![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
cum adica adresa o folosesti si la card? adica atunci cand iti faci card-ul le dai alora de la banca adresa aia (de america). Si ce adresa de America? Poti sa pui orice sau...? Tu ce ai pus? Si cat ai dat sa-ti faci cardul?(eu am de student de la BRD, scrie ca e international dar nu cred ca o sa mearga si vreau sa-mi fac si unul pt cumparaturi online). Si daca e electron, o sa mearga si pe site-urile mari de cumparaturi online (stiu ca am lucrat pt 3 (compania aia de telefonie mobila) si nu puteai sa-ti faci abonament cu visa electron). Da mai multe detalii ![]() si mai e o chestie. Sa zicem ca imi cumpar ceva si dup-aia sterg jocul/ schimb hardul etc. Am posibilitatea de a-l downloada gratis din moment ce l-am platit odata? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
Si da, daca iti formatezi hardu pot isa redownloadezi jocul, deoarece se salveaza pe contul tau care ti-l faci. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nu nelumineaza nimeni cum e cu cardul si adresa? am mai scris in vreo cateva locuri dar nimeni nu s-a obosit sa raspunda...am card valid, am pus adresa de usa dar cand pun billing adress si dau continue nu merge...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Poate va faceti timp si pentru noi astia mai putin "invatati" si ne explicati cum sa downloadam GT5 pro de pe PS Store.... PLs... e chilipir.... 39$...
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Bine bine....merge cardul...dar cum? simplu introduci datele si il poti cumpara sau trebuie sa urmez niste pasi? ..sa pun adresa cu care am creeat accountul psn ??? pls raspuns
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
O sa o iau de la inceput: Iti trebuie asa: -Card Visa Electron de la ING (sau si altele da nu merge cu toate) -Internet -PS3 -Controller PS3 -Cap 1. Faci cont nou in PS3 (nu online), nu conteaza numele 2. Faci cont nou la PS3Store si alegi SUA, (online), introduci absolut toate datele corecte mai putin adresa. 3. La adresa cauti pe google un cod postal de SUA, sa includa si regiunea (Ex: Postal Code: 00641, New York) si il bagi, in rest pui totul cum trebuie, strada, etc. (cum e pe card). La oras pui cam ce vrei, pune un oras din America sau pune de unde esti, Bucuresti etc. 4. La moment dat o sa te intrebe daca vrei sa introduci billing information acum, zici da. 5. Bagi toate informatiile corecte cum le ai u pe card (merge cu ING Visa Electron sigur, si inca cateva la care nu sunt sigur). 6. Dupa ce bagi datele (si nu dai continue) ai jos optiunea sa folosesti aceeasi adresa care ai bagat-o inainte sau sa introduci una noua pentru card, o folosesti pe aceea care ai bagat-o inainte, nu scrii nimic. 7. Continue 8. Daca nu iti da eroare inseamna ca ti-a mers. 9. Felicitari Sper sa ajute, dak nu, fac filmulet :P | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Am mastercard in euro: am cumparat o caruta de jocuri de pe steam, am platit la wow cu anii, nu am avut nici o data pb cu plata la orice mi-am comandat de pe net... Am incercat sa fac toti pasii de mai sus(pt cont USA), imi da mereu ca datele sunt invalide, nu specifica ce exact. Acum ma intreb: e posibil sa nu-mi accepte cardul deoarece e in euro ? Putin probabil. Adresa eu nu o am imprimata pe card dar o trec pe cea care o am pe hartiile pe care le-am primit odata cu cardul, nu ar trebui sa fie o pb. Chiar nu mai am ce incerca pe cont de USA. Maine sau deseara o sa incerc cu un cont pe Germania...dar sincer sunt tare dezamagit de faza asta... | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
foarte tare, mi-a mers! am un card Visa (business) la BRD, am urmat pasii descrisi de 1Word si a mers sa fac contul. inca n-am cumparat nimic pentru ca e gol cardul, dar pe luni incolo o sa-l alimentez si postez aici daca a mers. 10x 1Word!
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
Am incercat si pe un cont "facut" din Germania, tot nu mi-a mers... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|