![]() |
| | #304 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Same here. Tocmai am terminat meciurile pe ziua de azi...nebunie la final...foarte frumoase ultimele game-uri. Referitor la intrebarea lui Huskyu-Fanta a subliniat perfect situatia jocului in single/multi.Dar hei!Noi te asteptam online!!!
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
|
Ma rog, nu am explicat exact dc consider k e slabut: ideea e ca trebuie sa faci niste chestii banale gen sa distrugi obiectivul A dupa care iei masina sa ajungi la obiectivul B sa omori niste rusi, etc. Daca esti fan shootere si ai jucat multe, atunci o sa ti se para plictisitor. Partea de multiplayer este oarecum asemanatoare numai ca prin factorul uman devine foarte distractiv, iar sistemul de ranking si armele deblocabile induc putin din dependenta de tip RPG ![]() Quote:
Si il poti lua de pe PS store gratuit.
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Referitor la problema voastra cu headsets,este de remarcat ca toti aveti aceeasi problema.Am facut un test fara voie cu canibalu acum 2 zile si mi-am dat seama ca de la cei cu headset este problema,spun asta fiindca eu am Eye Toy si nu am nici macar un motiv sa ma plang de ea pana acum.
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
Foarte tare modul...a crescut semnificativ viata jocului...singura mare problema pe care am intampinat-o(deja) a fost faptul ca-ti da freeze de enspe mii de ori in meci...very disappointing. E cam nasol sa ai M16-ele pe capul unuia(fara ca el sa stie), sa primesti freeze ca apoi sa realizezi ca tot el te-a "cutitat"...
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|