Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 19-07-2008, 21:28   #1 (permalink)
Registered User

ps3 sau televizor?

buna seara la toata lumea.am vandut niste lucruri(psp si un telefon) si am cam 13milioane.nu ma pot hotara ce sa imi iau.ori un ps3 special pt mgs4...ca el cam atat are bun sau un televizor lcd pentru xbox360(momentan am xboxul legat la monitor).intrebarea mea este:chiar merita un ps3 pentru jocul mgs4?dupa ce o sa il am nu cred ca o sa dau atatia bani pe jocuri.si vreau sa stiu cum este de pe ps3 online.eu de pe xbox360 ma joc online pe KAI cu casti si microfon vorbim in timpu jocului e super marfa.pe ps3 se poate face asa ceva?cum jucati?sunt multi care joaca online m-ar interesa si partea asta.si daca este vreo solutie sa il atashez la monitor.multumesc

teodor15 is offline   
Old 19-07-2008, 21:39   #2 (permalink)
Registered User

yamakasu's Avatar

cumpara-ti ps3 ca o sa apara o multime de exclusivitati pe ps3

yamakasu is offline   
Old 19-07-2008, 21:40   #3 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

Nu stiu unde gasesti tu PS3 la 13mil, dar e problema ta. Pe PS3 nu e bun numai MGS4. Mai sunt Uncharted si in curand Resistance 2, Motorstorm 2, SOCOM si multe altele. Nu cred ca iti poti lua un televizor prea tare de banii aia, asa ca eu te sfatuiesc sa iti iei un PS3 (eventual doar pentru exclusivitatile de mai sus, mai ales ca pe partea multiplayer va fi foarte bine in urmatoarea perioada cu Resistance 2 si SOCOM si sa nu uitam de MAG(256 players), care se zvoneste ca iese in primavara). Poti vorbi doar cu cei de pe serverul pe care esti in online. De jucat sunt destui care joaca, insa nu joaca neaparat acelasi joc. Pe aici nu prea se strang mai mult de 5-6 din ce stiu eu, poate doar in BF: BC. Bafta!

istrategie is offline   
Old 19-07-2008, 21:42   #4 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Sal... Cam ciudata intrebarea ta.... dar, PS3-ul merita toti banii .... MGS4 e demential!
Gasesti jocuri eftne pt.PS3 si le poti juca GTATIS online.... fiind ca la PS3 nu ai nevoie de abonament pentru a avea internet ( ma refere la abonamentul la XBOX live ) si in plus exista adaptoare ca sa legi consola la monitor... iati PS3 ... si poate vinzi Xboxul si ai bani si de un TV LCD ...

BAfta !
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline   
Old 19-07-2008, 22:12   #5 (permalink)
Registered User

in niciun caz nu o sa vand xboxul.la tot e superior ps3-ului si multa lume confunda ceva.la xbox360 la multiplayer.ai xboxlive si system link si system link e cum faci serveru la jocurile de pe pc pe asta jucam si e gratis.oricum daca ar fi sa il iau ps3 l-as lua SH si tv-ul la fel
.vreau sa va intreb inca ceva.daca are cineva versiunea de 60gb sau 80gb sa imi zica si mie cum se vad jocurile de ps2.pe youtube este o comparatie dintre un joc de ps2 cum se vede pe ps2 si ps3 si se vede mai bine pe ps2.
multumesc de raspunsuri

teodor15 is offline   
Old 19-07-2008, 22:17   #6 (permalink)
Registered User

mihaif27's Avatar

Apropo de LCD sau PS3... poate te ajuta threadul asta.

Am neaparat nevoie de LCD?

mihaif27 is offline   
Old 19-07-2008, 22:24   #7 (permalink)
Registered User

conortos's Avatar

cum sa se vada mai la ps2 mai bine ca ps3 ?! :|

conortos is offline   
Old 19-07-2008, 23:08   #8 (permalink)
Registered User

Fanta's Avatar

Quote:
Originally Posted by conortos View Post
cum sa se vada mai la ps2 mai bine ca ps3 ?! :|
majoritatea jocurilor de PS2 se vad mai bine pe un PS2 decat pe un PS3 de 60 gb

PSN ID: fanta_ru

Fanta is offline   
Old 20-07-2008, 03:01   #9 (permalink)
Registered User

eugigigigi's Avatar

PS3 fara discutii

eugigigigi is offline   
Old 20-07-2008, 14:52   #10 (permalink)
Registered User

multumesc pentru raspunsuri dar l-am testat azi in cateva jocuri si nu m-a impresionat.raman la concluzia ca xbox360 e mult mai bun la tot.daca s-ar moda mi-as lua sau daca ar scadea pretul jocurilor.se poate inchide threadul.cu acesti bani voi lua monitor/tv lcd

teodor15 is offline   
Old 20-07-2008, 14:57   #11 (permalink)
Nick anterior: SAY

Vreau Capsuni's Avatar

teodor15 desteapta decizie.

Vreau Capsuni is offline   
Old 20-07-2008, 15:32   #12 (permalink)
Registered User

Uziwood's Avatar

go away, xbots!!

PSN ID: AllexUziwood

Uziwood is offline   
Old 20-07-2008, 15:47   #13 (permalink)
Registered User

upmax's Avatar

Quote:
Originally Posted by teodor15 View Post
multumesc pentru raspunsuri dar l-am testat azi in cateva jocuri si nu m-a impresionat.raman la concluzia ca xbox360 e mult mai bun la tot.daca s-ar moda mi-as lua sau daca ar scadea pretul jocurilor.se poate inchide threadul.cu acesti bani voi lua monitor/tv lcd
Preturile pentru jocuri variaza intre 90 si 150 ron.. nu e chiar o avere.. (iti iei 3 jocuri ce iti plac si te joci online free daca bugetul iti e limitat.. )

upmax is offline   
Old 20-07-2008, 15:52   #14 (permalink)
Registered User

istrategie's Avatar

De unde iei tu jocuri la preturile astea?Poate SH?

istrategie is offline   
Old 20-07-2008, 15:54   #15 (permalink)
Registered User

upmax's Avatar

Vand Jocuri Originale pt. Console (PS3,Xbox,PSP) si PC din UK - comision 10RON/produs

Vezi in topicul de mai sus!

upmax is offline   
Old 20-07-2008, 15:55   #16 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Generatia xbot-verbatim ftw.

Tekken is offline   
Old 20-07-2008, 15:58   #17 (permalink)

Vreau Capsuni's Avatar

Quote:
Originally Posted by upmax View Post
Mult mai bun pe naiba.. ca in primele saptamani de la cumparare mi s-a stricat.. zilele astea imi iau un ps3..
Preturile pentru jocuri variaza intre 90 si 150 ron.. nu e chiar o avere..
Pai normal ca ti s-a stricat daca l-oi fi pus intr-un sertar de biblioteca inghesuit la "foc inabusit".Eu il am doar de 2 luni,dar am grija de el.Si omul a zis ca-i place sa se joace online.La ce servere de cacax au astia de la PSN,nu-i de mirare ca si-a indreptat toata atentia sper XBL desi costa.Si daca isi ia PS3 si nu are un TV LCD ce face?!Toata lumea stie ca diferenta este de la cer la pamant intre un CRTsi un LCD.Asa daca isi cumpara omul un tv LCD bunicel o sa vad puterea XBOX-ului,si poate mai tarziu o sa-si ia si un PS3.Nu sunt fan MicroSHIT.Si pe viitor ma gandesc sa-mi iau un PS3.Oricum e de viitor.

Vreau Capsuni is offline   
Old 20-07-2008, 16:09   #18 (permalink)
Registered User

upmax's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vreau Capsuni View Post
Pai normal ca ti s-a stricat daca l-oi fi pus intr-un sertar de biblioteca inghesuit la "foc inabusit".Eu il am doar de 2 luni,dar am grija de el.Si omul a zis ca-i place sa se joace online.La ce servere de cacax au astia de la PSN,nu-i de mirare ca si-a indreptat toata atentia sper XBL desi costa.Si daca isi ia PS3 si nu are un TV LCD ce face?!Toata lumea stie ca diferenta este de la cer la pamant intre un CRTsi un LCD.Asa daca isi cumpara omul un tv LCD bunicel o sa vad puterea XBOX-ului,si poate mai tarziu o sa-si ia si un PS3.Nu sunt fan MicroSHIT.Si pe viitor ma gandesc sa-mi iau un PS3.Oricum e de viitor.
Nu vorbi daca nu stii.. l-am avut doar 5 zile, timp in care a murit dvdrom-ul.. am primit banii inapoi pe el de la emag! Sunt prost facute de la prima piesa la ultima.. asta e parerea mea va rog xbox360 fanboys don't flame! Omul isi ia ce vrea

Last edited by upmax; 20-07-2008 at 16:20..

upmax is offline   
Old 20-07-2008, 16:27   #19 (permalink)

Vreau Capsuni's Avatar

Quote:
Originally Posted by upmax View Post
Sunt prost facute de la prima piesa la ultima.. nu merita nici macar un leu.. asta e parerea mea va rog xbox360 fanboys don't flame!

TU ai vazut macar ce a ma scris in postul anterior?!Nu sunt fan MicroSHIT.Sunt de parere ca PS3 este de viitor dar mai intai, ca sa vezi ce pot ambele console iti trebuie un TV LCD HD.De exemplu:Am fost la un prieten si am jucat Pro Street pt PS3 pe un tv CRT cu diagonala 51 cm parca.SI chiar m-a uimit faptul ca se vede aproape identic ca Pro Street-ul jucat pe un simplu PS2,diferentele fiind foarte mici intre cele doua console.
Asta spun,ca daca doreste sa se joace pe un PS3 si sa vada puterea unei console de tip next-gen,trebuie sa-l conecteze pe un tv LCD.La fel ca si cu X360-ul.Macar la 360 ai alternativa conectarii la un monitor LCD sau chiar CRT,si schimbarea rezolutii.

Vreau Capsuni is offline   
Old 20-07-2008, 16:32   #20 (permalink)
Registered User

Tekken's Avatar

Si crezi ca un PS3 nu se conteaza la monitor de PC? Comentatul in tramvai - sportul national.

Tekken is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules