Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-07-2008, 16:00   #21 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mirceahr
;La mine unul a inlocuit de mult PS3-ul si home cinema si music-player-ul.
nu inteleg. Sistemul audio ti-a inlocuit consola de jocuri ?

w1st is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 16:19   #22 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

A vrut sa spuna ca foloseste consola pe post de home cinema si ca music player.

istrategie is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2008, 16:25   #23 (permalink)
Registered User

mirceahr's Avatar

Da asta vrut sa spun, m-am exprimat aiurea; PS3-ul tine loc si de home cinema si music player

mirceahr is offline    Reply With Quote
Old 20-07-2008, 12:11   #24 (permalink)

Spike's Avatar

m-am hotarat. O sa iau zilele astea un Z-5500. Mai am de facut rost insa de 100 lei :P

Spike is offline    Reply With Quote
Old 23-07-2008, 01:43   #25 (permalink)

Spike's Avatar

am luat Z-5500...recomand la toti...faci un efort dar merita

Old 24-07-2008, 01:40   #26 (permalink)
Registered User

Am primit un sistem audio 2.1 de 140W, dual bass, afisaj elecronic, telecomanda.
Dar am o problema.Volumul maxim este 63 dB
Asta nu ar fi o problema, adevarata problema este ca sunetul pana la 25 dB se aude extrem de incet.POt vb la telefon. De la 25 la 63 se vad diferentele.
De la 1 - 25 E cam acelasi lucru. Abia il aud.
Care sa fie problema.Daca dau la maxim, se aude bine, clar, si scoate 140 W

Old 24-07-2008, 10:00   #27 (permalink)
Registered User

Chifteluta's Avatar

Inseamna ca au implementat prost sistemul de reglaj audio. Urechea umana percepe sunetul in mod logaritmic. Adica sesizeaza mai usor diferenta intre 1 si 2 wati decat intre 50 si 51 wati, de unde rezulta ca volumul sunetului perceput de urechea ta creste mai "brusc" la puteri mici, si mai lent la puteri mari. Pentru a compensa acest lucru, la reglajul de volum al amplificatoarelor se folosesc asa numitele potentiometre logaritmice care au o plaja mai lenta de reglaj in prima parte si mai brusca la puteri mai mari. Probabil ca la tine plaja de crestere a volumului la inceput, este prea lenta.
Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am."

Chifteluta is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 10:24   #28 (permalink)
Registered User

Nu stiu ce sa zic ... deci daca volumul maxim este de 63 dB, si il tineam la 37 si fratemiu dormea si nu simtea nimic ... deci ... oricum, incepe sa se auda tare de la 50 - 63. Ca sa ascult o melodie la volum normal, trebuie lasat la 50. si apoi daca mai dau o treapta in plus , imi dau seama ca a urcat ...
nu e o problema asta. E un moft ...
Da e bun si asa ...

Old 25-07-2008, 15:09   #29 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Micutzu View Post
eu propun
http://www.domo.ro/Audio-Video/DVD_&...ma_LG_HT502SH#

am asa ceva si sunt extrem de multumit

stie si de cd DTS
pare ceva foarte bun.M-ar interesa si pe mine cum se aude.Am citit pe net undeva ca cineva avea probleme la conectarea cu ps3 prin optic.Cica se auzea sunetul intrerupt si cu lag?A patit cineva asa ceva?De asemenea cati amperi consuma?Daca il pun pe aceeasi priza cu un ps3 si televizor lcd de 82 are ceva?

mihai1242 is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 17:53   #30 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Ceva ieftin si bun... in plus are conectare pe optical : http://www.e-tc.ro/articol/131/18234...r_digital.html
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2008, 18:09   #31 (permalink)

Spike's Avatar

pt 2 milioane nu va zgarciti si luati z-5500. Eu asa am facut chit ca am strans cureaua si nu regret de loc. Dai un ban in plus dar diferenta e uriasa.

Old 25-07-2008, 18:10   #32 (permalink)
Registered User

Alex2007's Avatar

orice sistem recomandat de voi, se aude mai frumos si in primul rand este mai fiabil decat z5500.
am avut z5500 nou de la magazin..am dat 1000 ron pe el !..a doua zi l am vandut cu 800 ron.

Alex2007 is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 19:28   #33 (permalink)
Registered User

dilibau666's Avatar

am achizitionat de curand un DAV−DZ 860 raport bun calitate pret...sunet clar nu foarte puternic desi zice el ca ar avea 1000w ...elegant si avantajos fiind wireles...dar un pic cam aiurea cand vine vorba de conectat si configurat la un ps3 iti cam prinzi urechile daca nu stii ce si cum

dilibau666 is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 17:12   #34 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

vreau si eu sa-mi iau un 5.1 pt PS3. Problema e ca nu as vrea sa dau 10 mil (z 550)pe unu, as vrea ceva mai ieftinache.

Intrebarea mea este: trebuie neaparat sa aibe intrare optica? Daca nu are nu o sa am surround?

Si exista si alternative? Gen placi audio care sa le poti conecta la PS3 si dup-aia sa bagi orice 5.1 ?

Stiu ca sunt intrebari retarde da chiar nu am avut de-a face cu boxele pana acuma. Daca aveti recomandari va rog nu ezitati.

televizor is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 17:40   #35 (permalink)
Registered User

Srachi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Spike View Post
am luat Z-5500...recomand la toti...faci un efort dar merita
Cea mai buna alegere ce ai putut-o face.

Quote:
Originally Posted by Alex2007 View Post
orice sistem recomandat de voi, se aude mai frumos si in primul rand este mai fiabil decat z5500.
am avut z5500 nou de la magazin..am dat 1000 ron pe el !..a doua zi l am vandut cu 800 ron.
Da?Le-ai auzit si testat pe toate?Foarte interesant e ceea ce spui despre z5500 care nu duce lipsa de fiabilitate si nici de calitate audio,ma indoi ca ai fi avut asa ceva sau ai avut si l-ai pus intr-o camera de 2 metri pe 2 si testat cu sursa audio de la casetefon.Acest sistem e cel mai bun sistem 5.1 de piata la ora actuala.

Srachi is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 23:33   #36 (permalink)

Spike's Avatar

si dc ii pui o placa de sunet se aude bestial la muzica. eu l-am combinat u un xonar DX

Old 22-09-2008, 23:50   #37 (permalink)
Registered User

televizor's Avatar

imi raspunde si mie cineva?

e ceva de capul sistemul aluia jazz la 3.5 mil?
http://www.marketonline.ro/boxe/boxe-jazz-j9928
ca e cea mai ieftina varianta + ca nu imi trebuie putere mare (eu stau intr-o garsoniera).

Trebuie neaparat sa aiba intrare optica pt ca PS3u sa redea sunetele in surround?

televizor is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 15:57   #38 (permalink)
Registered User

krazyeone's Avatar

Salut
Am un sistem mai vechi de boxe Altec Lansing ATP5 (4.1) dar bineinteles ca nu are mufa digital si sincer nu prea vreau sa il inlocuiesc.
Are doar mufe analog input (am bagat pc-ul) si digital input (doua mufe rca)
ce ziceti ma pot lipi de aceste mufe?
Video ma leg cu HDMI catre TV
Mersi pentru detalii

krazyeone is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 16:41   #39 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Sal. Sincer nu inteleg 2 lucruri: I. 4.1 ????? Adica ??? si II. Cum vrei tu sa te lipesti de HDMI? Pai pe HDMI iti iasa sunetul neconvertit 5.1 sau 7.1 deci aparatul la care conectezi HDMI-ul face conversia si decodarea sunetului... in cazul in care crezi ca o sa gasesti fire in mufa HDMI de care sa te poti "lipi" in 5.1 sau 4.1 (cazul tau) te iseli amarnic..... Sunetul in mufa HDMI este doar pe 3 fire exact ca si in cazul conectarii opticale prin jack sau RCA (coaxial) singura sansa este daca ai la sistemul tau de sunet RCA coaxial este un conector convertor din RCA coaxial in Optical... http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...AL%20CONVERTOR In rest stai cuminte cu pistolul de lipit sa nu faci vreo traznaie.....
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 20:04   #40 (permalink)
Registered User

krazyeone's Avatar

Salut
1. 4.1 inseama 4 boxe+subwoofer fara cea dea 5-cea centrala

2. M-am exprimat un pic gresit, 'sa ma lipesc' am vrut sa spun sa folosesc aceste 2 mufe in vre-un fel, adica daca este posibil sa scot video pe hdmi si sunet din cealalta mufa AV Multi out
Sau cum spui tu acel convertor optical to coaxial dar nu cred ca se merita

krazyeone is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules