Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-06-2008, 15:00   #61 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Quote:
Originally Posted by DonAdryan View Post
Tavitzu, la gun tocmai incepuse o noua runda si am vrut sa ti-o iau inainte la gun, insa, cand am ajuns langa el am apasat R2 in loc de O si a aparut cutitu' ... Acuma daca tot il scosesem... Mi s-a parut f. funny si te-am mai facut o data, just 4 fun! Lame era daca iti luam si locul la gun, ceea ce nu am facut. Din contra, te-am mai si salvat de un tanc care venea la noi in baza, pe stanga pe langa gun-ul tau... In sfartit, te-am mai calcat o data din greseala cu tancul, iar ultima data ai murit di cauza mea pe langa baza lor, impreuna cu ceva inamici... Oricum am ras bine, parca aveam ceva cu tine, de mereu pikai in calea mea...

Pe PSN degeaba iti dam add ca ai lista plina... vezi ce faci si adauga-ne tu!
heh, a 2-a oara cand mai omorat intentionat pe acel gun voiam sa te iau cu mine acasa intr'o cutie dar m-am razgandit ca ti-am mai vazut nicu pe forum)
in legatura cu tanku ala care era condus de Gabitzu si inca cineva....eh tot eu l-am omorat ca a intrat in baza
Dar oricum a fost fun, in legatura cu lista mea de friends ...este plina pentru ca nu stiu pe cine sa scot..trebuie sa caut lume ce ma are adaugat de 2 ari de pe alt account...ca doh...ii prea greu sa joci pe unu de acea vam rugat sa'mi dati un pm cu id-u vostu (nu toti doar pe care nu'i am tekken,don w1st )

Tavitzu is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 15:33   #62 (permalink)
Registered User

Uziwood's Avatar

tavitzu m-ai uitat, de ce trebuie sa dam pm ca doar nu e ceva secret PSNID-u, al meu e AllexUziwood

Uziwood is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 16:01   #63 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

L-am pus si la thread-ul cu id-uri: Vagabone.

Tekken is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 16:31   #64 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Sal.. Mai doar Renegade a fost aseara ..si pooof dupa 1 partida a iesit ! Am primit ceva ADD-uri de la cativa dar cand voiam sa dau ADD zicea ca ati dat voi cancel... cred ca era de la PSN ..aseara a facut figuri.. asa ca mai dati add odata la Id-ul meu de PSN :ra_zeul
Va astept poimaine la o bubuiala ! Azi nu pot... party party party

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 17:32   #65 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Zeule...nu prea esti atent...aseara ai intrat la un moment dat cand era intr-adevar era Renegade, dar pe langa el mai eram eu , Junnkie, Tekken, Uziwood.uite-te mai atent

can1b@lu is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 17:41   #66 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

ooooppppssss @! Scuze.... Dar nu are nici unul dintre voi Bluetooth? Am putea juca mult mai bine daca am si vb.... in plus : Firmware 2.4 is expected to launch in around three weeks' time. Asa ca putem face conferinta cu toti care suntem in echipa ! D

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 18:00   #67 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

eh n-am prins ,,prima partida'' am intrat pe la 1 dim dar am avut headset eu zic sa o lasam mai low pana vine jocu full altfel harta asta o sa fie booring cand o sa pice

Old 25-06-2008, 18:36   #68 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

azi-noapte a fost foarte tare. Initial am jucat pana pe la 12 si ceva 1, dupa care am iesit si am vrut sa ma bag la somn. Dar am vazut ca a intrat DonAdryan si am intrat din nou. Partea a 2 a a fost cea mai tare, adica de pe la 1 pana pe la 3 si ceva, s-au incins spiritele rau de tot! Mie unul imi place ca am picat in echipe adverse, parca am alta placere cand ii dau headshot lu' Tavitzu sau il iau miseleste pe la spate pe DonAdryan!

Ce ma enerveaza cel mai tare in continuare, cel putin pana acum este faptul ca iti da respawn foarte departe de "locul actiunii" ca sa zic asa. In rest jocul e super tare, astept sa imi cumpar varianta finala sa savurez noile harti si armele alea care asteapta sa fie unlocked!

Anyways, in seara asta pe la 9 si putin o sa fiu prezent la datorie. Va astept!!

Junnkie is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 20:25   #69 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Junnkie View Post
Anyways, in seara asta pe la 9 si putin o sa fiu prezent la datorie. Va astept!!
Ok...la 9
Am juct acuma vreo 3-4 meciuri cu w1st si Renegade(pe care l-am barbierit rau de tot).Gg people!!!

Last edited by can1b@lu; 25-06-2008 at 20:42.

Old 25-06-2008, 20:30   #70 (permalink)
Registered User

ReNeGaDe_124's Avatar

GG Canibalule, cele mai tari meciuri pe care le-am jucat pana acum. 6 lame mi-ai dat, daca am numarat bine - nu ma puteam opri din ras . Asta merit daca nu ma invat minte sa nu pandesc ca nesimtitu' . Ne vedem mai pe seara sa imi iau revansa; sper sa fim mai multi ca ieri.

PSN ID: ReNeGaDe124

ReNeGaDe_124 is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 20:39   #71 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Si mie mi-au placut meciurile mult...normal ca ne vedem diseara si sper ca-ti iei jocul k sa ne cutitam reciproc.
PS: Nu vi se pare ca faza cu lama e cam preluata din COD4?Nu ca ar fi un lucu rau
EDIT:da-mi tu request si-ti dau eu add...hai sa intrem in 5 min, fac eu squad si ne bagam.

Old 25-06-2008, 20:45   #72 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

I'm in! In 10 minute intru si eu, canibalule intru pe jocul tau! Cheers!

Old 25-06-2008, 21:00   #73 (permalink)
Registered User

can1b@lu's Avatar

Junnkie, faci? De ce nu intri?Va uitati la meci?

Old 25-06-2008, 21:35   #74 (permalink)
Registered User

dilibau666's Avatar

HALOUU preteni consolisti! mi-am luat si eu de curand un ps3 si am incercat demou de bad company care mi se pare superr tare..as vrea sa joc si eu cu voi daca se poate..nick-u meu este cotzkar (US) mi l-am facut pe us ca sa nu stau mereu sa ma loghez pe alt cont cand vreau sa iau un demo...DECI sunt mai noob cam cum fac sa joc si eu cu voi?adaug nick-urile care le-am vazut pe aiki in lista si va trimit mesaj?Sau puteti sa ma adaugati voi?Si am mai vazut pe site oficial ceva cu find all five..io n-am prea inteles ce e cu codu ala de unde il iei si cui il trimiti si ce primesti?daca ati putea sa ma luminatzi si pa mine..Sarmna

dilibau666 is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 21:48   #75 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Nu le am cu fotbalu' mane! revin in juma de ora ca tre sa apara nevasta-mea din turneu! God damn it!! Viata grea cu femeia pe cap...

Dilibake iti dau add. Intri in joc, te duci pe multiplayer, custom game. O sa ma gasesti la prieteni acolo, daca sunt online in momentul ala dai "join".

Old 25-06-2008, 22:33   #76 (permalink)
Registered User

Uziwood's Avatar

Noh eu maine dimineata plec pana lunea de peste doua saptamani cand voi avea deja aici jocul full, daca nu gasesc o modalitate sa joc prin modem voda non 3g ne vedem in doua saptamani.
P.S. Imi iau gold edition US, daca va prind va ciomagesc cu armele de rank 25

Old 25-06-2008, 22:37   #77 (permalink)
Snake Eater

Junnkie's Avatar

Quote:
Originally Posted by Uziwood View Post
P.S. Imi iau gold edition US, daca va prind va ciomagesc cu armele de rank 25
pana te intorci tu o sa le avem si noi! Sau si mai cool: te astept la colt cu lama!

By the way, pt cei care mai sunt online, in 10 minute revin si eu. Feriti-va!

Old 25-06-2008, 22:48   #78 (permalink)
Registered User

Tekken imi cer scuze pentru jicnirile aduse intr-un PM mai de demult. ( offtopic )

Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!!

w1st is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2008, 23:05   #79 (permalink)
Registered User

Uziwood's Avatar

Quote:
Originally Posted by Junnkie View Post
pana te intorci tu o sa le avem si noi! Sau si mai cool: te astept la colt cu lama!

By the way, pt cei care mai sunt online, in 10 minute revin si eu. Feriti-va!
Lasa ca ieri te-am prins cu briceagu , oricum sper sa nu fie restrictii de regiune ca in dark sector, daca va fi asa si voi va luati versiune EU imi bag picioarele si ma las de joc :|

Old 26-06-2008, 00:47   #80 (permalink)
Registered User

Tavitzu's Avatar

Deobicei singurele jocuri care nu sunt region locked sunt exclusive: Rfom, warhawk, gt5p
si mgs4 este partial(poti alege serveru daca alegi o tara pal , sau o regiune ntsc) , si motorstorm partial inafara de motorstorm toate au servere dedicate si se misca perfect si Dbz burst limit (multi plat)
Desi este un rumor, am auzit ca versiunea de ps3 va beneficia de serv dedicate, asta inseamna no lock sper sa fie adevarat si sa nu ramana doar un rumor.
Dar in demo nu am lag deloc, si pe 360 am auzit ca uni au lag (de pe alte forumuri ) deci daca sunt servere dedicate mai mult ca sigur va fi region-free

P.S va recomand totusi regiunea pal.

Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules