![]() |
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
si crede-ma ca marea majoritate stau si joaca de cont ro. vezi threadul de psn ids ![]() bafta
__________________ | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
sal vreau sa cumpar addonuri la unele jocuri problema este ca ele sunt versiunea pal cumparate din romania si daca cumpar addonuri de pe us ele sunt pt versiunea ntsc si nu o sa mearga, intrebarea mea este daca stie cineva un card care sa mearga sa cumpar de pe un psstore din europa exclus america. am incercat cu visa brd cu cont de uk si nu a mers. sugestii?
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Inside a Playstation 3 |
Am si eu o problema,sper sa ma putetzi ajuta: Am Ps3-ul din noiembrie 2007 si mi-am facut cont de PSN cu numele alexdimapsn pe o adresa de UK(Anglia) cu strada,cod postal,tot,si merge,numai ca as vrea sa incep sa cumpar jocuri cu cardul de pe PS Store,si am nevoie de un card.si ma intrebam daca atzi putea sa ma indicatzi si pe mine la ce fel de card sa si faca parintzii mei(deorarece am numai 15 ani) pt a putea sa iau jocuri,daca as face in euro si as folosi cardul in Uk banii se vor converta intr-un fel din euro in lire? | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Gran Turismo addict. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
2. Cardul nu trebuie în Euro ci RON, Mastercard (exclus BancPost care am testat eu şi merge oriunde dar nu pe US Store), sau chiar unele tipuri de VISA (ex. ING am citit aici că e OK).
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Sper sa ajute pe cineva informatia urmatoare: mi-am batut capul 2 zile sa imi fac conturi pe US si de fapt greseala mea era ca acolo la billing unde se cere "Enter security number" eu tot puneam codul PIN al cardului si de fapt trebuiau puse ultimele 3 sau 4 numere de pe spatele cardului (acolo unde este loc de semnatura). Bafta...
__________________ PSN Id: cipvas Respect... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|