![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai e un thread despre God of War pe PS3. Trebuia sa dai search si sa nu ma luati ca are inactivitate de nu stiu cate luni. PS: Here we go.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) Last edited by istrategie; 14-07-2008 at 16:15.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
A aparut teaser trailer pentru God Of War III : http://www.joystiq.com/2008/07/16/go...iler-in-order/
__________________ Wherever we want to go, we go. That's what a ship is, you know. It's not just a keel and a hull and sails; that's what a ship needs. Not what a ship is. What the Black Pearl really is, is freedom Jack Sparrow | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Vreau sa il vad in actiune. Sper sa aiba grafica buna. Ceva gen Uncharted poate.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Eu sper sa nu apropie deloc de Uncharted(stiu ca a avut grafica buna, dar eu nu ma omor deloc dupa jocul ala, am vazut jocuri pe PS3 care arata mult mai bine), adica la cum au aratat cele doua GoW pe PS2, asta trebuie sa "rupa norma". Nu cred ca o sa mai arate ceva din el prea curand, cat despre lansare cel devreme martie 09.
__________________ Wherever we want to go, we go. That's what a ship is, you know. It's not just a keel and a hull and sails; that's what a ship needs. Not what a ship is. What the Black Pearl really is, is freedom Jack Sparrow | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Nu ne putem pronunta despre GOW 3 inca, pentru ca nu avem nimic! Din nefericire, nici nu cred ca exista mare lucru din GOW3 inca. Sigur se lucreaza la el "as we speak"! Speculand, din trailer se intelege ca tot establish-mentul lumii asa cum era ea inteleasa s-a prabusit, iar caderea zeilor este prezentata ca fiind cauza principala! Se intelege ca Olimpul a fost principiul regulator al unei lumi aflata in starea naturala de haos. Distrugand Olimpul (Ares, Atena, Zeus), Kratos a readus (intentionat, se pare) haosul in lumea muritorilor, ceea ce nu cred eu ca va fi spre bine lui pe final... Revenind la poveste, cred eu ca s-au depasit de mult limitele proportiilor! Ideea initiala, centrata in jurul "unui muritor care sfideaza un zeu", preluata din Gladiatorul (a unui sclav care sfideaza un imparat) era emotionanta si a prins de minune. Cred insa ca s-a ajuns prea departe...
__________________ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Da-mi voie sa te contrazic un pic Don. Las deoparte faptul ca sunt fanul genului(GOW1,2 both finished pe toate nivelurile de dificultate + o telecomanda rupta din cauza GOW 2 ) si spun asa cum ai scris si tu ca :"Nu ne putem pronunta despre GOW 3 inca, pentru ca nu avem nimic!". Booon...so far so good,bazandu-ma pe fatpul ca atat GOW1 cat si GOW2 au /rulat/vandut/placut super bine,inca se mai discuta de ele ,inca le mai joaca lumea wtf? ... vreau sa cred ca nu se va exagera din nici un punct de vedere in privinta GOW3 ! Sunt foarte convins insa ca vom avea parte de minigame-uri super imbunatatite,o grafica exceptionala,noi combo moves(breathtaking),mind blowing cutscenes si tot tacamul,dar nu in ultimul rand,SURPRIZELE cu care,DEJA ne-au obisnuit oamenii care-si tocesc(de acord cu tine)creierii ca jocul sa iasa bine,asta in timp ce noi vorbim.Asa ca...tinand cont ca este un joc al carui story line a fost pana acum one of the best al genului,nu cred ca-si va permite nimeni sa "mearga prea departe" si sa strice cumva imaginea deja consolidata,chiar nu este cazul spun eu,adik ... ma gandesc ca orice gamer si imi vine in minte seria Metal Gear Solid in care Snake chiar ruleaza(de la prima pana la ultima aparitie,same old Snake), deci no comment on this one ,ma gandesc la Devil May cry un pic,la Resident Evil(a se citi capodopera),cam astea imi vin in minte,astea le-am savurat bucatica cu bucatica si dasta spun ca nu am nici un motiv de ingrijorare care sa se lege cumva de GOW3.Concluzie:sunt absolut convins ca va fi jocul anului 2009(daca iese atunci)asa cum ne-am obisnuit .P.s:Kratos is the ultimate badass
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
ca bine zici sepet toate seriile au evoluat inclusiv metal gear solid , devil may cry ar trebui sa ne asteptam la asta si de la god of war 3
__________________ PSN ID (UK):Adamska16 PSN ID (RO):ssj2radu I like long walks especially when they're taken by people like you! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Este/a fost/va ramane un story care a evoluat,este/a fost/va ramane o grafica lipita de un gameplay care se potriveste "manusa" gen ![]() Gow3 pentru jocul anului 2009 ... ar merge si un thread cu dastea nu?(Voteaza jocul anului 2009 ) ... ca tot avem noi listute facute cu nishte must buys, ca tot ne facem noi timp de must see-uri
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Deci povestea este super - exagerata, cel putin la sfarsitul GOW1, atunci cand Kratos devinde noul GOW. OK, I can understand that! Dar de la un scenariu superb (GOW1 - "a mortal who defies a god", and take his place!) se ajunge la GOW 2 la o cacealma puerila (Kratos matura cu Olimp-ul pe jos, il invinge pe Zeus si cauzeaza moartea Atenei, cea care l-a ajutat si sustinut de la inceput!) It's tooo much! Ca acum sa aflam ca el, Kratos, aduce haosul in lume! 'In the end, there will be only chaos!'' Pleeeaaseeeee... Miroase a kitch de la o postaaaaaaa! ![]() PS: Sepet, GOW 3 nu va fi jocul anului, RE5 va fi!
__________________ | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ok Don,GOW3 sau RE5,unul din ele pentru jocul anului,oricum le cumpar pe amandoua si oricare ar iesi jocul anului nu ma deranjeaza so......Cam aceeasi chestie se intampla si cu GOW3(comentarii & stuff),numa ca aici(pana acum) avem un amarat de monolog , si o propozitie formata din 8 cuvinte pe care Kratos o spune la finalul trailer-ului.E putin man wtf?!?Din punctul meu de vedere nu sa exagerat cu nimic so far... Eu mai astept ceva in plus de la ei si sunt convins ca nu o sa fie cine stie ce,si nici prea curand,gen putin cate putin,probabil ca atunci ma voi pronunta din nou! Rabdare si tutun
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Da Sepet, nu zic ca nu as juca GOW cu fustitza roz! I will sure do it! Dar noah, ma asteptam la mai mult! Oricum nu ne putem pronunta inca asupra story-ului din GOW 3, pentru ca nu avem nimic inca, dar din fraza aia asta se deduce: Olimpul a cazut, si a venit haosul, pentru ca zeii au fost principii ordonatoare intr-o lumea aflata in starea naturala de haos. Iar Kratos cand spune ca la sfarsit, nu va fi decat haos, ma face sa cred ca el intentioneaza sa aduca haosul inapoi pe pamant, prin eliminarea a ceea ce a mai ramas din Olimp. Ceea ce-l transforma, indubilabil dupa parerea mea, intr-un personaj negativ. Daca in GOW 1 Kratos facea pe eroul insetat de razbunare, in GOW2, din nou in urma unei inselaciuni, Kratos practic depaseste la final granita si asa destul de subtire, a comportamentelor unui erou pozitiv si devine malefic. "What have I become?" se intreaba, sfasiat, eroul... De aici interpretarea mea, cum ca Kratos va deveni in GOW 3 antieroul, si va savarsi fapte din ce in ce mai reprobabile, si mai groaznice, care-l vor devora spre final... One can only hope that is not gonna have Nariko's faith... De E3 sunt dezamagit ca nu s-a auzit nimic de TeamICO, despre care se zvonea ca lucreaza la un nou titlu... ![]() La RE5 Capcom a ales sa pastreze o reteta castigatoare! Crede-ma, It's gonna ROCK! A fost jocul anului in 2004, si eu personal l-am terminat de 3 ori, si am cred, peste 70-80 de ore in total bagate intr-un joc care, atentie, nu are multiplayer... Crede-ma, RE4 nu este limitat decat de hardware-ul PS2-ului! Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie RE5...
__________________ | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
@DonAdryan gresesti un pic aici, cu faptul ca au exagerat, pt. ca de la bun inceput (ma rog mai mult dupa succesul primului titlu) povestea lui Kratos trebuia sa explice de ce au disparut zeii, asa ca nu vad cum au exagerat. Cand primul God of War a aparut, ei aveau in plan o trilogie, dar nu erau foarte siguri de cat de bine se va vinde jocul. De asta in primul joc, sunt acele scene bonus (fratele lui Kratos, faptul ca Zeus e tatal lui ) care ulterior, in GoW 2 sunt ignoate.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|