![]() |
| | #261 (permalink) | ||
|
can1b@lu, ReNeGaDe_124, thanks for the invite...cand dadeam join, imi zicea ca nu se poate lua legatura cu serverul si sa imi verific conexiunea. Dadeam pe un server din quick play si mergea perfect. Verificam cine era online, in joc si dadeam join server...la fel.... am urmat toti pasii din acest post. Asta e pentru ca era serverul plin sau greseam eu ceva?
__________________ Nu. | |||
|
| | #262 (permalink) | ||
|
GG L0G1X, Fanta si Aquaboy! Azi parca a mai intrat si Sergiu03 daca nu ma tradeaza memoria. Trickz: Daca nu puteai sa intri in squad, in urma invitatiei, inseamna ori ca squadul era full(ceea ce nu s-a intamplat de vreo 3 zile incoace), ori ca liderul daduse drumul la meci.Daca nu ti-a intrat cand i-ai dat join server(care n-are nicio treaba cu invitatiile) atunci inseamna ca serverul era full.Bad luck...Da las' ca mai incercam maine!Noapte buna!
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Da am intrat si eu ieri (jucai cu fanta_ru in tanc si nu ma lasati sa dau lock cu sniperul), dar a cazut internetul dupa vreo 30-40minute .Mai intru si azi, dar dupa plec 3 saptamani in America si nu o sa mai fiu online in perioada aceea. | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
|
Mi-am luat headset. Cind mai faceti joc ma bag si eu.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
Am conectat headset-ul (Nokia) la PS3. Cum fac sa vorbesc in joc? Trebuie sa apas pe ceva? Mai trebuie ceva setat?
|
| | #270 (permalink) | ||
|
@isarescu: trebuie doar sa conectezi la ps3 headsetul si atat, isi face el treaba singur; cand o sa mai fie cineva cu headset in squad o sa il auzi direct see you online!@canibalu: cand am jucat ultima oara acum 2 zile parca, se auzea ceva de la tine la un moment dat; incearca sa faci un test la chat settings (parca) sa vezi cum iti merg castile.
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
|
Nice game, Canibalu! Headset-ul nu merge, desi se conecteaza ok. Sigur nu mai trebuie sa faci nimic din joc? Nu ar trebui, cind vorbesc sa apara iconita si numele in dreapta sus? Mie asa imi apare cind vorbesc altii.
|
| | #272 (permalink) | ||
|
Le da canibalu . Abia astept sa-mi intru in mana ![]() Am impresia ca au facut ceva imbunatatiri la capitolul grafica(ma refer la afisaj SD),demo-ul se vede clar mai nasol pe crt-ul meu insa la jocul full vad diferente legate strict de claritatea imaginii
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
| Quote:
Nu domnule, nu trebuie sa apara nimic. Daca se conecteaza la consola inseamna k merge. Mai era cineva in squadul tau care vorbea in headset si tu nu auzeai? Ca daca nu era nimeni cu headset in squad normal k nu se auzea nimic.
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Daca e sa se auda, se aude destul de varza...asta e...asteptam SOCOM -la ala va promit ca facem o echipa de rupere.Hai ca ma mai bag la un meci acum si dupa-aia plec...Cine intra?![]() ![]() Isarescu-frumos joc, prietene
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|