Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-04-2008, 22:39   #1 (permalink)
Registered User

Cum sa cumperi de pe PS Store

Cu card de la ING, Visa Electron, Romania.
La ps3, pe cont de america cu adresa de america (Adresa o folosesti si la card)

Am verificat cu cardu meu, a confirmat cineva pe CG, si un prieten de-al meu.

1Word is offline    Reply With Quote
Old 16-04-2008, 12:38   #2 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

cum adica adresa o folosesti si la card? adica atunci cand iti faci card-ul le dai alora de la banca adresa aia (de america). Si ce adresa de America? Poti sa pui orice sau...? Tu ce ai pus?

Si cat ai dat sa-ti faci cardul?(eu am de student de la BRD, scrie ca e international dar nu cred ca o sa mearga si vreau sa-mi fac si unul pt cumparaturi online). Si daca e electron, o sa mearga si pe site-urile mari de cumparaturi online (stiu ca am lucrat pt 3 (compania aia de telefonie mobila) si nu puteai sa-ti faci abonament cu visa electron). Da mai multe detalii

si mai e o chestie. Sa zicem ca imi cumpar ceva si dup-aia sterg jocul/ schimb hardul etc. Am posibilitatea de a-l downloada gratis din moment ce l-am platit odata?

televizor is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 01:23   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by televizor View Post
cum adica adresa o folosesti si la card? adica atunci cand iti faci card-ul le dai alora de la banca adresa aia (de america). Si ce adresa de America? Poti sa pui orice sau...? Tu ce ai pus?

Si cat ai dat sa-ti faci cardul?(eu am de student de la BRD, scrie ca e international dar nu cred ca o sa mearga si vreau sa-mi fac si unul pt cumparaturi online). Si daca e electron, o sa mearga si pe site-urile mari de cumparaturi online (stiu ca am lucrat pt 3 (compania aia de telefonie mobila) si nu puteai sa-ti faci abonament cu visa electron). Da mai multe detalii

si mai e o chestie. Sa zicem ca imi cumpar ceva si dup-aia sterg jocul/ schimb hardul etc. Am posibilitatea de a-l downloada gratis din moment ce l-am platit odata?
Sunt cam in graba acum. Adresa cand iti faci cardul o pui pe cea de unde locuiesti ca n-ai cum altcumva. Dar cand umbli la PS3 si iti faci cont, pui toate datele, inclusiv adresa (de america), o sa te intrebe datele de pe card, si tu pui totul corect mai putin adresa (pe cea din america care o cauti pe google, cum o gasesti, treaba ta).

Si da, daca iti formatezi hardu pot isa redownloadezi jocul, deoarece se salveaza pe contul tau care ti-l faci.

Old 17-04-2008, 09:21   #4 (permalink)
Registered User

Sir_KnupSkull's Avatar

ce jocuri bune sunt de vanzare pe ps store ? inafara de gt5 si takken5

Sir_KnupSkull is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:02   #5 (permalink)
Registered User

MK2 HD, oldies but goldies.
Ce dor imi este, cred ca deseara il cumpar.

Warhawk e un joc bun daca esti fun mplayer.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:06   #6 (permalink)
Nick anterior: Satan666_RO

GraX's Avatar

MK2 is still a great game, din pacate, online-ul e facut cu picioarele, lag in draci.
Probabil pentru ca jocul e vers americana si se conecteaza la serverele lor... Si de pe EU nu putem cumpara, asa ca...

GraX is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 10:24   #7 (permalink)
Registered User

Eu mi-am luat ca prostu add-onu de la warhawk, da am versiunea Europeana a jocului, so don't do the same mistake. Oricum jocurile nu sunt region-locked, doar unele add-onuri

Old 17-04-2008, 11:26   #8 (permalink)
Banned

nu e mai usor sa asteptam pana in iulie-august cand o sa se deschida ps store pt romania?

BarKohba is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 11:39   #9 (permalink)
Registered User

MrMxyzptlk's Avatar

de unde iei tu aceasta informatie ca in iunie-august va fii psn store RO?

MrMxyzptlk is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 11:42   #10 (permalink)
Konichiwa

mrENigma's Avatar

da, dar nu a specificat in care an

mrENigma is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 12:53   #11 (permalink)
Registered User

party_man's Avatar

nu nelumineaza nimeni cum e cu cardul si adresa? am mai scris in vreo cateva locuri dar nimeni nu s-a obosit sa raspunda...am card valid, am pus adresa de usa dar cand pun billing adress si dau continue nu merge...

Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705
Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica

party_man is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 13:17   #12 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

Si puteti sa-mi spuneti exact care carduri merg? Ma intereseaza unul care sa mearga si pe ebay etc

televizor is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 19:01   #13 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Quote:
Originally Posted by televizor View Post
Si puteti sa-mi spuneti exact care carduri merg? Ma intereseaza unul care sa mearga si pe ebay etc
A reusit cineva sa-si cumpere GT5 PRo.... de pe Playstation Store?
Poate va faceti timp si pentru noi astia mai putin "invatati" si ne explicati cum sa
downloadam GT5 pro de pe PS Store.... PLs... e chilipir.... 39$...
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 20:06   #14 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

nu l-am cumparat ca am varianta pal pe blue ray, dar mie imi merge cardu si la cativa useri....

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 20:30   #15 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tavitzu View Post
nu l-am cumparat ca am varianta pal pe blue ray, dar mie imi merge cardu si la cativa useri....
....
Bine bine....merge cardul...dar cum? simplu introduci datele si il poti cumpara sau trebuie sa urmez niste pasi? ..sa pun adresa cu care am creeat accountul psn ??? pls raspuns
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2008, 20:58   #16 (permalink)
Registered User

O sa o iau de la inceput:

Iti trebuie asa:
-Card Visa Electron de la ING (sau si altele da nu merge cu toate)
-Internet
-PS3
-Controller PS3
-Cap

1. Faci cont nou in PS3 (nu online), nu conteaza numele
2. Faci cont nou la PS3Store si alegi SUA, (online), introduci absolut toate datele corecte mai putin adresa.
3. La adresa cauti pe google un cod postal de SUA, sa includa si regiunea (Ex: Postal Code: 00641, New York) si il bagi, in rest pui totul cum trebuie, strada, etc. (cum e pe card). La oras pui cam ce vrei, pune un oras din America sau pune de unde esti, Bucuresti etc.
4. La moment dat o sa te intrebe daca vrei sa introduci billing information acum, zici da.
5. Bagi toate informatiile corecte cum le ai u pe card (merge cu ING Visa Electron sigur, si inca cateva la care nu sunt sigur).
6. Dupa ce bagi datele (si nu dai continue) ai jos optiunea sa folosesti aceeasi adresa care ai bagat-o inainte sau sa introduci una noua pentru card, o folosesti pe aceea care ai bagat-o inainte, nu scrii nimic.
7. Continue
8. Daca nu iti da eroare inseamna ca ti-a mers.
9. Felicitari

Sper sa ajute, dak nu, fac filmulet :P

Old 18-04-2008, 15:51   #17 (permalink)
Registered User

Am mastercard in euro: am cumparat o caruta de jocuri de pe steam, am platit la wow cu anii, nu am avut nici o data pb cu plata la orice mi-am comandat de pe net...
Am incercat sa fac toti pasii de mai sus(pt cont USA), imi da mereu ca datele sunt invalide, nu specifica ce exact.

Acum ma intreb: e posibil sa nu-mi accepte cardul deoarece e in euro ?
Putin probabil.
Adresa eu nu o am imprimata pe card dar o trec pe cea care o am pe hartiile pe care le-am primit odata cu cardul, nu ar trebui sa fie o pb.
Chiar nu mai am ce incerca pe cont de USA.

Maine sau deseara o sa incerc cu un cont pe Germania...dar sincer sunt tare dezamagit de faza asta...

Old 18-04-2008, 19:44   #18 (permalink)
Registered User

Alte carduri nu merg pentru ca ei au facut protectie sa nu mearga dekt din USA
Cumva se intampla sa mearga cu ING, explicatie n-am de ce, dar merge.

Old 19-04-2008, 12:07   #19 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

foarte tare, mi-a mers!
am un card Visa (business) la BRD, am urmat pasii descrisi de 1Word si a mers sa fac contul. inca n-am cumparat nimic pentru ca e gol cardul, dar pe luni incolo o sa-l alimentez si postez aici daca a mers.

10x 1Word!

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2008, 10:15   #20 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
foarte tare, mi-a mers!
am un card Visa (business) la BRD, am urmat pasii descrisi de 1Word si a mers sa fac contul. inca n-am cumparat nimic pentru ca e gol cardul, dar pe luni incolo o sa-l alimentez si postez aici daca a mers.

10x 1Word!
E in dolari sau in euro ?
Am incercat si pe un cont "facut" din Germania, tot nu mi-a mers...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules