![]() |
| | #522 (permalink) | ||
|
Ordinea in care trebuie jucate jocurile din serie: 1. Metal Gear Solid 3: Snake Eater 2. Metal Gear Solid: Portable Ops 3. Metal Gear 4. Metal Gear 2: Solid Snake 5. Metal Gear Solid (The Twin Snakes) 6. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty 7. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
__________________ PSN ID: mitzage7 | |||
|
| | #524 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer si eu va zic ca in afara de Metal Gear Solid de pe PSX, pe care l-am inteles in proportie de 95% (ma refer la poveste evident) incepand cu Sons Of Liberty si terminand cu Snake Eater nu prea am mai inteles nimic. Si le-am jucat de cateva ori pe fiecare in parte. Sau poate am fost prea atent la alte chestii precum gameplay sau grafica si am uitat de poveste.
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #526 (permalink) | ||
|
Cumparati-va PSM3 de la Diverta. Are acolo o mini-carticica dedicata seriei MGS. Explica fiecare caracter, fiecare unit, fiecare nume etc. Poate asta va ajuta in intelegerea pe deplin a povestii. Partea nasoala este ca, costa 48 RON. A fost acum 2 luni 35 RON dar suntem in RO, deh. In GB e 5 lire, deci cam la juma' de pret. GG Romanica. Oricum, e posibil sa va ajute.
__________________ Lenes. Last edited by Nonelito; 01-07-2008 at 09:02. | |||
|
| | #530 (permalink) | ||
|
Hai ca asta e culmea: m-am uitat la primul minut din video si am vazut 3 cutscene-uri. E total aiurea sa fac doi pasi si sa imi dea filmulet. Inca nu am jucat jocul si treaba asta m-a cam surprins.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #535 (permalink) | ||
|
l-am inceput si eu, cateva impresii de inceput: 1. am ramas prost 2. am ramas prost 3. sublim... 4. incredibil ce imi experimenteaza ochiu si mintea... 5. nu zic ca e cel mai tare joc ever. o zic maine! Mai in gluma mai in serios, am ramas la propriu cu gura cascata. Bravo Konami, bravo Hideo, bravo Japan! Inca o data mi-au demonstrat ca sunt cei mai tari cand vine vorba de video games. Ma intorc la joc. Revin cu impresii mai realiste, momentan sunt prea bulversat si aberez... ![]()
|
| | #536 (permalink) | ||
| Inseamna ca ai distrus o parte din placerea de joc a unuia sau a mai multora user/i. Exemplul perfect este istrategie care acum cand va face rost de MGS4 va avea o puternica senzatie de deja-vu in primul minut.Fara suparare Stiu ca n-ai intentionat...doar ti-am adus la cunostinta.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #537 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
ooooooooohh.....Come on.Vrei sa spui ca MGS4 e cel mai tare joc de pana acuma??Pai daca esti fanMGS normal ca ai sa confirmi asta.Pffffff.....eu am vazut primul review acuma 3 ani,si e mare diferenta review-rilor dinaintea lansarii.O nota de la 1 la 10??Ii dau un 6.Cel mai reusit joc de pana acuma,kre e cu adevarat serios e Uncharted.Mgs4 e atat de faimos din cauza k a avut episoade precedente...blablabla.
| ||
|
| | #538 (permalink) | ||
|
Pai doar nu oi fi vrut sa existe doar MGS4. Ca nu mai intelegeai nimic. Duh. Povestea din MGS4 singura nu face nici 2 bani ( ei bine, poate face mai mult ), dar combinata cu povestea din toate jocurile MGS se creaza ceva "beyond this world".
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #540 (permalink) | ||
| Quote:
![]() remuszt: poate nu e cel mai tare joc evah..MGS4..dar cu siguranta e cea mai tare serie care a existat vreodata. Si nu ma refer la grafica aici...nah nicidecum...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|