![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
exista vreo posibilitate ca sa imi cumpere si mie cineva care are un card la ing(platesc cat costa jocurile+comision nu e problema ) jocurile de pe psn si sa le pot juca pe consola mea , daca ii dau contul meu de pe psn sa sa imi faca el un cont nou pe consola lui si eu sa il accesez de pe consola mea sau ceva in genu ? am fost azi la ing la Romana sa imi fac card si mi-au spus ca dureaza 2-3 saptamani ciudat ca eu pe site citisem 2-3zile si tare as vrea sa ma joc in minivacanta care urmeaza tekken locoroco si ate cateva jocuri de pe psn ... thx
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
| ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ar merge sa faci asa cum ai zis. Adica dai contul cuiva, el il baga in consola lui dupa ce face un user nou, ii transferi pe card banii necesari, cumpara ce ai nevoie, nu downloadeaza, dupa care da erase la datele de card. Tu dupa ce accesezi contul tau poti sa downloadezi si aia ar fi. Iti schimbi si parola sa fii cu inima impacata si n-ai treaba Teoretic se poate, acum practic sa vezi | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Da,merge de mult timp de pe psn america si lumea nu ma crezut,era aici un thread despre petitie sau ceva de genu pt psn romania unde ziceam ca pt ce le trebuie psn store pt romania daca poti sa-ti cumperi si de pe alte conturi straine.Eu am un visa card in lei facut la cec.Comisioanele sunt 0% pt tranzactii iar taxa lunara de intretinere e f mica,in jur de 8 ron pe an.
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Mi-am facut cont pe US si cand introduc datele cardului imi spune ca nu e valid. Am incercat cu Mastercard Taifun de la BancPost, cu Visa Electron de la Transilvania. Ma intreb daca nu fac eu ceva gresit. Contul pe US are adresa de US insa am lasat YES la intrebarea dc adresa cardului e aceeasi cu adresa de resedinta(cea de US necesara pt a face contul). Cred ca cel mai probabil cardurile sunt de vina insa as vrea sa fiu sigur ca asta e.
__________________ You Suck!!! | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| ps3
Catallin,cel mai de treaba user,care m-a ajutat sa-mi cumpar de pe PSN US hartile de la COD4 si Trials Of Topoq(hartile din COD4 sunt bestiale,cel putin Creek),daca doriti sa cumparati ceva puteti sa apelati cu incredere la el,sigur va poate ajuta,nota 10+ din partea mea si inca o data mii de multumiri.
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Am deschis un thread separat pentru cine mai vrea pe sectiunea de publicitate.
| |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Uite asa pierdem.Nu o sa vedem prea curand un raspuns la petitia online
__________________ Toata lumea vrea sa ajunga in rai dar nimeni nu vrea sa moara | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|