![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
In varianta de PS3 este posibila aparitia de content nou:http://ps3.ign.com/articles/877/877174p1.html L-am jucat la aparitie si pot spune ca l-am urmarit inca de la primul screenshot, dar oricat de mult mi-ar placea nu cred ca l-as mai cumpara odata. Totusi, pentru cei ce nu l-au jucat ii sfatuiesc sa-l cumpere-"it's worth the money".Sau, poate cine stie, daca vine cu multiplayer sau eventual cateva capitole noi(desi nu cred), who knows? Una peste alta, se zvoneste ca este posibil sa fie un pic mai aratos decat fratii lui mai batrani de pe PC si 360."Don't play, wait for us!" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2008 |
Eu l-am jucat pe pc si categoric o sa il iau si pt ps3 pt 2 motive: Developerii zic "extra content" sau cel putin unele kesti remodelate; grafica mai buna dekt ce puteam pe laptopu meu :P; colectionez jocuri ps3 :P Si totusi sunt mici schimbari ici - colo: http://scrawlfx.com/2008/05/genetica...playstation-3s | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Jocul e posibil sa apara pe 4 noiembrie 2008.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Finally ... Y2J has come back to Computer Games Forum !! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 13-06-2008 at 16:56.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
?Si nu te supara, nu cred ca o sa fie prea multi care sa dea banii pe acelasi joc doar ca sa zica ca-l au si pe PS3...
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
can1b@lu crede-ma cand zic ca vei avea o surpriza placuta. Suntem foarte multi entuziasti cine nu da bani sa faca upgrade la PC ca sa joace BioShock, si suntem foarte multi fani Sony PS care nu jucam decat pe PS-uri ... BioShock pe PS3 pentru noi e o surpriza placuta ca apare pana la urma, si eu zic ca va avea succes acest joc. Si suntem foarte multi in aceasta situatie ... mai multi decat ai crede. Poate nu in RO, insa destul de multi pe glob ca BioShock sa fie succes pe PS3. Facem pariu? Eu zic ca jumatate de an dupa lansare va fii in top5 cele mai vandute shootere pe PS3. ILuigi: ce screen-uri man, pentru ca pana acum inca nu a aparut screen-uri sau gameplay oficial pentru BioShock pe PS3, numai nisthe scanuri care nici nu reprezinta gameplay-ul (cele patru imagini care au aparut?). Imi dai un link? Oricum preview-ul pe care am citit intr-um magazin englez zicea ca grafica este mai buna decat pe XBox 360 ... Si ca data lansarii se preconizeaza octombrie nu noiembrie, si eu zic ca Resistance 2 nu va influenta vanzarile.
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator ) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Tu citesti ce scrii inainte sa postezi?
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| MrMxyzptlk :E posibil...am facu afirmatia de mai sus pe baza unor polluri parca de pe GT, unde din vreo 100 de useri, doar 6 il vroiau...Dupa cum am zis mai sus, daca vine cu ceva cu-adevarat nou poate mi-l mai iau si eu odata, daca nu-adios(astept Bioshock 2) Oricum este un joc cu un grad redus de rejucabilitate...
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
l-am jucat si pe pc si pe 360, si pe pc cu totu la high aratau la fel (n-am un pc destul de puternic care sa schimbe drastic grafica) Si daca se va lansa in noiembrie sau octombrie nu va avea nici o sansa,90% din cei care or vrut sa'l joace lo jucat pana acum, si nu multa lume isi permite 170 eu in 2 luni pentru jocuri Resistence fall OF MAN 2(asa se va numi jocu) si Little Big Planet
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
|
| | #19 (permalink) | ||
|
|
| | #20 (permalink) | ||
|