![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Bucuresti | CoD4:MW sau MGS4
Salut,peste cateva zile as vrea sa cumpar un joc de PS3,shooter si cel mai mult mi-au placut Call of Duty 4: Modern Warfare si Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots,dar nu stiu ce sa aleg dintre cele 2 jocuri. As vrea sa stiu parerea celor ce detin aceste jocuri despre ele si care ar fi cea mai buna alegere. Multumesc. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucharest |
Salut, Daca ai avut sansa si "privilegiul" de a juca si termina anterioarele MGS (1, 2 si 3), mergi pe MGS4. Este demential din toate punctele de vedere. Gandeste-te la MGS4 ca fiind un "film interactiv", cam ca MGS Digital Graphic Novel (interactive comic book). Din punctul meu de vedere, MGS4 iti ofera o perspectiva si un gameplay cu mult peste "traditionalul" FPS, gen Call of Duty. Bafta! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Metal Gear Solid 4. Un storyline demential, grafica de-ti cade gura, multiplayer super, si pur si simplu... o capodopera. Call of Duty 4 e de asemenea un joc incredibil. Probabil cel mai bun din toata seria. Grafica super, gameplay nebun, multiplayer addictive, si "The Nuke" .Parerea mea e sa iei MGS4. Dar spun asta mai ales pentru ca sunt un fan al seriei Metal Gear, dar nu e numai asa. Orice persoana care joaca MGS4 va fi sigur atins de poveste, chiar daca nu o intelege. :P OH MGS HOW I <3 YOU.
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Bucuresti |
Cred ca o sa-mi iau MGS4.Multumesc pentru parerile voastre si as mai avea inca o intrebare.Pentru a juca MGS4 trebuie sa cumpar ceva de pe PS Store sau un alt disc separat de Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots sau nu?
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa joci online mergi pe Call Of Duty 4.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Sunt cativa pe aici care apar cu consecventa pe lista de warn-uri, posturi sterse pt offtopic, etc. Erau pe lista neagra a vechii echipe de moderare si incep sa fie si preferatii nostri vad. Cu intreaga politete pe care sunt capabil sa o generez va rog sa va calmati, prieteni. N-avem nici un interes sa pastram o lista prea lunga de impatimiti ai warn-urilor si ma gandesc in mod serios s-o mai scurtam nitel. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|