![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 | Setare resolutie PS2
Salutare Am si eu o intrebare.Am un ps2 slim modat (chip modbo), am pus PES2008 iar rezolutia e slaba,pe un lcd de 32", daca rulez jocul de pe laptop imi pot modifica rezolutia si se vede suuper(pe acelasi tv).Cum se poate schimba rezolutia la ps2, consola cred ca ar trebui sa mearga mult peste capacitatea calcului. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De ce ps2 ar trebui sa mearga mult peste capacitatea calcului? Esti asa sigur ? In al doilea rand ps2 da, teoretic cu un boot disk poate suporta si rezolutii mai mari decat 768x576i (pal standard), pana la 1280x1024. Dar...depinde de joc daca suporta, daca jocul e 576i you're stuck, poate cel mult poate face un upscaling...habar n-am. Depinde si de cabluri, nu stiu ce cabluri are ps2, dar ti-ar trebui si cabluri component ca sa poti sa ai rezolutie mai mare decat 576i.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: the Game Cast . net |
la ps2 nu prea ai cum sa modifici rezolutia, cel mult daca folosesti cabluri component si jocul suporta progressive scan poti seta 480p... ar trebui sa se vada o oarecare diferenta, dar sa nu te astepti la miracole.. daca vrei rezolutii mari ia o consola din generatia curenta (Xbox360 sau PlayStation 3).
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
stiu ca exista o chestie care se numea exploder or smth care iti facea upscale, dar parca nu mergea cu toate jocurile si ziceau ca arata naspa. in plus stiu ca anumite jocuri suporta 1080i nativ, dar 90% nu suporta. o sa pun si lista cand o gasesc.
__________________ Useri neseriosi: Pharaoh_KiLLaH | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
l-am testat si e o mare prostie. Dc setezi 720p atunci jocul va merge pe 2/3 de ecran, iar dc pui 1080i jocul va merge pe 1/4 din ecran. In plus nici calitatea nu mi s-a parut cu mult imbunatatita. Am citit undeva ca 480p e o rezolutie mai buna decat 576i, e adevarat?
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Citeşte aici despre 480i vs. 480p. În completare, 480p (EDTV progresiv) presupune 480 de linii afişate la fiecare 1/50 secunde (în Europa frecvenţa de reţea este doar 50Hz, faţă de 60Hz în SUA de unde este autorul articolului), iar 576i (PAL întreţesut) - doar 288 de linii în acelaşi interval. Aşadar, calitatea oferită de 480p ar trebui, cel puţin teoretic, să fie mai bună decât 576i. Din acelaşi motiv 720p este de preferat rezoluţiei 1080i.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|