![]() |
| | #581 (permalink) | ||
| Quote:
Junnkie melodia e in titlu, Old Snake.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #584 (permalink) | ||
|
Am inceput sa-l joc si eu de curand, insa ma deranjeaza o chestie. Ori sunt eu nebun, ori mi se pare foarte ..foarte ...scriptat. Imi place sa urmaresc si peisajul inconjurator sa imi planific actiunile urmatoare. Si ma uit la astia de prin joc cum fac acelasi lucru de o mie de ori. Bombe care explodeaza in acelasi loc mereu, oameni care daca ii impusc apar in acelasi loc de fiecare data si fac aceleasi miscari....etc.... la acest capitol sunt putin dezamagit.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #586 (permalink) | ||
| Quote:
In primul rand pune-ti PSN ID-ul la semnatura cum il are toata lumea pe forumul asta. In al doilea rand invata sa scrii corect in limba romana ca nu am inteles nimic din post-ul asta. Ce inseamna "esri"? PS: Nu se va mai repeta.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) Last edited by istrategie; 07-07-2008 at 19:59. Reason: foloseste report ;) | |||
|
| | #588 (permalink) | ||
|
remuzzt ai report! On: intra pana la urma cineva in seara asta online? Eu mai am putin si indeplinesc conditiile pentru a imi putea crea un clan, care evident va fi ceva de genul console@CGF! D-abia astept sa va luati si restul jocul, sa ii zdrobim pe "talibani" )
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #589 (permalink) | ||
|
Eu il iau probabil saptamana viitoare. Daca o sa ma atraga multi jucam.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #592 (permalink) | ||
| Quote:
S-ar putea sa ai dreptate un pic aici. Dar nu peste tot se spawneaza inamicii. In actul 1 de ex., cand ii termini pe toti, rebelii aplauda si iti dau cu urale. Dup'aia mai gandeste cate posibilitati ai sa rezolvi o scena. Stealth, atac direct, mortiere, sau sa nu-i bagi pur si simplu in seama. Cate arme ai si cate combinatii poti folosi...! Este ceva extraordinar cand le descoperi pe toate. De la a-l trimite in misiune pe mk2 si pana la a trece de un soldat caruia i-ai aruncat o revista sexy. MGS4 (de fapt toata seria Solid) trebuie sa o privesti (cel putin la prima abordare) ca o Saga. O saga in care te implici interactiv, iti faci prieteni, iti faci dusmani. Ai frustrari, ai revelatii. Soarbe fiecare cuvant al personajelor din cutsceneurile mai lungi sau mai scurte. Nu trebuie privit ca un banal 3rd person shooter. Daca n-ai jucat seriile anterioare, opreste-te aici, joaca-le si dupa aceea vei intelege altfel jocul asta. Asa ceva nu se va mai face prea curand. Daca ti-ai cumparat jocul din cauza publicitatii sau cu gandul de a nimici ceva trupe si Bossi, vinde-l. Nu despre asta e vorba. Quote:
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. Last edited by Chifteluta; 07-07-2008 at 21:58. Reason: New Info | |||
|
| | #593 (permalink) | ||
|
Va rog tare mult daca poate sa ma ajute cineva cu doua intrebari: -Eu am versiunea Limited Edition ,dar din US. Am citit pe gt forum ca daca iti faci un Konami ID european , poti juca pe servere europene chiar daca ai versiunea US/Japan. Poate sa imi spuna cineva daca e adevarat? -Dupa cum am spus, eu am versiunea LE, care vine cu un Making Of pe Blu-Ray. Eu stiu ca jocul e region free, dar filmuletul de pe Blu-Ray va functiona pe consola mea luata din Ro?
__________________ Life is funny. Not funny like a joke, but funny like a kick in the balls | |||
|
| | #594 (permalink) | ||
|
L-am terminat si eu eri.M-am pus pe el si in trei zile l-am terminat.Nu prea mai fac faze dinastea des,pt.ca intalnesc tot mai putine jocuri care sa i-mi placa cu adevarat,nu stiu,poate m-am mai maturizat si eu putin si nu ma mai atrag jocurile asa de mult ca inainte .Ce sa zic...joc ca asta mai rar intalnesti,mi-a placut foarte mult,defapt pt. jocul asta mi-am si cumparat consola,am tinut neaparat sa-l joc,mai ales ca am pierdut MGS3-ul(nu am PS2),si mi-era o ciuda de muream.Din cauza asta mi-a fost si cam greu sa inteleg toata povestea din MGS4 ,desi arata niste flash-back-uri .Online nu am intrat inca fiindca m-am enervat la crearea conturilor si mi-am pierdut rabdarea sa le introduc acolo enspe mii de pasworduri kilometrice pe care sigurat le voi uita,ca n-am altceva mai bun de facut decat sa tin eu minte doua pasworduri de minim 8-32 numere,si nu ma lasat cu 8 nu stiu de ce ,si deaia m-a enervat,daca zice 8 de ce nu vrea cu 8?.In fine,oricum jocul la single player o sa-l mai rejoc de cateva ori la fel cum am facut si cu primele 2,pe alte nivele de dificultate,incercand alte trasee si modalitati de abordare,pt ca jocul cu siguranta iti ofera posibilitatile asta.S-a muncit mult la joc si se vede absolut in toate aspectele.Ca interpretare de voci mie cele mai bune mi-i s-au parut cele ale lui Solid,Liquid si Naomi.
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #595 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Hai online ca si asa ma rog de toata lumea pe aici, in afara de mine si Tekken nu am vazut nici un roman... si e pacat ca e super fun jocul. Mai am putin si indeplinesc conditiile pentru a putea crea un clan. Imi trebuie minim 20 de ore online si lvl 4. Vreau sa fac un clan care se va numi console@CGF. O sa fie super tare, numai ca inca o data zic, haideti mai multi online, ca sunt o gramada pe aici care au jocul.
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #600 (permalink) | ||
| Quote:
auleo.....pai piesa aia e mult mai marfa decat orice house-areala...
__________________ Last edited by dtancu; 09-07-2008 at 18:56. Reason: Atentie la limbaj | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|