![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
)in legatura cu tanku ala care era condus de Gabitzu si inca cineva....eh tot eu l-am omorat ca a intrat in baza Dar oricum a fost fun, in legatura cu lista mea de friends ...este plina pentru ca nu stiu pe cine sa scot..trebuie sa caut lume ce ma are adaugat de 2 ari de pe alt account...ca doh...ii prea greu sa joci pe unu de acea vam rugat sa'mi dati un pm cu id-u vostu (nu toti doar pe care nu'i am tekken,don w1st )
| |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Sal.. Mai doar Renegade a fost aseara ..si pooof dupa 1 partida a iesit ! Am primit ceva ADD-uri de la cativa dar cand voiam sa dau ADD zicea ca ati dat voi cancel... cred ca era de la PSN ..aseara a facut figuri.. asa ca mai dati add odata la Id-ul meu de PSN :ra_zeul Va astept poimaine la o bubuiala ! Azi nu pot... party party party
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
ooooppppssss @! Scuze.... Dar nu are nici unul dintre voi Bluetooth? Am putea juca mult mai bine daca am si vb.... in plus : Firmware 2.4 is expected to launch in around three weeks' time. Asa ca putem face conferinta cu toti care suntem in echipa ! D
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
azi-noapte a fost foarte tare. Initial am jucat pana pe la 12 si ceva 1, dupa care am iesit si am vrut sa ma bag la somn. Dar am vazut ca a intrat DonAdryan si am intrat din nou. Partea a 2 a a fost cea mai tare, adica de pe la 1 pana pe la 3 si ceva, s-au incins spiritele rau de tot! Mie unul imi place ca am picat in echipe adverse, parca am alta placere cand ii dau headshot lu' Tavitzu sau il iau miseleste pe la spate pe DonAdryan! ![]() ![]() Ce ma enerveaza cel mai tare in continuare, cel putin pana acum este faptul ca iti da respawn foarte departe de "locul actiunii" ca sa zic asa. In rest jocul e super tare, astept sa imi cumpar varianta finala sa savurez noile harti si armele alea care asteapta sa fie unlocked! ![]() Anyways, in seara asta pe la 9 si putin o sa fiu prezent la datorie. Va astept!! ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ![]() Am juct acuma vreo 3-4 meciuri cu w1st si Renegade(pe care l-am barbierit rau de tot).Gg people!!!
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> Last edited by can1b@lu; 25-06-2008 at 20:42. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
GG Canibalule, cele mai tari meciuri pe care le-am jucat pana acum. 6 lame mi-ai dat, daca am numarat bine - nu ma puteam opri din ras . Asta merit daca nu ma invat minte sa nu pandesc ca nesimtitu' . Ne vedem mai pe seara sa imi iau revansa; sper sa fim mai multi ca ieri.
| |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
Si mie mi-au placut meciurile mult...normal ca ne vedem diseara si sper ca-ti iei jocul k sa ne cutitam reciproc .PS: Nu vi se pare ca faza cu lama e cam preluata din COD4?Nu ca ar fi un lucu rau ![]() EDIT:da-mi tu request si-ti dau eu add...hai sa intrem in 5 min, fac eu squad si ne bagam.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
HALOUU preteni consolisti! mi-am luat si eu de curand un ps3 si am incercat demou de bad company care mi se pare superr tare..as vrea sa joc si eu cu voi daca se poate..nick-u meu este cotzkar (US) mi l-am facut pe us ca sa nu stau mereu sa ma loghez pe alt cont cand vreau sa iau un demo...DECI sunt mai noob cam cum fac sa joc si eu cu voi?adaug nick-urile care le-am vazut pe aiki in lista si va trimit mesaj?Sau puteti sa ma adaugati voi?Si am mai vazut pe site oficial ceva cu find all five..io n-am prea inteles ce e cu codu ala de unde il iei si cui il trimiti si ce primesti?daca ati putea sa ma luminatzi si pa mine..Sarmna | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Nu le am cu fotbalu' mane! revin in juma de ora ca tre sa apara nevasta-mea din turneu! God damn it!! ![]() Dilibake iti dau add. Intri in joc, te duci pe multiplayer, custom game. O sa ma gasesti la prieteni acolo, daca sunt online in momentul ala dai "join".
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Sau si mai cool: te astept la colt cu lama! ![]() ![]() By the way, pt cei care mai sunt online, in 10 minute revin si eu. Feriti-va!
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
, oricum sper sa nu fie restrictii de regiune ca in dark sector, daca va fi asa si voi va luati versiune EU imi bag picioarele si ma las de joc :|
| |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Deobicei singurele jocuri care nu sunt region locked sunt exclusive: Rfom, warhawk, gt5p si mgs4 este partial(poti alege serveru daca alegi o tara pal , sau o regiune ntsc) , si motorstorm partial inafara de motorstorm toate au servere dedicate si se misca perfect si Dbz burst limit (multi plat ) Desi este un rumor, am auzit ca versiunea de ps3 va beneficia de serv dedicate, asta inseamna no lock sper sa fie adevarat si sa nu ramana doar un rumor.Dar in demo nu am lag deloc, si pe 360 am auzit ca uni au lag (de pe alte forumuri ) deci daca sunt servere dedicate mai mult ca sigur va fi region-free ![]() P.S va recomand totusi regiunea pal. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|