![]() |
| | #703 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
Wow, ce interesant. Oricum povestea e de tot kkt-ul. Am intalnit (pe strada) telenovele care au o poveste mai buna. De fapt asta se vrea un fel de telenovela japoneza. Mai au de invatat baietii.. Per total, nota 7. Sau hai, 7.5. In nici un caz nota 10 lol. Singurul joc de pe ps3 care merita nota 10 este GTA. Aaa, apropo, mi-a placut nivelul ala din MGS1. Cumva se poate activa tot jocul ? Ca sincer gameplay-ul mi s-a parut mai interesant decat cel din MGS4
__________________ Nebanuite sunt caile prostiei.. Last edited by SickUser; 07-10-2008 at 16:10. | |||
|
| | #704 (permalink) | ||
|
Sickuser dai de gandit cu semnatura aia.. Iar pentru ce ai afirmat mai sus despre MGS 4, n-am cuvinte, eu iti zic ca habar n-ai despre ce vorbesti. Daca tu dai unui joc ca asta nota 7, mai bine te apuci si joci PacMan poate ti se pare mai interesant.
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #705 (permalink) | ||
|
Pai eu unul m-as apuca dar nu merge pe harbu' asta de PS3.. Iar pentru ce am afirmat mai sus despre MGS4, adica MegaGaySolid4, merit sa fiu calcat cu masina de catre copilul teribil #1, adica Junnkie. Geez, oamenii mai au si pareri, grow up dude.
__________________ Nebanuite sunt caile prostiei.. | |||
|
| | #707 (permalink) | ||
|
De ce, ca nu ma inchin in fata lui MGS4 asa cum faceti voi ? ![]() In fine n-am zis ca nu mi-a placut deloc jocul, ci doar ca e tras de par, atat la poveste (care e oribila imo) cat si la gameplay, care intre noi fie vorba nu prea are nimic de-a face cu un stealth sau tactical shooter (Splinter Cell ii da clasa la orice ora). Adica mi se pare funny ca personajul nostru cara 180 de arme fara nici o problema mai ceva ca un Rambo (printre care agheuri, rachete sol-aer, vreo 10 tipuri de grenade etc). A si sa nu uitam de butoiul (sau cutia) din dotare, cea mai cretina inventie pe care-am vazut-o vreodata intr-un joc. Dar nici nu-i de mirare avand in vedere ca jocul e facut de niste cretini. Adica de japonezi, care aparent au un simt al umorului foaaarte dezvoltat. Vai si ce-am mai ras cand se caca ala pe el. HAHAHA, ce gluma buna frate. Now can i throw up ? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Acum am vazut ce comentarii au lasat unii pe-aici: Quote:
PS- Si eu ia-s da o m**e lu' Naomi aia. Se mai baga careva ? Ca Otacon am vazut ca era cam timid saracu'
__________________ Nebanuite sunt caile prostiei.. Last edited by SickUser; 08-10-2008 at 15:30. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #709 (permalink) | ||
|
Ho bre ca eu nu cred ca te-am jignit in vreun fel. Sau ti-am jignit iubita Naomi ? ![]() Si daca par oarecum enervant, acest lucru se datoreaza faptului ca din ce am citit pe acest thread ma asteptam ca jocul sa fie ceva nemaipomenit, si in final s-a dovedit un action shooter banal, cu o poveste demna de un film de categoria C. Mie cine-mi da banii inapoi ?
__________________ Nebanuite sunt caile prostiei.. Last edited by SickUser; 08-10-2008 at 15:34. | |||
|
| | #714 (permalink) | ||
|
Frate, joc de 3 zile Metal Gear Online si NU REUSESC SA OMOR PE NIMENI. Sunte mereu ultimul de pe harta, si nici nu apuc sa pregatesc arma ca mor. Nici nu se pune problema sa ajung sa pun tinta pe ala decat ff rar. Nici din spate nu reusesc sa ii omor. Nici cu auto-aim. Care e secretul aimului la MGO?? Nu imi vine sa cred ca sunt asa buni sunt aia de lvl 2,3. Please advise!! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Dati-mi un mesaj daca vreti sa jucati MGO cu mine, de antrenament. PSN id este Phase-Blade
__________________ Last edited by somn; 22-11-2008 at 23:55. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|