Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

Thread Tools
Old 03-07-2008, 12:17   #21
Registered User

PigBrother's Avatar

In mod sigur nu are.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 16:07   #22
Registered User

mamaruta's Avatar

Daca neaparat doresti sa folosesti PS3-ul pe un monitor iti recomand asta : http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmli...0BOXES&view=2#

PRET - 179 RON

sau asta : http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmli...AND%20ADAPTERS

PRET - 169 RON

Exista si un comerciant de la noi din tara ! Iti dau prim PM daca doresti adresa siteului sau .

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 17:11   #23
Registered User

sepet's Avatar

@mamaruta-man eu stiu...adica ,monitorul asta care il am este generatie veche....esti sigur ca daca cumpar vga box o sa-mi functioneze?
P.S:Cred ca-l cunosc pe comerciant

sepet is offline    Reply With Quote
Old 03-07-2008, 18:58   #24
Registered User

mamaruta's Avatar

Quote:
Originally Posted by sepet View Post
@mamaruta-man eu stiu...adica ,monitorul asta care il am este generatie veche....esti sigur ca daca cumpar vga box o sa-mi functioneze?
P.S:Cred ca-l cunosc pe comerciant
Am incercat sa-ti scriu in PM dar... in caz ca nu ai gasit mesajul cauta si tu pe google : modchip-land

Adminul siteului are si o adresa se messenger prin care poti lua legatura cu el si iti poate furniza mai multe detalii despre respectivele produse.

Bafta !

Old 04-07-2008, 17:04   #25
Registered User

Spike ai idee daca se trimit colete cu TV-ul de mai sus ?
http://www.marketonline.ro/televizoa...c52#comentarii
Cum se procedeaza daca vreu sa-l cumpar ? platesc eu transportul ?

Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!!

w1st is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2008, 17:09   #26
Nick anterior: tvshop_07

Spike's Avatar

Quote:
Originally Posted by w1st View Post
Spike ai idee daca se trimit colete cu TV-ul de mai sus ?
Cum se procedeaza daca vreu sa-l cumpar ? platesc eu transportul ?
"Va oferim mai multe modalitati de plata:
• Plata in rate prin cel mai avantajos sistem de creditare.
• Plata cu numerar la sediul nostru.
• Plata prin ordin de plata.
• Plata la livrare in numerar.
Livrarea comenzilor pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov, unde se percepe taxa de livrare) si care depasesc 500 RON (inclusiv TVA) se face GRATUIT de catre curierii MarketOnline.
Pentru comenzile pe raza municipiului Bucuresti (excluzand judetul Ilfov) dar care nu depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA), costul livrarii efectuate de catre curierii MarketOnline este de 14 RON (inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul expeditiei este de 14 RON (inclusiv TVA) - pentru primul kg./destinatie, apoi 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare kg. suplimentar. In cazul expeditiilor in afara retelei Urgent Curier se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens. Reteaua de localitati unde Urgent Curier nu percepe taxe suplimentare este disponibila aici. Taxa de ramburs si/sau retur documente (aplicabila celor care au ramburs sau retur documente pentru rate): 9 RON cu TVA inclus. Daca doriti sa nu platiti taxa de ramburs puteti efectua plata prin virament bancar sau depunere directa in contul Grifon Group nr. RO74 BTRL 0410 1202 8166 63XX la orice sucursala sau agentie a Bancii Transilvania.

Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul documentele fiscal primite (factura si bon fiscal). Curierii Marketonline sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele fiscale.

Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii, din aceasta cauza ele pot fi retransmise numai prin e-mail (nu si prin posta sau curier), urmand ca Dvs. sa le printati si sa le depuneti la contabilitate.

Pentru plata prin virament bancar sau varsamint in cont aveti nevoie de urmatoarele date:
Nume firma: Grifon Group SRL
Cod unic inregistrare: 16938542
Nr. Registrul Comertului: J40/18373/2004
Cont: RO74 BTRL 0410 1202 8166 63XX
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Lipscani"

Detalii complete despre cum poti sa cumperi aici: http://www.marketonline.ro/cum-cumpar

Spike is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 03:46   #27
Registered User

thx spike.ma intereseaza tv-u ala.
Am vazut ca are si un timp bun de raspuns.
Sunt de aceasi parere cutine, e cea mai buna alegere.

L-asi fi luat daca mi-l transportau gratis.
Eu sunt din Barlad, Bucurestiul e departe iar astia ma taxeaza la kilometru. 1 leu kilometru

Pentru cei ce cred ca Traxdata si Verbatim sunt jocuri de Playstation 3, numai respect !!!

Last edited by w1st; 05-07-2008 at 04:48. Reason: Automerged Doublepost

Old 05-07-2008, 13:32   #28
Registered User

alexxx_862006's Avatar

La km te taxeaza daca nu este firma de curierat la tine in oras, intra pe site si citeste mai atent

alexxx_862006 is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 14:22   #29
Registered User

Da am citit.nu e firma in Barlad, e in Vaslui. Sunt 50 KM de la barlad la Vaslui.Oare ma taxeaza la KM de la vaslui la barlad ? sau de la bucuresti la barlad ?
ca daca m-ar taxa numai de la vaslui ( unde este firma ) pana in barlad, nu asi plati decat 88 LEi pe tot transportul, daca ma taxeaza de la buc la barlad, ma ajunge la 3.5 mil
Ar mai fi o alternativa, sa-l trimita la vaslui, si de acolo sa-l aduc eu acasa.

Old 05-07-2008, 14:49   #30
Registered User

Uziwood's Avatar

w1st, chiar nu gasesti un nenorocit de televizor intr-un oras ? Chiar televizor prin posta e cam exagerat.

PSN ID: AllexUziwood

Uziwood is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 15:37   #31
Registered User

Nu.Nu gasesc, decat jecmaneala curata. La altex, flanco etc. sunt preturi exagerate. De la DOMO Si market online, ar fi cele mai bune solutii, dar domo s-s inchis aici.

Old 05-07-2008, 23:30   #32
Registered User

Eu am deja un monitor LCD Philips 19" 190C(din pacate nu este wide), are HDCP (cu DVI input) dar nu cred ca e de ajuns pentru un PS3. Monitorul are rezolutie: 1280 x 1024, contrast 800:1, timp de raspuns 5 ms si alte functii care nu cred ca mai conteaza. Imi trebuie alt LCD pentru PS3 sau este bun si acesta?

gabynita is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 23:40   #33
Registered User

Uziwood's Avatar

eu zic ca e bunicel, va reda in 1280x720 probabil daca il conectezi la un psp. Nu va fi o minunatie dar oricum e mai bun ca un crt.

PSN ID: AllexUziwood

Uziwood is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 20:43   #34
Registered User

party_man's Avatar

eu am asta http://www.upshop.ro/produs-2502-Mon...A-WN_HDMI.html si e super ok.

Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705

party_man is online now    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 05:09   #35
Registered User

Pana imi iau un TV o sa mai treaca vreo 1-2 poate 3 sapt, si de aceea vreau sa ma hotarasc din timp.
Am pana acum o optiune.
Vreau sa ma mai ajutati voi.
Ceva bun, intr-un buget de maxim 15-17 mil.

Old 08-07-2008, 13:10   #36
Registered User

bogdi92's Avatar

Deci din cate am citit eu aici, sa inteleg ca nu merita sa-mi iau PS3 daca nu am macar TV HD Ready. (:
Pana la urma cred ca-mi iau Xbox 360 Arcade si il conectez la monitor LCD prin cablu VGA HD AV.

bogdi92 is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 15:27   #37
Registered User

Am fost ieri la altex.ghici ce am vazut? un TV lcd cu rezolutie 1366 x 768, dar pe TV scria 1080p imput.
Ce inseamna asta ?

Old 09-07-2008, 15:57   #38
Registered User

mamaruta's Avatar

Quote:
Am fost ieri la altex.ghici ce am vazut? un TV lcd cu rezolutie 1366 x 768, dar pe TV scria 1080p imput.
Ce inseamna asta ?
Nu te supara... dar esti tare greu de "rezolvat" ...

Mai televizoarele astea LCD au intrare si de PC adica poti sa-l folosesti exact ca si un monitor ( aceias mufa ca si la monitor o are) iar rezolutia pentru monitor e maxima de 1366 X 768 ( eu il am setat pe 1280 x 1024 ) .... Bun... 1080p este rezolutia maxima care o poate afisa pe intararea DHMI ( de care ai tu nevoie la PS3 pt cea mai buna caliate ) care este de 1920 x 1200 ..parca....
Deci cumpara naibii orice tv LCD cu una sau mai multe intarri HDMI ,PC , Scart ,etc.
Cam toate televizoarele LCD au asa ceva .... si vei putea utiliza la maximum si PC-ul si PS3-ul si televiziunea fie ea prin cablu sau satelit !

Old 09-07-2008, 17:12   #39
Registered User

Chifteluta's Avatar

Quote:
Ce inseamna asta ?
In trecut (poate si acum), televizoarele LCD si plasmele nu acceptau intrari mai mari decat rezolutia nativa. 1080p input inseamna ca poate accepta semnal 1080p de la un Blu-Ray player sau un Playstation 3. Sa nu crezi insa ca vei avea imagine 1080p, ci tvul iti va face un downscaling la rezolutia lui.

Chifteluta is online now    Reply With Quote
Old 09-07-2008, 17:20   #40
Registered User

La draq.NU zicea ca rezolutia prin intrarea de MONITOR E 720p. ZICEA CA REZOLUTIA LCD-ului e de 720p adica si prin hdmi si prin ****.Doar ca pe el scria 1080.
Cum sa scrie in detalii ca suporta 720p, iar pe el scrie ca suporta 1080,doar intrarea de PC e o functie in plus care nu e extrem de inportanta.De ce s-ar referi la rez aia ca fiind cea pt PC ?

Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules