![]() |
| | #621 (permalink) | ||
|
lasa coadele frate!nu mai are nici un farmec mai ales ca e mgs4!!! si putin offtopic (scuze) in ziua de azi rar gasesti servere la cs fara codati si in legatura cu expansion pack asta...il scoti de pe playstation store sau cum??
__________________ PSN ID (UK):Adamska16 PSN ID (RO):ssj2radu I like long walks especially when they're taken by people like you! | |||
|
| | #624 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu jocul. N-am cuvinte. Mi-au dat lacrimile spre final. Jocul asta (sau mai degraba seria) ar trebui pastrata in caseta de valori a omenirii. Merita cel putin 3-4 oscaruri. ![]() Maret, Emotionant. O IUBESC pe Naomi.
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #625 (permalink) | ||
| Quote:
).
__________________ Hell is empty. All the devils are here. | |||
|
| | #626 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Calarasi |
hai ma nu ma ajuta si pe mine nimni...uitati aici chiar nu inteleg unde se baga cheat-ul asta .... Otacon's extra passwords Put these in instead of the code Otacon tells you to at Shadow Moses. You will get the Access Denied scene but afterwards you will get the bonus. plzz raspuns.. | ||
|
| | #627 (permalink) | ||
|
In biroul lui Otacon din Shadow Moses la un moment dat, la o interfata, omul iti cere sa bagi un cod pentru a debloca iesirile. In loc de codul pe care-l zice Otacon sa-l bagi, introduci codurile pe care le-ai gasit la cheats.
__________________ Care este diferenta intre un PC fan si un Console fan? PC fanul nu are Consola. Console fanul are PC. | |||
|
| | #628 (permalink) | ||
|
Eu chiar acum am terminat actul 3 si am luat o mica pauza. Cred ca maine il termin si eu. Ce sa zic, decat ca nu am cuvinte. Am trait intens fiecare moment pana acum. Asta nu e joc, e altceva...mult peste orice am jucat pana acum....
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #629 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
uite aicea o sursa buna http://www.cheats-tested.com/index.p...=265&Itemid=81 vezi ca is vreo 4 pagini cu cheatsuri la MGS4.....asat e ultima pagina cu chestia care te intereseaza pe tine.Dar vrezi ca mai sunt vreo 3 pagini dand back jos. ![]() PSN remuzzt | ||
|
| | #632 (permalink) | ||
| Quote:
Specific: sa n-o dai in flame cu mine, dar asta e parerea mea.
|
| | #634 (permalink) | ||
|
Stati linistiti ca vine SOCOM in cateva luni. Sper sa nu fiu singurul de pe aici interesat de el.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #639 (permalink) | ||
|
Mda, MGO este destul de banal. Nici pe mine nu m-a atras in mod special, jucandu-l doar de dragul numelui si a curiozitatii. Ca 3rd person shooter online, si eu cred ca SOCOM o sa fie mult peste. Nici nu cred ca s-au strofocat prea mult pe partea asta a jocului, single fiind de baza, evident.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #640 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
SOCOM o sa fie un must buy si pentru mine. Sunt fan al seriei, si cred ca numai aici, in Online Multiplayer se pot face strategii serioase. MGS4 nici macar nu m-am sinchisit sa-l incerc online. La capitolul asta, MGS e depasit de departe de shooterul care se afla la ora actuala pe primul loc in lume, conform statisticilor, si anume COD4:Modern Warfare ! ___________________ mgs4, Rest in Peace!
__________________ Stay in there.......and let the others judge your world. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|