![]() |
| | #541 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Nu m-am bagat in seama pe topicul asta doar ca sa stric treburile.Respect acest joc.......dar mi se par exagerate expresiile catorva.GRAFICA.......EFECTE....ETC. )Pai mereu jocurile care vor urma,vor fi din ce in ce mai avansate......doar nu ai vrea sa mearga inapoi.Sunt sigur ca majoritatea voastra nu a jucat toate seriile precedente cas vreo 5-6.....nu mai stiu.Si daca ai sarit o serie normal ca ai rupt lantul,si nu ai sa mai intelegi niciodata seria 4.Totusi viva MGS4....merita cumparat.
| ||
|
| | #544 (permalink) | ||
|
Omul se referea la titluri cand a zis serii. Oricum, pentru cine nu stie, Metal Gear Timeline story: Metal Gear Solid 3: Snake Eater - 1964 Metal Gear Solid: Portable Ops - 1970 Metal Gear - 1995 Metal Gear 2: Solid Snake - 1999 Metal Gear Solid - 2005 Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - 2007/2009 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots - 9999 Wiki
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #545 (permalink) | ||
| El cred ca s-a luat dupa seriile GTA unde intr-adevar exista seria GTA(1) cu toate add-on-urile alea cu London si nu mai stiu ce, seria GTA2, seria GTA3 cu vice city, san andreas etc. si sa speram seria GTA4.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #546 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #548 (permalink) | ||
| Mie mi-ar placea sa joc un GTA4 Vice City, eventual cu Niko in continuare, ca GTA3 Vice City mi s-a parut cel mai reusit la toate capitolele.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) Last edited by istrategie; 02-07-2008 at 17:21. | |||
|
| | #551 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
MMMMMMMMM....scuzati.Cum vreti sa le zic....sa le scriu p toate? Normal sa la titluri m-am referit......da graba strica treaba.Totusi au fost 7 lansari (acuma vati prins?). Are cineva probleme cu ps3-u de cand ati instalat firmware-ul 2.40???Nu e ca am eu probleme,dar am auzit ca au aparut o gramada. | ||
|
| | #552 (permalink) | ||
| Quote:
.... ...doar se restarta ?!?!
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #555 (permalink) | ||
|
Si mie mi-a facut exact la fel. Si la download pe la 80% a sarit la 100%. PS: WTF is SOD?
|
| | #558 (permalink) | ||
|
Screen of Death. Ciudat, dar e prima data cand aud de numele asta. Cine i-a dat numele a vrut sa fie amuzant si sa para o copie esuata de RROD. Nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Cum se manifesta? Se face ecranul negru?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|