Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-06-2008, 22:04   #1 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Battlefield: Bad Company

Era cazul sa apara si topicul, cei care il veti juca sau jucati deja demo prezentati-va la raport cu psn id.

Intalnit in seara asta pe Junnkie si inca un roman (miezu), pacat ca am nimerit in echipe diferite, un singur sfat baieti, cand iesiti din tanc luati si cheile dupa voi

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 22:28   #2 (permalink)
Registered User

Eu eram
Ce m-ai enervat cu tancu tau ca pana la urma am aruncat 3 grenade inspre el ai iesit si te-am bubuit
Pacat ca mi-a picat netu mai incolo

Gandalf is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 22:34   #3 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Hahaha!! Super tare a fost! Practic m-ai cam vanat Tekken man! Oricum foarte tare jocul dupa parerea mea,il astept full. E cam enervant sa joci cu tot felu de nOobi care habar nu au ce fac. D-asta zic poate ne adunam mai multi de pe CG. Dar sa apara si jocul, ca sincer m-am cam saturat de o singura harta.

Junnkie is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 22:39   #4 (permalink)
Moderator

paulpc's Avatar

IGN Battlefield: Bad Company Review
Metacritic : Battlefield: Bad Company

paulpc is offline    Send Message via Google Talk to paulpc Reply With Quote
Old 22-06-2008, 23:27   #5 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

hehe luni (30 iunie) imi vine jocu si va astept la un online acum il adaug pe junkie si pe gandalf pe tekken nu il am
Am deletat multa lume din cauza ca nu jucam cu ei asa ca las id-u aici pentru cine isi cumpara bf:bad company psn:Tavitzus (va rog lasati un mesaj de unde sunteti ca primesc multe invituri)

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 22-06-2008, 23:30   #6 (permalink)
Registered User

PSN : ROw1sT

Vreau sa zis ca tocmai mi-am luat demo-ul....vaii....e halucinant.bestial.foarte tare.
chiar daca tin consola pe SD e un joc super.Abia astept sa-l iau full.

w1st is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 01:05   #7 (permalink)
Nick anterior: florynus

Recs's Avatar

Mie imi vine jocul pe 26. Mi-am comandat gold edition ca sa primesc si ceva arme in plus. PSN:Recs14

Recs is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 01:08   #8 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Recs View Post
Mie imi vine jocul pe 26. Mi-am comandat gold edition ca sa primesc si ceva arme in plus. PSN:Recs14
Mane cat te-a costat Gold-ul si de unde l-ai luat? Tot p-ala as vrea si eu sa il iau tocmai pentru extra stuff-ul acela!

Old 23-06-2008, 01:47   #9 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Junnkie, gold edition va beneficia poate de un manual in plus si unele arme o sa fie unloack-uite fara sa faci un anumit rank (nu alea de lvl25 )
La standard edition vei primi acelas joc doar ca vei incepe cu mai putine arme (vei primi arme doar cand faci rankuri)

Old 23-06-2008, 01:52   #10 (permalink)

Recs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Junnkie View Post
Mane cat te-a costat Gold-ul si de unde l-ai luat? Tot p-ala as vrea si eu sa il iau tocmai pentru extra stuff-ul acela!
Ma costa 68,32 € si l-am luat de la www.trade-a-game.de. Trimit si in Romania numai ca pretul de transport e cam mare.

Old 23-06-2008, 09:59   #11 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Eu am inteles ca in editia Gold primesti 5 arme in plus care nu sunt in versiunea normala, nicidecum ca le castigi mai tarziu. Am citit aiurea inseamna.

Se baga cineva diseara la un multi?

Old 23-06-2008, 10:52   #12 (permalink)
Registered User

Uziwood's Avatar

ID:AllexUziwood I'm no expert dar ma descurc cat de cat . Apropo, voi va luati versiunea US sau EU? Eu imi iau US pentru eventualul dlc.

Uziwood is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 10:58   #13 (permalink)
Metal Gear Solid

Nonelito's Avatar

@Junnkie - sorry pt aseara man dar eram incins rau la FIFA cu niste englezoi
Nu vreau sa mai joc demo-ul ca sa nu-mi stric placerea jocului final. Si pe mine ma bate gandul de Gold Edition, o sa vad. Cert este ca il voi cumpara si ne putem face un squad numai bun. Daca va aveti la friends nu cred ca puteti pica in echipe diferite. Ar fi cam aiurea!

Nonelito is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 13:08   #14 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Exact la fel fac si eu , nu mai joc demoul o sa'mi strice placerea cand o sa joc jocu full (la harta aia)
Si de ce ar baga 5 arme in plus la gold ediotion ,este cea mai gresita miscare daca vor sa vanda jocu
Junkie ce ai citit tu erau niste rumors cum gold ediotion primeste niste arme si restu tre sa plateasca pentru ele .Doh erau facute de un copil mic....

Old 23-06-2008, 17:51   #15 (permalink)

Recs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tavitzu View Post
Junnkie, gold edition va beneficia poate de un manual in plus si unele arme o sa fie unloack-uite fara sa faci un anumit rank (nu alea de lvl25 )
La standard edition vei primi acelas joc doar ca vei incepe cu mai putine arme (vei primi arme doar cand faci rankuri)
La gold edition deblochezi din start toate armele de rank 25 ptr fiecare kit. 25 este cel mai mare rank din joc. Deci in mod normal ca sa deblochezi armele ce le primesti de la inceput in editia Gold trebuie sa avansezi pana la cel mai inalt grad in editia standard a jocului. Armele de la nivelul 25 sunt cele mai bune si tocmai de aia trebuie sa platesti cam 10€ in plus ca sa le ai.

Old 23-06-2008, 18:11   #16 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Nu ca ar fi o problema sa ajungi la rank 25. Eu am ajuns rank maxim in demo (4 sau 5 parca) in cateva ore de joc, deci mai mult de 4-5 zile nu va dura si le vor avea toti.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 19:24   #17 (permalink)
Registered User

superb jocul...dar cred ca nu e optimizat/programat prea bine pe ps3. Dupa o ora si jumatate a inceput ventilatorul sa ruleze la maxim si m-am cam speriat... nu mi s-a intamplat prea des. Vi s-a intamplat si voua?

Asta e joc ce te tine lipit de tv mult timp si cred ca risc destul de mult cumparandu-l. In rest, toate bune, e foarte dragut jocul

Si mai am o intrebare, jocul e facut doar pt 16playeri? mi se pare cam putin fata de editiile anterioare

nutu01 is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 20:55   #18 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by nutu01 View Post
superb jocul...dar cred ca nu e optimizat/programat prea bine pe ps3. Dupa o ora si jumatate a inceput ventilatorul sa ruleze la maxim si m-am cam speriat... nu mi s-a intamplat prea des. Vi s-a intamplat si voua?

Asta e joc ce te tine lipit de tv mult timp si cred ca risc destul de mult cumparandu-l. In rest, toate bune, e foarte dragut jocul

Si mai am o intrebare, jocul e facut doar pt 16playeri? mi se pare cam putin fata de editiile anterioare
Poate mi s-a mai intamplat, dar pur si simplu nu sunt atent la detalii in timp ce ma joc.Oricum asta nu prea are legatura cu optimizarea, din moment ce jocul ruleaza fluent si inca n-am observat vreun bug major...
Pai de ce risti destul de mult cumparandu-l?Nu e un lucru bun sa te tina lipit de tv?In modul asta isi face banii...
Da, parca e pt 16.Asa e la PS3...Pan' la RFOM2Poate gresesc la treaba cu nr max de jucatori si chiar va rog sa interveniti...de pilda n-am jucat Warhawk(care are baza in multi) si deci nu sunt sigur...

can1b@lu is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 21:05   #19 (permalink)
Drujbarul din Fetesti

angelcrying's Avatar

cata galagie si pentru asta si o sa va prinda omul online din parti...

angelcrying is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2008, 21:07   #20 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Eu in 10 minute intru. Va astept!

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules