Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

Thread Tools
Old 14-05-2008, 12:44   #21
Registered User

Dr0ps2000's Avatar

Doamne ce om incapatanat .... ai avut noroc frate ca eu nu iti dadeam banii inapoi , veneai la mine ii faceam proba si dupa aia iti dadeam cu jocul in cap ... nu e omu de vina ca tu nu vrei sa faci Update ... sunt curios ce o sa faci peste 2-3 luni cand chiar ca nu o sa ai ce mai juca fara Update ... o sa vinzi consola ?

Dr0ps2000 is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 13:33   #22
Registered User

Tavitzu's Avatar

nu fi rau Dr0ps2000 ,omu are pretenti de la o consola specializata in jocuri.
Cu noua technologie jocurile dureaza de 3x ori mai mult, si stadiu de testare este mult prea mic.
P.S ii bun controleru Dr0ps2000?

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2008, 14:45   #23
Registered User

Uziwood's Avatar

Quote:
Originally Posted by ypsilonalpha View Post
Face freeze după ce afişează sigla Playstation 3 (după dispariţia siglei, de fapt). Şi da, normal că am încercat de mai multe ori discul îl recunoaşte fain frumos, n-are nici o problemă.

GT5 nu-l cumpăr pentru că nu prea mă pasionează jocurile cu maşini, dar am priceput ce vrei să spui.

O să iau totuşi jocul din magazin, şi dacă mă păcălesc, asta e, cine face ca mine ca mine să păţească.

Dacă merje, aştept berea

Azi sau mîine o să fac pasul cel mare...

Pe de altă parte (şi asta deja este o altă discuţie), accept tot ce spui tu despre update-ul care duce la rezolvarea bugurilor, stabilitate etc.; dar, revin: cum de s-a putut ca la PS2 să NU fie nevoie de aşa ceva? şi totuşi PS2 a fost (şi încă mai este!) o consola de mega-succes?!?

Nu cumva toată şmecheria asta de la PS2 e un pas înapoi, al cărui efecte negative (jocuri făcute de mîntuială în speranţa unui patch salvator) o să se vadă peste 2-3 ani?

În fine, asta e ...
1. Nu se mai pacaleste nimeni ca tine ca majoritatea oamenilor inteleg ca update-urile sunt folositoare. Nici tu nu te-ai pacali daca ai intelege ca TREBUIE sa iti faci update-urile.
2.Sunt sute de jocuri cu probleme si pe PS2 dar acolo nefiind posibilitatea de a aplica un patch se testa mai mult deci productia dura mai mult. Eu unul prefer sa joc un joc cu 2-3 luni mai devreme chiar daca are mici buguri.

Uziwood is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 09:27   #24
Registered User

ypsilonalpha's Avatar

Bun, deci finalul e în coadă de peşte.

Am luat A.C.-ul. Rulează fără probleme, DAR ... între timp am făcut upgrade de la firmware 1.97 la firmware 2.00 (acest 2.00 exista pe CD-ul cu care mi-a venit Playstationul 3, şi pe care iniţial l-am trecut cu vederea).

Aşa că, nu pot trage o concluzie clară, dar am senzaţia neplăcută (pentru mine) că dacă făceam acest update, ar fi mers şi CD-ul pe care mi l-a dat SR.

Asta e, cît trăieşte omu înhaţă ...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
Doamne ce om incapatanat .... ai avut noroc frate ca eu nu iti dadeam banii inapoi , veneai la mine ii faceam proba si dupa aia iti dadeam cu jocul in cap ... nu e omu de vina ca tu nu vrei sa faci Update ... sunt curios ce o sa faci peste 2-3 luni cand chiar ca nu o sa ai ce mai juca fara Update ... o sa vinzi consola ?
Da, s-ar putea s-o vînd ... pentru mine PS3 e o mare dezamăgire în acest moment.

Last edited by ypsilonalpha; 19-05-2008 at 09:27. Reason: Automerged Doublepost

ypsilonalpha is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2008, 09:56   #25
SR
Registered User

Am schimbat aseara AC cu Drake si am primit +1 pe trade rating, din asta inteleg ca jocul i-a mers fara probleme.

SR is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules