in scafirlie si sa ii adormi, dupa care sa ii cauti de items and shit. in schimb, imi place OctoCamo fff mult. Kojima spunea ca au avut probleme la teste cu sistemul asta pentru ca lumea nu il folosea. Nu stiu, mie mi se pare de mare ajutor.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #514 (permalink) | ||
|
@Fanta: bai tata exerseaza cu butonul de spoiler inainte sa ne zici ca ala negru e tasu'!
__________________ Wherever we want to go, we go. That's what a ship is, you know. It's not just a keel and a hull and sails; that's what a ship needs. Not what a ship is. What the Black Pearl really is, is freedom Jack Sparrow | |||
|
| | #515 (permalink) | ||
|
@mirceahr: bai fiule, scuteste-ma cu expresiile astea de om superior, mi-am primit avertisment, a fost pus un spoiler peste ce am zis cu mult inainte sa postezi tu, deh am crezut ca asta e un thread cu discutii libere despre impresiile din joc, imi cer scuze fata de cei carora le-am stricat surpriza descoperirii unei fractiuni din povestea complicata a jocului; daca il jucati (ceea ce ar trebui sa faceti in loc sa va pierdeti timpul aici) o sa vedeti totusi ca nu are atat de multa importanta ce am zis
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #519 (permalink) | ||
| Quote:
Daca ca bine ai zis . Am trecut de Actul III si nu am inteles nimic. Gameplay nu am ce sa zic este superb (chiar daca intr-o ora joci 10 minute ca restul sunt "filme" ). Povestea mi se pare jalnica (poate ca nu am jucat nici un joc din serie dar oricum nu regret nimic) , ma asteptam la cu totul altceva , credeam ca e ceva realist gen Splinter Cell nu sf-uri (ninja cu sange alb si tot felul de roboti zburatori si care toate aduc spre desenele animate japoneze O sa mai joc putin la el ca sa il termin si dupa aia il scot la vanzare pentru ca nu merita sa ii faca umbra lui GTA4 in vitrina. | |||
|
| | #520 (permalink) | ||
|
Baiatule puteai sa taci ca pe toti de aici care ne jucam si stim cu ce se mananca seria asta ne doare fix in partea dorsala de parerea ta..scuza-ma dar nu ma pot abtine la o asemenea ineptie.. cum ca GTA 4 ar fi mai bun decat Metal Gear Go shoot a duck
__________________ "Fear is The Mindkiller" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|