![]() |
| | #141 | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | am jucat bad compani multiplaye mia placut foart mult ![]() | ||
|
| | #142 | ||
| Conform acestui post, Conquest mode pt. multiplayer este în faza de testare şi certificare. De asemenea, developerul mai are în plan pentru viitorul mai mult sau mai puţin apropiat:
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #143 | ||
| luni imi vine si mie damm... 1 sapt de asteptare..-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by Tavitzu; 03-07-2008 at 23:52. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #144 | ||
| Voice over IP, abia astept sa va vina jocu, parca e plictisitor sa tot omor chinezi, americani si englezi
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #145 | ||
| Eu joc in fiecare zi. Spune-mi id-ul tau sa jucam impreuna. Daca-ti este mai simplu da-mi tu add id Recs14.
__________________ "MS was so focused on beating Sony this cycle that the 360 was rushed to market when all indications were that it had serious flaws. | |||
|
| | #146 | ||
| am găsit şi eu la media galaxy din plaza jocul. Culmea că l-am găsit varianta Gold. Ţinând cont că eu mi-am spus că îmi cumpăr jocul doar dacă dau de această variantă care era limited din câte am înţeles nu pot să zic decât că am fost şocat şi uimit când am găsit-o în magazinul în care intrasem doar să văd ce jocuri noi au mai apărut. Pot să spun că cine-l cumpără din magazin ar face bine să-l cumpere Gold, deoarece este acelaşi preţ atât pentru versiunea gold cât şi pentru versiunea normală şi toţi ştim că cea gold are câteva "bunătăţi" în plus în multiplayer. Din păcate, mai mult de atât nu pot să spun, pentru că jocul nu-l pot juca pentru câteva zile însă sper că ne vom întâlni online.
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
| | #147 | ||
| Baieti, maine imi vine jocul...as vrea sa vad aceeasi imbulzeala la el ca in demo. 1.Uziwood-vad ca deja il ai.... ![]() 2.Recs....sper sa fii la fel de bun ca in demo ---omul asta era la un moment dat pe locul 2000(vorbesc de demo, normal), cand toti ceilalti din lista mea (inclusiv eu) ne luptam sa intram in primii 100003.Junnkie si DonAdryan-nu accept un refuz 4.Rebegade124 si mamaruta-va asteptam 5.Tavitzu-n-am jucat cu tine, deci as vrea sa te iau cu lama , asa un picAr fi excelent sa se adevereasca treaba cu suportul pentru clan ![]() Sa-mi spuneti si mie cum facem?Adica cine il face si all that stuff ![]() Cei care nu il au bineinteles ca vor fi asteptati(dar n-au drept de refuz )PS:daca am omis pe cineva, imi cer scuze...sa posteze aici ca sa stim cum facem ![]()
__________________ PSN ID:canibalu | |||
|
| | #148 | ||
| Maine va pleca si catre mine, asa ca tineti-va bine! Poimaine seara intram! ![]() PS: Junnkie era primul dintre noi... Eu la un mom. dat eram ultimul, insa eu nu am jucat separat deloc, decat cu voi! Nici acum nu o voi face, asa ca nu va asteptati sa fac cine stie ce punctaj. BTW, sper ca v-ati luat si head-set-uri! ![]()
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #149 | ||
| Eu l-am primit ieri, trebuie doar sa imi pun net la consola si poate ne vedem la un meci .
__________________ PSN ID: mitzage7 | |||
|
| | #150 | ||
|
|
| | #151 | ||
| M-am gandit sa pun si eu ceva dragutz...enjoy!(ambele au optional de high quality) ![]()
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #152 | ||
| You're all in Bad Company now, guys...
__________________ Cumpar/Vand/Schimb jocuri/accesorii [PS2]: Accesoriu MaxShooter (adaptor tast&mouse) ; [DS] ; [GBA] PSN ID: DonAdryan ![]() | |||
|
| | #153 | ||
| Si voi fi in continuare, stati sa imi iau si eu jocul. ![]() Ar fi super tare sa ne facem clan, sa vedem cum vor sta lucrurile. ![]()
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #154 | ||
| Pai clar ca ne facem clan, tu ce crezi? Numai ca nu stiu cat de numeros poate fi, sper sa nu fie limitat la 4...
|
| | #155 | ||
| Atunci facem mai multe. :P
__________________ PSN ID: mitzage7 | |||
|
| | #156 | ||
| Am jucat ieri puţin Bad Company. Am început cu scenariul din single player să nu intru chiar nub 110% şi după vreo 15 minute am zis să-ncerc multiplayerul şi pot spune că e de vis. Diferenţele dintre el şi precedentele am observat că sunt mai multe. În primul rând am observat că nu trebuie să fi squad leader ca să se spawnuiască lumea pe tine, am observat că "steguleţele" se cuceresc în mod progresiv, adică nu ne mai trezim cu câteva steaguri pe o parte, câteva pe alta şi câteva neutre, să joci ca lunetist este mult mai uşor, (personal de abia nimeream în 2 dar acum, imediat fac killuri mai ales cu a doua armă... ssv ul parcă) opţiunea de paddles e eliminată, la fel ca şi cea împărţit pachete cu muniţie... în rest, ce să mai zic că jocul îl ştiţi. Grafica mi se pare superbă, dialogurile sunt amuzante, şi ideea de "we're here to steal" este aparte şi "curajoasă". Deşi nu-s decât 24 de jucători maxim pe o hartă, pot să zic că fiind structurat în modul în care e cu obiectivele este ok. Bineînţeles poate la 64 m-aş fi amuzat mai mult însă, amuzant e, mai ales când intrii prin casă cu tancul. Una peste alta jocul este bun, şi, "umple papucii" lăsaţi de precedentul, ca să zic aşa. Câteva-ntrebări legate de multi. Cum fac spot ?(am observat că dacă trag odată-ntr-un soldat/tanc/etc îmi face spot oricum, dar vreau să ştiu dacă merge şi fără să trag), cum cer pick up ? (se poate?), cum cer medic ? şi ultima (deşi ştiu că-n timpul jocului erau mai multe) aveţi şi voi probleme cu blueetoothul? (prin probleme mă refer la faptul că mie-mi stă conectată ceva vreme dar "random" se deconectează, lucru care face destul de frustrantă acţionarea meniului consolei la vreo 5 minute ca să-ncerc un reconect)
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
| | #157 | ||
| Mavone, nu poti sa ceri medic..am observat ca el tipa cateodata cand este langa un medic, nu poti sa ceri pick-up doar prin real voice Faza naspa ii ca daca nu esti in squad nu poti comunica cu ceilalti, nu ai probleme de blueetooth doar trebuie sa fii cu ei in squad ..si ii max 4 jucatori pe squad ![]() Spot merge doar cand tragi in el/ sau ai tina cu sniper/ageu/alte gadgets pe vehicul../sniper Overall imi place mai mult ca bf2 si 2142 jocu, sper sa nu scoata o mie de expansionuri ca la precente si sa bage harti noi doar ,,moca daca se poate '' | |||
|
| | #158 | ||
| Daca esti ranit iti apare o cruciulita pe harta care-ti indica unde e medicul. La fel daca joci medic iti apar tot sub forma de cruciulite jucatorii care au nevoie de heal si sub forma de cheie vehiculele ce trebuiesc reparate. Ce e mai trist ca joaca multi retardati ca medic su tu poti sa ai 10% viata si el e preocupat sa se bage in lupta decat sa-ti dea heal. Apoi urasc sa vad un squad member care ramane ultimul in viata e in baza adversa si in loc sa astepte sa facem spawn pe el se baga in gura lupului si moare.
__________________ "MS was so focused on beating Sony this cycle that the 360 was rushed to market when all indications were that it had serious flaws. | |||
|
| | #159 | ||
| @Tavitzu - nu-i asta ideea. Ideea e că mi se deconectează pur şi simplu, că dacă nu s-ar deconecta ar trebui să-mi apară în dreapta sus că vorbesc eu. Nu apare semnul de voice chat iar în squad mi se pare că eşti introdus automat. (chiar, merge să schimbi squadul dacă vrei?) În altă ordine de idei, e cam complicat sistemul de "join" în funcţie de prieteni. Trebuie să ieşi trebuie să găseşti server gol, trebuie să pana mea, şi după cum spuneam , ţinând cont că întâmpin probleme cu voice chatul e de-a dreptul stresant. o să-ncerc să-mi mai iau şi vechiul handsfree să văd dacă face la fel.
|
| | #160 | ||
| Hai ca azi am facut echipa cu Renegade124 si am jucat vreo 1h juma...foarte tare. Asteptam mai multi...in urmatoarele zile. Tavitzu, tu ce faci maica, ca-ti dau invite-uri si nici nu le bagi in seama.Intrati toti care-l aveti asta seara?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|