![]() |
| | #21 | ||
| @Tekken La nivelul 25 nu o sa ajungi usor. Cum cresti in rank iti trebuiesc tot mai multe puncte ptr a ajunge la un nivel superior si eventual si cateva badges. Nu o sa fie asa simplu ca la Cod 4 sa atingi nivelul maxim. Dar asta o sa vedem peste 3 zile. @Nutu Jocul o sa fie ptr 24 de jucatori online atat ptr PS3 cat si ptr. X360. Modul conquest o sa fie si el adaugat intr-un update gratuit dupa lansare. Eu unul cum apare doar conquest o sa joc. In demo este cam haotic jocul. Daca trebuie sa aperi lazile cu aur te trezesti ca esti singur in baza. Majoritatea coechipierilor o iau spre baza adversa sa faca ceva kills. Sper ca in varianta finala dupa cateva zile jucatorii sa-si dea seama ca trebuie sa joace in echipa si ca scopul jocului nu e sa ai un cat mai multe kills. ![]()
__________________ "MS was so focused on beating Sony this cycle that the 360 was rushed to market when all indications were that it had serious flaws. | |||
|
| | #22 | ||
| Quote:
![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #23 | ||
| eu ma bag diseara pardon dimineata cu recs a trebuit sa re-downlodez demoul la cata lume ma tot chema sa joc![]() | |||
|
| | #24 | ||
| Aseara am fost cam putini.poate astazi ne strangem si noi mai multi...anyway, frumos meci Junnkie.
__________________ PSN ID:canibalu | |||
|
| | #25 | ||
| Inca astept jocul full ![]() Count me in! Assault si Recon FTW!
__________________ Lenes. | |||
|
| | #26 | ||
| Same here. Ne vedem diseara...ne asteptam liderul(Junnkie)
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: In my house | Hai ca a fost tare aseara poate mai organizam ...
__________________ Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!! | ||
|
| | #28 | ||
| diseara ma bag si eu ID: ffocus2008 am jucat pana dimineata la 6 ![]() care e faza cu idiotii din echipa ta care te impusca sau te calca cu tancu?!? ![]()
__________________ Hell is empty. All the devils are here. | |||
|
| | #29 | ||
| aia cu tancu hai sa mai zicem ca nu te vad dar pe mine ma enerveaza extraordinar cand ma pun pe mortar si vine un idiot sa ma omoare si sa se puna el... | |||
|
| | #30 | ||
| In cazul asta intri in artilerie cu un tanc sau hummer si va exploda fara sa-ti dea penalizare, va fi un suicid pentru ei, eu asa le fac idiotilor.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. Last edited by Tekken; 24-06-2008 at 13:08. | |||
|
| | #31 | ||
| ! Dau jos demo-ul asta seara,sepetuk este nickname-ul meu,ne vedem acolo pe viitor daca mai jucati mai multi ... lasati-mi un pm si fac tot posibilul sa ma lipesc de echipa ![]()
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #32 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Vin si eu in seara asta daca merge netu ![]() See you online | ||
|
| | #33 | ||
| Quote:
Pana la urma i-am dat headshot! Asta e se mai intampla. Jocul e deosebit, a fost misto aseara sa joc cu wist,canibalu si tekken si ulterior mai tarziu cu Tavitzu (pe care l-am luat cam tare la inceput el fiind in echipa adversa.Momentan sunt la munca. Scap la 8 iar la ora 9 sunt prezent la datorie! Va astept sa facem un squad! Cheers! ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #34 | ||
| frate, ti-ai semnat contractu dupa 2 sapt de mgo asta parca ii o alta limba, ma streseaza ca tot imi da fail cand iti accept invitatile....wtf.....Diseara ajung dupa 22-23 si vin pe serveru unde este junkie ![]() | |||
|
| | #35 | ||
| count me in junnkie, imi pun alarma la telefon ca ieri am uitat de joc si mai demult am uitat de o intrunire la gta mp ![]() | |||
|
| | #36 | ||
| Prezent la datorie ! Camarazi la arme ! PSN :ra_zeul ... imi place ,zic ca stiu... abia astept sa ne spargem.. am si bluetooth on ! ![]()
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #37 | ||
| Stati calmi ca PSN e cazut pana la 12 ![]()
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #38 | ||
| Iar erau toti "prezenti la datorie" si seara de-abia daca jucam in 3-4...
|
| | #39 | ||
| It's a joke right? Si am ratat si o intalnire in seara asta, la dreq. Anyways eu sunt pe pozitie, va dau invite cand intru.LE: deci mai adaug acum in lista pe mamaruta si pe sepet, pe restul ii am. Pana acum am fi..sa vedem: eu, canibalu, wist, tekken, mamaruta, sepet, nonelito, tavitzu, uziwood, gandalf, magnifikus_p si cam astia sunt toti cred. Daca am uitat pe cineva lemme know! WoW, 11 insi! Sa vedem si cati intra...Quote:
![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff Last edited by Junnkie; 24-06-2008 at 20:36. | |||
|
| | #40 | ||
| Macar sa aveti entuziasmul asta cand o sa apara si jocul full, momentan e bine ca ne-am strans de o echipa.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|