![]() |
| | #241 (permalink) | ||
| isarescu:Nu poti selecta server-ul dar poti, daca primesti o invitatie sa intri in squad-ul liderului.Noi asa jucam.Nu trebuie sa ne cautam cu lupa.Pac-tac, totul din lista.Baga id-urile noastre de pe paginile anterioare si stabilim noi meciurile .Nu exista optiunea de mute, din pacate ![]() On:Conquest Hands-on -can't wait.Renegade si Portocaliosu-mii de scuze dar trebuia sa plec. ![]() Mai ma bag diseara... ...la macel
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #245 (permalink) | ||
|
V-am adaugat pe cativa... Cine imi/ne recomanda un headset pt ps3?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
E prea haotic cateodata frate, ma enerveaza mai ales cand jocul ma arunca direct in gloantele sau grenada cuiva. @canibalu: cumpara-ti un headset man , nush fa orice, imprumuta, fura, da in cap numa sa faci rost pt ca solo ma descurc greu cu skillurile mele mediocre haha
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Da, uneori e chiar aiurea, un imens spam de clasa "support" care NU dau healthpacks. Daca stau si eu cu sniperu intr-o tufa se spawneaza unu langa mine si trage ca disperatu cu mitraliera si imediat ma vad inamicii.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Va sustin in ceea ce ziceti ![]() Mie personal imi place Recon, mai ales la Defenders ca pazesc in liniste crate-urile. Dar n am nici o sansa cand apar coechipierii pe langa mine si se aprinde imediat beculetul deasupra capului meu. E haotic ca naiba uneori, mai ales pe langa crate-uri.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
Ideea cu spawn point pe tine mi se pare cea mai idioata posibila, trebuia sa ramana ca in BF2 doar pe squad leader. M-am saturat sa raman fara tanc de fiecare data cand ma bag la mitraliera sau sa nu pot macelari infanteria pentru ca sus se afla un idiot miop preocupat mai mult de defrisari in masa. Noroc ca majoritatea se sperie si coboara cand ii scot la un gratar in afara hartii. In alta ordine de idei daca intereseaza pe cineva acel skill number este influentat 99% de kill/death ratio. De ex la skill 2 verde daca mori de 4-5 ori la rand fara kills sau doar 1kill/death ajungi pe rosu, iar ca sa ajungi din nou pe verde ai nevoie de vreo 20 kills fara sa mori.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
|
Nu vi se pare enervant faptul ca odata ce ai fost vazut, se aprinde beculetul rosu deasupra? Stiu ca asa a fost mereu seria Battlefield, dar totusi...Nu prea te poti ascunde, te vede toata lumea si n-ai nicio sansa. Cum a zis si Tekken mai sus, urasc sa ma spawnez langa ala din baza care sta la tun. Imi ia 10 min sa ajung undeva. Overall, este un joc f fun, dar micile detalii il fac sa ramana in urma lu' COD4.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #252 (permalink) | ||
| Quote:
In legatura cu spawn killingul...intr-adevar e f nasol, dar asta exista si in COD4 ...E, oricum, ieri am incercat si eu treaba asta...e cam overkill:am facut vreo 15 killuri cu lama in baza inamica-cum intrau in joc, stateau vreo 2-3 secunde "inghetati", fiindu-le fatal. Eu doar trebuia sa alerg de colo colo si sa ma mai healuiesc din cand in cand.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
|
stiu man, dar nu mai conteaza, ne intelegem noi cumva...in general problema asta o am si eu cu headsetul cand vb cu straini, dar oricum, si asta e valabil pentru toti: folositi-va headsetul si ne cresc substantial sansele sa apucam early retirement
|
| | #254 (permalink) | ||
|
Pe mine ma enerveaza: -cei care se urca in tanc si pleaca cu el, cind sunt la mitraliera -coechipierii care te omoara cind tragi cu artileria ca sa-ti ia ei locul -cei cu headset, care nu vorbesc nimic, in schimb se aude ce muzica asculta in camera Imi recomanda si mie cineva un headset?
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) Last edited by isarescu; 01-08-2008 at 14:29.. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
da si io vreau sa-mi recomandati un headset -------------------- Editare ulterioară -------------------- ca fara headset nu prea ne putem intelege...:P....cam greu sa facem lucru de echipa :P Last edited by PortoCalioSu; 01-08-2008 at 14:56.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
@Portocaliosu & isarescu: orice headset bluetooth functioneaza si avand in vedere cum poate afecta conexiunea la internet calitatea sunetului, nu prea conteaza ce headset iti iei (ma rog, nu as recomanda chinezarii ieftine din targ). Eu personal folosesc LG HBS-200 si sunt multumit pentru ca arata ca niste casti normale de mp3 player si au microfonul "ascuns"
|
| | #259 (permalink) | ||
|
Daca iau BT, se vede direct cu PS3-ul sau mai trebuie sa iau un receptor BT care sa-l bag in USB? Ca daca tot imi iau mi-as lua sa-l pot folosi si cu telefonul.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|