![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| GTA freezing fixed ?
Nu prea sunt la curent...deci pana la urma s-a rezolvat problema la GTA IV cu freezing ? Mi-am rezolvat problema cu internetu si as vrea sa fac o partida de multi player, dar mie cam frica. Am vazut ca imi cere sa updatez patch-ul 1.02, dar am mai citit pe net si cica unii useri nu au avut nici o prblema, iar dupa ce au pus patch-ul a inceput sa li se blocheze...asa ca nu stiu ce sa fac...rog frumos pe cineva sa imi raspunda. Multumesc ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu nu am avut probleme cu el. Nu am instalat patch-ul 1.02 pentru ca nu am mai jucat GTA4 de foarte mult timp. Cat timp l-am jucat toate au fost bune si frumoase. Eu zic sa il instalezi si sa te bucuri de joc.
__________________ PSN ID (UK): istrategie (Trophy Profile) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Launch console e modelul de lansare. Consolele de 40gb au o sansa mai mica sa faca freeze la GTA4. Distractie placuta.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ala nu e launch unit. Nu e din primul stoc.
|
| | #9 (permalink) | ||
| Vezi sa nu mai aprinzi nici becurile din casa. S-ar putea arde.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai joaca-n puii mei atunci, nu-ti mai pune probleme de-astea existentiale. Daca e sa se duca dreaq, se duce si daca bagi consola in biserica. Am avut zeci de freezuri de cand am consola si nu a patit nimic saracia. Dau in ea ca-n vaca.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Are dreptate Chifteluta. Joaca-te ca nu pateste nimic. Nu e ca la X360. Aici cel mult iti crapa blocul optic, dar asta nu o poti controla.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|