![]() |
| | #41 | ||
| Mai 2 zile si imi apare jocul. Interesant ca ultimele zile sunt cele mai lungi cand astepti sa-ti vina ceva. ![]() Deseara intru si eu sa jucam dar pe la 12. Sper sa mai prind pe cineva online. ![]()
__________________ "MS was so focused on beating Sony this cycle that the 360 was rushed to market when all indications were that it had serious flaws. | |||
|
| | #42 | ||
| userul cu id-ul renegade[inca ceva] il rog sa imi dea add din nou ca mi-a dat eroare si a scris "the request is canceled" | |||
|
| | #43 | ||
| Eu te am deja in lista; da tu add la "ReNeGaDe124". Ne vedem pe campul de lupta. ![]() | |||
|
| | #44 | ||
| hehe, ne vedem ne vedem, ce troll e djfuego ala doamne... EDIT: Doamne cat de rau am putut juca... X-( P.S: Junnkie, feel my blade ![]() Last edited by Uziwood; 24-06-2008 at 21:57. | |||
|
| | #45 | ||
| plm...e cazut...confirm. ne vedem la 12. sa-mi dea cineva si mie invite la scuadul nostru...crinamelinda e id-ul. 10x anticipat...
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #46 | ||
| A fost picat acum merge, noi suntem in joc.
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #47 | ||
| Fratilor, imi pare rau dar n-am mai putut juca...am prins spre final un lag teribil...damn...era misto. GG Uziwood, Junnkie, Renegade124 and Tekken.Pe maine!
__________________ PSN ID:canibalu | |||
|
| | #48 | ||
| La mine merge network-ul in schimb nu imi merge Store-ul. Anyways, great game guys! I enjoyed every second of it! ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #49 | ||
| Store - ul nu mergea pana pe la 12, asa ca nu am avut cum sa-mi iau demo-ul mai dervreme, si am intrat pe la 1. Nebunie totala, ce sa mai zic... Faptul ca m-am culcat pe la 4.30 spune totul!
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #50 | ||
| ei da, cam asta inseamna multiplayer. ce ma enerveaza faza cu guide missile..la ce naiba mai face lock-on... abia astept sa imi vina jocul. ne vedem diseara @donadryan: i will have my revenge ![]() @tavitzus: ce bun esti cu tancu frate
__________________ Hell is empty. All the devils are here. | |||
|
| | #51 | ||
| Da... riscul meseriei! Pe tavitzus saracu' l-am kilarit de vreo 3 ori din greseala... Am ras cu lacrimi! Un singur lucru nu-mi place, ca ne pune in echipe diferite. Mi-ar fi placut sa fim toti in aceiasi echipa! In rest... see you tonight! (pf, am ochii ceapa, la 7 am fost la job deja! )
|
| | #52 | ||
| O singura faza m-a enervat aseara, cand mi-a fost sutit tancul in timp ce vanam un elicopter, eu fiind la mitraliera. Renegade daca tot te trezesti la volan macar ai bunul simt sa nu fugi cu el si sa ma lasi pe jos ![]()
__________________ If you think you know everything and think you've done everything, I know you're an idiot. | |||
|
| | #53 | ||
| Daca erai la mitraliera, inseamna ca nu erai la comanda tancului, si putea sa ti-l ia! ![]() BTW, cine stie cine este Gabitzu, ca mereu am dat de el aseara, dar nu-i stiu nick-ul de aici...
|
| | #54 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: In my house | Decand cu jocul asta dorm de la 3:00 AM pana la 9-10 AM. Mi-a dat peste cam intregul ceas biologic dar nu`mi pare rau deloc. Sa nu uitam ca ce jucam noi e DEMO Sa vedeti nebunie totala ...cand o sa ne luam FULL-ul :> )Deci am o rugaminte la voi ... Puteti sa ma bagati voi in lista la PSN ? ca eu nu am tastatura la PS3.Cea de pc nu e pe USB si mi-ar lua fff mult timp sa va adaug pe toti.Mai bine adaugati voi doar un user. PSN ID ROw1sT Va rog ![]()
__________________ Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!! | ||
|
| | #55 | ||
| Gabitzu este un prieten bun de al meu, si de ce m'ai omorat la gun? fara suparare dar a fost lameFratilor inafara de gabitzu recs si eu nimeni nu a avut microfon...... haideti ca nu este asa scump si chiar influenteaza jocu... P.S ati putea sa'mi dati pm cu psn id-ul vostru sa va am cand vine jocu full. PP.S eu m-am jucat pana la 5, dar doar jumatate din timp bf ![]() | |||
|
| | #56 | ||
| Quote:
Aseara a fost crima, cand vroiam si eu sa ies, sa plec la culcare, hop mai intrau inca cativa... Pe masura ce se apropia dimineata eram tot mai multi! WTF , sper sa nu fie si azi la fel...PS: Hai ca te iau eu la mine in lista, ca si asa mai am vreo 2 locuri! ![]()
|
| | #57 | ||
| W1st, ai vazut ca noi mai tot timpul ne intalnim in multi.Asta seara la cat?
__________________ PSN ID:canibalu | |||
|
| | #58 | ||
| cam tarziu dar azi mi-a trimis bf-u nici o sansa sa'l primesc vineri(in data lansari) deci luni ne vedem online ![]() | |||
|
| | #59 | ||
| Quote:
Mi s-a parut f. funny si te-am mai facut o data, just 4 fun! Lame era daca iti luam si locul la gun, ceea ce nu am facut. Din contra, te-am mai si salvat de un tanc care venea la noi in baza, pe stanga pe langa gun-ul tau... In sfartit, te-am mai calcat o data din greseala cu tancul, iar ultima data ai murit di cauza mea pe langa baza lor, impreuna cu ceva inamici... Oricum am ras bine, parca aveam ceva cu tine, de mereu pikai in calea mea... ![]() Pe PSN degeaba iti dam add ca ai lista plina... vezi ce faci si adauga-ne tu! ![]()
|
| | #60 | ||
| Daca eram in baza nu ma deranja dar plecasem la vanatoare peste dealuri si campii plus ca tancul avea valoare sentimentala, il reparasem de n ori pana atunci.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|