![]() |
| | #21 | ||
| Doamne ce om incapatanat .... ai avut noroc frate ca eu nu iti dadeam banii inapoi , veneai la mine ii faceam proba si dupa aia iti dadeam cu jocul in cap ... nu e omu de vina ca tu nu vrei sa faci Update ... sunt curios ce o sa faci peste 2-3 luni cand chiar ca nu o sa ai ce mai juca fara Update ... o sa vinzi consola ? | |||
|
| | #22 | ||
| nu fi rau Dr0ps2000 ,omu are pretenti de la o consola specializata in jocuri.Cu noua technologie jocurile dureaza de 3x ori mai mult, si stadiu de testare este mult prea mic. P.S ii bun controleru Dr0ps2000? ![]() | |||
|
| | #23 | ||
| Quote:
2.Sunt sute de jocuri cu probleme si pe PS2 dar acolo nefiind posibilitatea de a aplica un patch se testa mai mult deci productia dura mai mult. Eu unul prefer sa joc un joc cu 2-3 luni mai devreme chiar daca are mici buguri. | |||
|
| | #24 | ||
| Bun, deci finalul e în coadă de peşte. Am luat A.C.-ul. Rulează fără probleme, DAR ... între timp am făcut upgrade de la firmware 1.97 la firmware 2.00 (acest 2.00 exista pe CD-ul cu care mi-a venit Playstationul 3, şi pe care iniţial l-am trecut cu vederea). Aşa că, nu pot trage o concluzie clară, dar am senzaţia neplăcută (pentru mine) că dacă făceam acest update, ar fi mers şi CD-ul pe care mi l-a dat SR. Asta e, cît trăieşte omu înhaţă ... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
__________________ The beauty lies in the eye of the beholder. Last edited by ypsilonalpha; 19-05-2008 at 09:27. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Am schimbat aseara AC cu Drake si am primit +1 pe trade rating, din asta inteleg ca jocul i-a mers fara probleme. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|