![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Siren - Blood Curse
Ce parere aveti despre acest joc ? Eu am jucat demo-ul si mi s-a parut destul de ok, mai putin camera si controlul haotic la mers. N-am jucat eu prea multe survival-horrors, singurul care l-am terminat fiind silent hill origins si am mai terminat silent hill homecoming pe telefon dar jocul asta mi se pare ok. Voua ?
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da, jocul e infricosator. Infricosator de rau. Scenariul e atat de rau, ca e amuzant, replicile abea auzite de personaje suna de parca sunt dintr-un film d-ala prost dat la televizor la ora 5. Grafica are tot felu' de linii d-alea jaggy, pana si umbrele, si-n unele puncte ale jocului e atat de intuneric incat nici macar nu mai e vorba de atmosfera, ci pur si simplu nu vezi nimic. Controalele sunt oribile si camera e de multe ori prost pozitionata. Si daca incerci s-o misti, mda, mult noroc. Poti sa dai cat vrei din stick, abea se misca. Sigur nu ma mai ating de asta.
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai aveti putina rabdare ca apare Silent Hill Homecoming, care arata foarte bine dupa parerea mea.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
M-am mai uitat putin la el si s-ar putea sa il iau pana la urma.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
mi se pare sincer aberant de prost jocul. Am jucat cred ca nu mai mult de 3 minute. Camera super aiurea, miscare haotica, ca sa nu mai zic de felul in care lovesti inamicii, haos total. Nu as da banii pe asa ceva. Primele doua parti au fost mai bune, pe primul chiar am apucat sa joc ceva din el, pe PS2. In fine, doar parerea mea. OFF: a jucat cineva demo-ul la Narnia? Ala e cel mai smecher demo pe care l-am jucat, adica 30-40 de SECUNDE, mai mult n-am rezistat si l-am sters. Mare ti-e gradina si plina de poame uscate!
__________________ .: Les Enfants Terrible! :. PSN ID: Wizternoff | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu am rezistat eroic şi am reuşit să termin, mai mult pe pipăite, demo-ul la Siren BC. Cacao. Şi chiar aveam high hopes, venind de la Japan Studio. OFF: Despre Narnia, ce să spun n-am cuvinte - varză ar fi un compliment. Ieri mă bucuram cum ne răsfaţă Sony cu 4 demo-uri deodată pe US Store - între timp am apucat să le rulez şi m-am liniştit.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|