![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
@GrayFox cum joci demo-uri ???
__________________ Schimb jocuri playstation 2 !!! http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps2.html | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Jocul de PS3 arata foarte bine.Chiar imi place!Dar apare un nou joc pe Xbox 360:Naruto The Broken Bond.Oare va fi mai bun?Revenind la PlayStation,cred ca vor aparea mai multe jocuri pe PS3,deoarece pe PS2 au fost o gramada: Naruto Shippuuden: Narutimate Accel Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 Naruto: Konoha Spirits Naruto:Narutimet Hero Naruto:Narutimet Hero 2 Naruto:Narutimet Hero 3 Naruto Uzumaki Ninden Naruto Uzumaki Chronicles Naruto Uzumaki Chronicles 2 Naruto Ultimate Ninja Naruto Ultimate Ninja 2 Naruto Ultimate Ninja 3 Atatea stiu eu,e posibil sa mai fie.Pe PS3 trebuie sa mai apara vreo 5-6. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
am vazut gameplay-ul la Naruto:The Broken Bond ii super fain pff ce mi-ar placea sa il am si euOn topic : Cand e data de lansare la Naruto : Ultimate Ninja Storm ?? sau or aratat pe E3 ? ca eu nu am vazut...
__________________ Schimb jocuri playstation 2 !!! http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps2.html | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by radupop; 20-08-2008 at 17:58.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
super tare jocul! de-a bia astept sa imi i-au ps3 160GB in martie si ca am auzit ca la ps3 se va inventa intr-o luna un program software care functioneaza ca modbo chip de la ps2. ultimate ninja storm are un story pe capitole (in episoade). am auzit ca va aparea cat de curand naruttimate accel 3 si ca va fi rulat pe ps3. ultimate ninja storm 2 nu va aparea cat de curand in varianta din engleza ci mai repede in japoneza (cam in 8 luni). daca ma intrebati merita sa va luati ps3 mai ales ca va aparea acel program software. si eu deasemenea mi-am luat ps2 pentru jocurile naruto
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Craiova |
deci fratilor luati-l cu cea mai mare incredere.. am prieteni care nu's fani naruto si li se pare super tare jocu deci este BELEA. L-am terminat in 5 zile asta pt ca sunt mare fan naruto deci e mortal jocu te plimbi prin tot konoha pe caladiri iei misiuni de la sateni vb cu lumea aduni scroluri faci orice si la partea de pvp e super tare 25 de caractere incluzand clanul akatsuki e prea tare jocu luati-l... pacat ca nu e online... sucks dar asta e.. enjoy it... WebPredator_Rullz
| ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
am tot vazut peaici persoane carora nu le place naruto ; atunci de ce postati aici ? jocu de pe ps 2 (cel mai nou accel 2 ) e marfa si vor mai aparea din serie, eu avand consola jap l am jucat de mi au iesit ochii din cap si inca l joc naruto ultimate ninja storm e ca o continuare la jocu de pe ps2 (seria ultimate ninja) doar ca se termina la episodu 135 si imi cumpar consola doar pt el, merita, si sunt sigur ca vor mai aparea jocuri pe ps3 naruto, gen de la ep 1 la ep 40 din shippuden. cat despre cel de pe xbox e praf in comparatie cu cel de pe ps3 ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- VLADNARUTO unde ai auzit tu ca accel 3 apare pe ps3 ? crede-ma e aproape imposibil sa se intample asa ceva in urmatorii 2 ani. ar fi o munca monumentala, totusi si eu as vrea sa l vad pe ps3.cel mai probabil va aparea pe ps2 si va arata identic cu accel 2 , doar ca va avea single player nou si cateva caractere, baietii astia stiu cum sa scoata bani baga 2 caractere noi , kakuzu si hidan , si scot un joc nou , n am cuvinte, si totusi imi place sistemu
Last edited by DHammer; 21-11-2008 at 21:21.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2008 |
pe mai multe siteuri se dicutau lucruri cum ca accel 3 va fi pe ps3. la un moment dat toate siteuriurile despre naruto vorbeau ca va fi pe ps3 chiar si wikipedia o vreme. si eu am accel 2 chiar si accel si mi se par superi tari, dar ar merita la urmatorul joc din seria naruttimate hero accel sa fie pe ps3 ca sa aiba grafica 3D. accel 3 va avea mai multe personaje:cei 5 tipi care aveau legatura cu Sora, Sora, chiriku, nibi(demonul cu 2 cozi), kakuzu, hidan, cei doi din konoha care s-au luptat impreuna cu shikamaru si asuma(?), white snake orochimaru, cs2 sasuke, kyuubi sora...(cam inca 10-12 personaje). eu cred ca accel 3 va fi pe ps3 deoarece odata cu aparitia lui ultimate ninja storm japonezii s-au ofticat de ce nu exista si un joc naruto pe ps3. cam urmatoarele jocuri naruto din seria pe playstation vori fi pe ps3 ,adica 5-6 jocuri. am auzit ca seria naruto shippuden va fi lunga si dupa aceea va urma seria naruto eledia, dar pana atunci va fi mult timp. -------------------- Editare ulterioară -------------------- as avea o intrebare. cei care au accel 2 au reusit sa il faca pe sasuke in rpg mode,adica sa te poti misca cu el prin toata harta deoarece nu stiu cum sa il deblochez. stiu ca trebuie sa faci cateva misiuni pentru a-l avea. il am numai in vs mode Last edited by vladnaruto; 22-11-2008 at 17:42.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|