![]() |
| | #681 (permalink) | ||
|
La ultima parte a urmaririi foloseste auto-aim. Si eu m-am chinuit cateva ore bune la urmarire. Foloseste si smoke ca sa nu mai traga aia in tine. Ai munitie infinita, asa ca arunca cat de multe poti. In ultima parte trebuie sa folosesti neaparat.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #683 (permalink) | ||
|
Stiti daca pot sa imi creez un caracter la MGO cu acelasi nume ca aceluia pe care tocmai l-am sters?
|
| | #685 (permalink) | ||
|
Link-uri utile pentru emlems: http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/926596/53112 http://www.gamesradar.com/ps3/metal-...22074/c-260845 Se pare ca si eu il voi termina tot de opt ori ca sa am toate emblem-urile. Pana acum l-am terminat de 5 ori si mai am de luat 6 emblems printre care si chicken (vezi link-ul al 2-lea).
|
| | #689 (permalink) | ||
|
Meep Mop e real ?E tare dar daca trebuie sa stau in cutie un intreg act inseamna ca trebuie sa fac primul act "ascuns " pentru ca celelalte acte au cate un boss
__________________ Grand Theft Auto 4 or Metal Gear Solid 4?Which game will win the Game Of The Year title? Y! ID:sebastian_alexandru_ciubotariu Ex 360 owner and New PS3 owner | |||
|
| | #691 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu in weekend jocul asta ... care este absolut genial. Este primul joc din serie pe care il joc/termin ... de altfel este primul joc de consola pe care il termin ... din 1992 de cand am avut primul meu caluculator si pana in ziua de azi am considerat consolele ca fiind infantile si inutile atata timp cat ai un calculator la indemana ... M-am inselat amarnic ! Daca finalul ar fi fost mai shakespearian ar fi fost un joculet de nota 10 indiscutabil ... asa este de 9,9 ... oricum asa poveste, asa gameplay, asa feeling, asa personaje bine conturate nu am mai intalnit la vreun joc de extrem de multa vreme.
__________________ This is your last chance ... after this there is no turning back ... You take the BLUE PILL ,story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to belive You take the RED PILL , you stay in Wonderland, and i show you how deep the rabbit hole goes ... | |||
|
| | #695 (permalink) | ||
|
Am terminat si eu MGS4!
|
| | #696 (permalink) | ||
|
Intrebare intrebatoare: cine s-a jucat cu setarile de contrast la MGS4? Eu am tot incercat aseara si parca nu imi iese nicicum sa vad toate liniutele clar definite: ma refer la negru-gri din partea stanga si albul din dreapta. Oricat m-am jucat cu setarile nu am reusit sa fac fiecare gradare clar definita..... PS: l-am inceput a 3-a oara aseara "and it's f.....g fabulous!!!!!!!!"
__________________ "It was I killed the old pawnbroker woman and her sister Lizaveta with an axe and robbed them." - Fyodor Dostoevsky, Crime and Punishment, Ch. 39 | |||
|
| | #698 (permalink) | ||
|
Ptiu. In sfarsit, am avut ceva mai mult timp liber si am reusit sa-l termin. Am sa folosesc tagul Spoilers ca sa nu stric deliciul si celor care nu l-au jucat inca.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #699 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
L-am terminat si eu weekendul asta. Ce pot sa zic, o capodopera de joc dpdv artistic, insa gameplay decent si cutscenes prea multe, prea dese, prea lungi. Daca vreau sa vad un film, pun un film, daca vreau sa ma joc, pai lasa-ma sa ma joc. Anyway cutscene-urile ajuta mult la atmosfera, face jocul si mai cool, dar sunt exagerate. Dupa ultimul boss, nu mai voia jocul sa se termine odata. Film, film, film, film, credits, film, film, more credits, film, mission results, save game.
__________________ PS3 80GB, Xbox360 Premium, Wii, PSP Slim&Lite, HDTV LG 32", acvariu cu pesti tropicali | ||
|
| | #700 (permalink) | ||
|
ma ma bat cu Vamp de 2 ore si nu pot sa il ucid cu nici un chip.Stiu ca trebuie sa am seringa in drreapta si sa nu am nici o arma in stanga cand ar tre bui sa ii "implant " seringa in gat ,si mai cred ca trebuie sa fiu in spatele lui cand fac aceata treaba murdara dar nu reusesc sub nici o forma ,in momentul x e u apas pe R1 asa mi se pare logic dar acum nu stiu ce sa mai cred [poate e alt buton si nu stiu eu ,va roggggggggggg aaaajuuuuuuuuttttorrrrrrrr,please..... -------------------- Editare ulterioară -------------------- stau in spatele lui si cu seringa si none la weapons si tot ceea ce face snake e sa ii puna piedica si sa il dea pe spate nici vb de seringa in gatul lui vamp ,m-am blocat ajutooor nu e R1 BUTONUL PE CARE TRE SA APAS TRE SA TIN APASAT CE TREBUIE SA FAC ca sincer e ffffff frustrant Last edited by cosmynss; 20-09-2008 at 15:14. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|