![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
S-a mai discutat de ţ ori pe aici problema asta. Search is your friend! @w1st: decât să răspunzi total aiurea mai bine ignori întrebarea. Pe scurt: Da, jocurile merg toate, dacă ai un TV HD-Ready sau FullHD. Pe CRT fie nu merg deloc fie alb-negru. Filmele BD NU sunt NTSC sau PAL ca DVD-urile, ele sunt 1080p sau în cel mai rău caz 1080i. O parte din filmele Blu-Ray sunt region-locked, altele region-free. Lista aici. LE: @songoku17: acuma am văzut post-ul tău al doilea - da, cu un banal cablu de PC european (non-UK!) merge, nu este necesar un transformator.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Depinde de joc. GTA4 varianta UK (PAL) de exemplu refuză să ruleze pe PS3 US (NTSC) în SD pentru că jocul nu ştie (sau nu vrea să ştie) 480i ci doar 576i, iar consola invers. Asta desigur este independent de ce TV ai, dacă e CRT PAL+SECAM+NTSC sau doar PAL sau FullHD, atâta timp cât modurile video 720p, 1080i şi 1080p sunt indisponibile şi/sau dezactivate din meniul consolei. Vezi posturile lui sonyxxx16 pe tema asta.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros Last edited by L0G1X; 06-07-2008 at 17:12.. Reason: Completare | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
songoku17, am eu PS3 versiune US. Asa cum s-a spus si mai sus, ai nevoie de un transformator. Eu am asa ceva si-mi merge fara probleme (consola a fost cumparata acum 1 an si 4 luni). Bafta, spor la joaca si vizionare placuta. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Corect, poţi folosi transformator, dar nu văd de ce, pentru că sursa din PS3 autodetectează tensiunea de alimentare de la reţea.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|