![]() |
| | #164 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 | Lol. Hojima a declarat acum 1 saptamana si ceva ca se gandeste la un eventual MGS 5 :P Btw, 2 siteuri foarte tari pt game news: kotaku.com scrawlfx.com (exclusiv stiri ps3) Cei care vor sa afle in totalitate povestea in spatele MGS-ului si n-au chef sa isi cmpere TOATE jocurile, intrati aici: http://youtube.com/user/alexfung23 acest user practic a inregistrat toate jocurile mgs in ordine, ca o poveste (deci e fff lung, o gramada de videouri de juma de ora bucatA), din care se poate intelege f bine povestea. E ca un film f lung. f tare. hope u enjoy o sa ia mult timp though :P
| ||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
@istrategie: gata, cum ia un joc nota 10, clar producatorii au platit pt review. Se intampla lucrul asta, dar nu la orice joc care primeste note mari. Asta e ceea ce se cheama 'internet meme'. Mai era un 'meme' care spunea ca Gamespot da note bune doar jocurilor de X360. Another internet meme spune ca PSP-ul e mort, desi domina topul vanzarilor de console in Japonia de la inceputul anului. Vrei sa mai continui cu astfel de 'meme'? Avand in vedere ca e vb de MGS4, sincer cred ca 9.9 (ca sa nu mai vb de review-ul EG - 8) e un scor cam mic pt un MGS. Dar nu cred ca exista topic dedicat lui MGS 4 in tot internetul fara sa sara vreun un neica-nimeni ca tine si sa tipe in gura mare ca au fost platiti autorii pt review. Get ur facts straight: asta e MGS nu un Kane & Lynch care a avut reviewuri umflate de Gamespot. Daca in viziunea ta de gamer nici MGS-ul nu'si merita 9.9-ul, atunci joaca'te Solitaire sau Tetris, ca nu vad ce alt joc ti s'ar parea demn de un 10 (care 10, sper ca stii cel putin ca nu inseamna ca jocul e perfect ci ca reviewer-ul il considera f bun). @Playkast: sa vezi pe net povestea din MGS-uri, e ca si cum te'ai antrena o saptamana, apoi te'ai echipa pt fotbal/tenis/innot sau sportul tau preferat si cand ajungi la stadion/arena/bazin te asezi frumos pe un scaun si te uiti la niste necunoscuti cum joaca. MGS-urile nu sunt doar o poveste faina, sunt niste exemple de game design si inovatie. Daca nu ai ocazia sa joci primul MGS pe un PSX si Cat despre un eventual MGS5, Snake nu e singurul lead din seria MGS. Aduceti'va aminte de MGS2
__________________ Currently playing: Lost in Blue 2 (NDS), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) Last finished game: Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates (NDS), Overclocked (PC) Currently reading: The Shadow Over Innsmouth - H. P. Lovecraft Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10 | ||
|
| | #169 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 |
Shuyn: Tin sa te anunt ca am jucat toate metal gear solidurile inclusiv METAL GEARurile pe care am pus mana prin 90-91 (nu in romania evident), desi la vremea aia nu pricepeam cum sa trec de nivele si impuscam tot, murind evident repede, ca si atunci se baza pe sneak si stealth....iar la varsta mea de atunci nu stiam "ce e aia", eu vroiam doar sa impusc :P. Si pt necunoscatori care nu au avut ocazia sa joace seria acele videouri si modul in care sunt facute (m-am uitat si eu la unul de curiozitate, l-am gasit cautand soundtracku MGS4 - love theme) sunt egale cu "next to playing the game", pentru ca de exemplu f greu mai gasesti mgs 1 (ps1). Asa ca stop bashing my post si nu strica cheful unor entuziasti sa fie mai in tema. Nu il ascultati, uitati-va cu placere, foarte multa lume si pe youtube (dupa commenturi) apreciaza acele videouri si ca alternativa e f greu sa gasesti toate copiile. Si btw "psx" ?? Am mai auzit pe forumuri ca se foloseste psx in loc de ps1 sau psone, eronat. Psx = o varianta ps2 specializata mai mult pe dvd playback care a fost lansata numai in japonia, nici o legatura cu ps 1 (google it / wikipedia it) canibalu: DA LOGIC!! :P | ||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 | Quote:
E vorba de diferentza de puncte de opinii. Cat despre ceva spus mai devreme ca gamespot dadea note mai mar jocurilor xbox parca, nu este 100% fals. Vedeti voi, gamespot e patronat de CNET. CNET a avut pana de curand (daca nu mai are, din cate stiam s-a terminat acel contract) contract de publicitate exclusiva cu Microsoft. Deci nu era ca si cum cnet era detinut de microsoft, dar microsoft le dadea cei mai multi bani. Un exemplu FOARTE bun care a fost discutate pe f multe threaduri este reviewul de la Oblivion. Vedeti voi, Oblivion varianta PS3 are grafica mai buna si mai putine load-timeuri dekt cea xbox. Deasemenea contine acel extra content - armura de cai, anumite misiuni, si Knights of the nine, fatza de xbox care era doar oblivion fara nimic in plus. Toate siteurile mari (ign, gametrailers etc) au dat nota mai mare variantei ps3 pt motive clare, se vedea f clar grafica mai buna, extra content, load times mai scurte etc, dar gamespot a dat 9.5 ps3, 9.6 xbox. La prima vedere zici "0.1 , nu e mare diferentza". Nu e ca nu isi permiteau cei de la gamespot sa minta cu "mai mult". Doar aceasta diferentza de +0.1 cand in mod normal judecand dupa celelalte siteuri trebuia sa fie de -0.3 , -0.4, a dat nastere la numeroase certuri si critici la adresa gamespotilui nu numai din partea userilor, dar si al anumitor critici de jocuri. So gamespot are partea lui de vina in trecut pt ca a avut unele reviewuri clar xbox-biased. Dar acum situatia s-a schimbat, gamespot e neutru again. | ||
|
| | #172 (permalink) | ||
|
@PlayKast: Si eu tot pe IGN, Gamespot, Gametrailers ma uit si nu prea am vazut diferente mai mari de 0.7 cel mult. Insa sunt doar doua review-uri pe GT, Gamespot si IGN US inca nu l-au facut si putem avea atunci o imagine mai ampla asupra jocului. Eu unul o sa mi-l iau 100%.
| |||
|
| | #173 (permalink) | ||
@istrategie: In primul rand ce naiba inseamna asta..."Cred ca vrei sa faci panarama.". Nici macar nu suna corect, dar in fine tu esti expertul. "Cum iti explici tu diferenta asta de note intre IGN(9.9) si EG(8)." - pai e clar, IGN au fost platiti pt review ![]() Diferenta de note mi'o explic prin diferenta de gusturi dintre review-eri. Un review e facut de un om, iar oamenii prin natura lor sunt subiectivi. Din punctul meu de vedere MGS-urile de pana acum merita fiecare nota 10+ si daca MGS4 va fi la fel (highly possible) pt mine va fi tot de 10 si nu de 8. Eu cred ca tu (si nu ma refer doar la tine ci si multi altii) ar trebui sa inveti sa te bazezi mai putin pe review-uri si comparatii. Dupa cum stii (sau nu) a fost un scandal cu o nota umflata de GameSpot pt jocul Kane & Lynch, a mai fost un scandal cu o comparatie defectuasa facuta de gametrailers pt GRID in care spuneau ca versiunea X360 e mai buna desi in ambele parti rula ver PS3. Acum tu vi sa spui ca IGN a luat bani ca sa umfle nota MGS4-ului. Te bazezi pe ceva cand faci astfel d afirmatii? De unde stii ca n'a luat EG banii pt a scadea nota MGS4-ului, de la M$ de ex...ar fi o tactica buna: sa platesti revieweri pt a scadea nota uneia dintre cele (daca nu cea mai) mai asteptate exclusivitati din istoria de pana acum a PS3-ului. Personal nu'mi place teoria constipatiei promovata de 'za internets' si nascuta din console-wars. Daca o sa joci jocul bine, daca nu continua sa te intrebi de unde diferenta aia si in buzunarul cui au intrat banii aia falsi. Cand aflii sa ne spui si noua. Disclaimer: n'am nimic cu tine; postul de mai sus se vrea a fi interpretat ca un sfat: bucura'te de jocuri fara sa fi influentat de console wars sau toate meme-le dezvoltate pe internet. @PlayKast: si eu le'am jucat pe toate si ma bucur ca mai sunt pe forum si altii care au jucat toata seria MGS. Cu toate astea, nu pot sa'ti impartasesc ideea cum ca filmuletele de pe youtube sunt egale cu "next to playing the game". I wasn't bashing your post Doar ii indemn pe cei care au posibilitatea, sa joace jocurile in loc sa vada un filmulet in care altii le joaca pt ei. Spre deosebire de tine, eu cred ca feelingul este incomparabil.PS: PSX may refer to: # PlayStation, known early in development as the PlayStation EXperimental but still known by many users as PSX
__________________ Currently playing: Lost in Blue 2 (NDS), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) Last finished game: Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates (NDS), Overclocked (PC) Currently reading: The Shadow Over Innsmouth - H. P. Lovecraft Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10 | ||
|
| | #174 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 | Quote:
Feelingul ESTE incomparabil, dar daca nu poti sa il experimentezi, ce alternativa le dai tu entuziastilor? Eu zic ca acea varianta utube e cea mai buna. Asta e ideea mea pana nu apare o alternativa mai buna la a juca toata seria. Eu nu mai am mgs 1 (ps1) de muuult. Restul le am. Am pus acum anunt la publicitate ca il cumpar. O sa observi ca sunt sanse f mici sa il mai gasesc. | ||
|
| | #175 (permalink) | ||
|
@Shuyin: cred ca am mers cam departe si ar trebui sa ne mai oprim inainte sa primim ban. Nu ma las influientat de review-uri, joc jocurile care mi se par mai interesante. Si daca m-as fi luat dupa comparatiile de la gametrailers, pana acum as fi avut cu siguranta 360. Evident ca oamenii sunt subiectivi: cand am scris la GTA4 ca mi se pare plictisitor si am enumerat cateva probleme, toata lumea mi-a sarit in cap ca "e o satira a american dream-ului" bla bla bla. Aici ar trebui sa fie discutii despre un joc, nu despre ora de comunicare.
| |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| PSX is the name of a Sony media center, digital video recorder, and DVD recorder based on the PlayStation 2 video game console. Since it was designed to be a general-function audiovisual device, it was marketed by the main Sony Corporation (whereas Sony Computer Entertainment markets the corporation's specific game-related hardware). It was released in Japan on December 13, 2003. | |||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Shuyin: Chiar nu inteleg de ce sari asa...Nici eu nu sunt de acord ce cele spuse de istrategie dar nu reactionez asa. Este parerea lui si are tot dreptul la ea, ca de-aia se si numeste Forum. PlayKast: merci si nu mai raspunde unora care isi varsa nervii si frustrarea pe forum. Pana la urma m-am hotarat sa-l iau. Mai ramane de vazut ce versiune...
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
@PlayKast: "[...]dar daca nu poti sa il experimentezi, ce alternativa le dai tu entuziastilor?" - bre, cand vine vb de MGS nu exista compromisuri sau scurtaturi ![]() Imi pare rau, dar nu voi fi niciodata de acord cu vazutul povestii unui joc pe internet. De ce naiba se mai numeste joc si nu film? N'am o consola, repede intru pe 'youtube' si "joc" toate jocurile aparute pe consola aia, nu? Si'n plus, dupa cum am spus, MGS-urile sunt testamente de game design exceptional si inovatie. De ex: @istrategie: nu consider ca vreunul din noi a mers cam departe sau ca discutia e ban-worthy. Am avut o discutie in contradictoriu (in limitele bunului simt), argumentata de fiecare din pctul sau d vedere. Eu doar ti'am spus parerea mea vis'a'vis de afirmatia ta: "Iar ii platesc pe cei de la IGN ca si la GTA 4". Reiterez: Te bazezi pe ceva cand faci astfel d afirmatii? De unde stii ca n'a luat EG bani pt a scadea nota MGS4-ului... Dupa cum vezi, e usor sa arunci cu astfel de afirmatii, dar mai greu sa le dovedesti veridicitatea. @can1b@lu: si ma rog, ce ti s'a parut tie asa de 'vai de mine si de mine' in reactia mea? Faptul ca i'am spus lui istrategie sa aduca argumente in favoarea afirmatiei sale? Sau poate exemplele si sfaturile pe care i le'am dat? Nu inteleg ce te'a deranjat. Tocmai pt ca e forum, mi'am expus pctul de vedere. Daca tu te'ai simtit jignit in vreun fel de postul meu, imi pare rau nu asta a fost intentia. Iar daca tu crezi ca'mi vers nervii si frustrarea prin simplul fapt ca'mi spun parerea pe un forum Termin discutia aici, n'are rost sa continui pt ca oricum n'ai inteles nimic din ce'am spus.PS: terminati cu offtopic-ul despre 'psx'. Vad ca folositi toti wikipedia, dar niciunul nu sunteti atent. In link, verificati al 3'lea subpunct. Pe scurt, e ce a spus playgame: un nume de cod pt PS1 care inca mai e folosit de unii. Eu sunt unul dintre acei 'unii'.
|
| | #180 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|