![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
Ar fi excelent daca toata lumea care ar vrea sa joace(intr-o anumita zi) ar posta aici si seara am rezolva-o mult mai usor.Oricum, jocul as indrazni sa spun ca se apropie de calitatea COD4-ului...si asta inseamna ceva.Mai ales ca in curand va aparea Conquest Mode-ul...
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
Sa va spun sincer ... este singurul joc care ma obsedeaza efectiv in momentul asta . Cum am timp liber,ma si bag la 1,2,3... "nspe" meciuri,si ma dezlipesc din ce in ce mai greu de joc
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #285 (permalink) | ||
|
Nu prea se compara. Nu-i acelasi feeling, parerea mea. Armele se "simt" mult mai bine in COD4, e o placere sa tragi cu ele. "N" review-uri arata diferentele intre ele. Vehicole in B: BC, harti mai mari etc. Pentru mine, momentan COD4 nu are rival pe partea de multiplayer.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
Fanta, vezi ca poate nu esti constient dar cred ca ai umblat pe la voice changer, si ai vocea de l-ai face si pe Terminator invidios. Asta e problema-e prea “groasa” vocea, man. De-aia nu te prea inteleg...gg, anyway. Ne vedem diseara.
|
| | #289 (permalink) | ||
| Battlefield: Bad Company - Conquest Mode Trailer Eu astept cu nerabdare acest mod, ce cred ca va face si mai atractiv online-ul jocului decat deja este. Sunt foarte interesat sa vad cum o sa fie modificate toate hartile pentru acest mod. In ultima vreme nu am mai jucat BFBC pentru ca nu ma pot dezlipi de PixelJunk Eden (foarte addictive acest joculet ), insa sper sa-mi fac niste timp maine seara. Soldat canibalu, sa-mi faci un loc in squad-ul tau; stii ca doar cu tine in echipa joc la capacitate maxima. BTW, ti-ai luat head-set?
| |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Aaa..Sa traiti Domnule Comandant Renegade! Bad Company si adeptii lui ti-au simtit lipsa pe front.Asteptam revenirea furtunoasa cu ocazia lansarii modului Conquest! gg Fanta si basilpk.Sepet, ti-am dat invite, dar n-ai intrat...eh, vorba comandantului Renegade-"si maine e o zi!"
|
| | #291 (permalink) | ||
|
Scuze ca nu am intrat pana la urma,dar a trebuit sa fug efectiv pe usa,am avut o urgenta in sectorul 2 opus sectorului 5 unde locuiesc .Am ajuns foarte tarziu si nu avea rost,de fapt am venit pe la 12 parca,exact cand iesea canibalul Incercam asta seara ?
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
|
Azi mi-a facut numai probleme: de la faze in care mi se misca in reluare, la freez-uri de citeva secunde ![]() Headset-ul merge dar numai in chatul dinaintea jocului. In joc se taie.
__________________ Club Fuchsia (ID:club_fuchsia, 0721.88.24.85) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|