![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| LittleBigPlanet
Am dat search, si spre surprinderea mea am vazut ca nu exista nici un thread despre LBP ? WTF PEOPLE?! Oricum, doar ce a iesit un nou trailer cu gameplay numit "Dream Trailers", in care sackboy se viseaza un... ei, vedeti singuri ![]() Click pentru a-l vedea.
__________________ SNAKE KILLED DUMBLEDORE ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poate, odata cu crearea acestui topic, aflu si eu de ce atata tevatura pe seama acestui joc. Pentru ca eu, personal, nu inteleg ce se intampla in joc si de ce este atat de asteptat de catre unii.Vad doar niste personaje gen teatru de papusi care zbiara pe acolo.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai, totul e explicat in mottoul jocului: Play. Create. Share. Jocul e basically un side scroller ( dar nu in toate cazurile ! ), in care ori trebuie sa cooperezi cu ceilalti ( altfel nu poti sa treci peste un obstacol ), ori sa concurezi impotriva lor ( cine ajunge primul, cine strange cele mai multe puncte, etc. ). Nimic special pana acum. Cea mai mare diferenta dintre jocu' asta si restul e ca aici poti crea tot ce vrei tu. Poti sa-ti faci propriile jocuri, propriile nivele, proprii bossi, inamici, totul. Toate nivelele care le vezi in trailere pot fi facute de tine. Si ce e cel mai tare e ca poti imparti toate acestea cu ceilalti oameni care joaca LBP. Si poti chiar sa colaborezi cu ceilalti pentru a face aceste chestii. Poti face masini, poti face corabii, poti face pana si Tetris ( pentru ca merge sa faci si scrollere verticale :P ). GAME OF THE EVER.
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Si jocul asta are story-line sau o campanie single-player ori e doar de jucat la misto?
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca are storyline, dar stiu ca are bossi. A, si iti poti creea propriul storyline. De exemplu, cum ati vazut in trailerul "Dream Trailer", poti fi un cavaler ce vrea sa salveze o printesa. ![]() Si da, are singleplayer.
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Jocul e unic! Si va avea si story mode si multiplayer!
__________________ | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sunteti criminali.Am zis eu ca jocul nu e unic,ca nu e interesant ca nu e nu stiu cum?.... Poate am gresit ca nu am dezvoltat.Incercam sa spun pe scurt ca mi se pare exagerat cat de mult l-au bagat sony la inaintare ca una din cele mai tari exclusivitati...ATAT Adica raspunsul anul acesta la Gears 2 e Litlle big planet. Noroc ca aveam cu ce riposta si la Fable,cu Fat princess ![]() Acum la urma chiar am glumit,daca vreti sa o luati in serios k. Jocul e foarte in regula si cand apare sigur pun mana pe el. Ce vreau sa intreb e,pana la urma apare pe psn nu? ca asa stiam insa la un moment dat l-am vazut afisat la vanzare pe shop-to si inca pe un site,deci pe disc.Am cam fost bagat in ceata... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Adryan, nu da cu paru inca, fable mi s-a parut un joc extraordinar si cred ca cei de la lionhead vor reusi sa faca ceva cel putin la fel de bun. Fat princess e si el grozav dar nu cred ca il poti compara cu fable 2.
__________________ Sustin introducerea testului de inteligenta inainte de inregistrarea pe forum! PSN ID: AllexUziwood | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Man, ai vazut combat systemul de la Fable 2? Uite-te si mai vorbim... Nu zic ca nu are farmec sau ca nu o sa-l cumpar oricum, insa chiar m-au dezamagit cu Fable, ma asteptam la mai mult. Pana si la Viking e un sistem de combat mai interesant... PS: Comparatia cu FP era o gluma... (semi!)
__________________ | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
si totusi, on-topic, ideea de a crea un joc intr-un "joc" este intotdeauna binevenita, poate chiar motiv sa-mi iau un PS3 ![]() dar poate dintre cei pasionati care au urmarit cat de cat ce se intampla cu jocul, poate cineva sa-mi explice ce, inafara de side-scroller platformer si ceva gen TIM (The Incredible Machine pt pustimea care nu cred ca a prins) mai poti crea? nu inteleg de unde vine acest izvor de libertate de miscare cand se stie ca: - esti limitat la 2 tipuri de gameplay - perspectiva va fi intotdeauna bidimensionala si din acelasi unghi Din cate am vazut, multitudinea consta in: - decoruri nelimitate (cate texturi incap pe un Bluray + ce va fi de luat de pe PSN) - un creator de personaje (sa zicem similar cel de la Spore) - multitudine de obiecte de pe care sa sari/care sa fie impinse/etc. - fanii vechii serii TIM stiu la ce ma refer Cu totii vom juca o Marie cu alta palarie la urma urmei. E totusi o initiativa apreciata pentru ca practic e primul editor de nivele cu care avem de-a face pe o consola. LBP mi se pare un editor de nivele ci nu un game maker, la fel de inovator cum e si "RPG Maker" pt PC sau "MMORPG Construction KIT". Nu ma intelegeti gresit, sper sa fiu corectat si aratat cu degetul pentru ca n-am avut dreptate intrucat chiar vreau sa mai pun ceva pe langa MGS 4 la lista de "to buy along with PS3".
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Prezentarea de la E3 pentru Sony a fost facuta cu ajutorul acestui joculet (prima parte), in concluzie.. poti face ORICE. Pare foarte interesant.. http://www.gametrailers.com/player/36416.html
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
cum sa poti face ORICE? Prezentarea celor de la SONY am vazut-o live si continea elementele pe care le-am spus si eu mai sus. Cum poti sa numesti un side scrolling jump & run orice?
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|