![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Fifa 09
Vad ca pe aria de PS3 nu e inca un astfel de topic. Apare pe 3.10.2008. Pre-order: ******** 219 lei Play-asia 49.9$ (limitat insa la 1 bucata de client!) Mai multe nu stiu dar il astept cu nerabdare. Ma apuc de citit in seara asta. Orice link cu informatii este binevenit | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sa vedem ce o sa se auda cu pes 2009. Dc vor anunta un online play fluid nu stiu cati isi vor mai lua fifa. Fifa e un joc frumos, care place ochiului la inceput dar nu a reusit in nici un joc de la 2000 incoace sa scoata o versiune cat de cat reaslista. Este un joc 70% arcade, pe net toti joaca cu Barca sau Manchester, iar dp un timp mai ales dc il butonezi la greu, incepi sa te plictisesti de el datorita fazelor de gol putine. Pt mine a fost mereu un joc pe care l-am jucat in primele 3-4 luni de la lansare la greu dp care l-am lasat definitiv.
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Las' ca e Euro 2008 mult mai realist. Sa fim seriosi, pe 90% din agaricii de pe net care joaca cu Man Utd si Barca ii arzi relativ usor cu o echipa de 4 stele. Din imaginile de PES 2009 aparute pana acum, se pare ca baietii de la Konami au cam pierdut contactul cu EA in materie de prezentare grafica. Surpriza poate veni insa din partea versiunii de PC de FIFA 09, care promite foarte multe imbunatatiri. Dar, ma rog, asta ar face subiectul unui cu totul alt topic.
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am citit pe blogul Winning Eleven, niste informatii leaked de la cineva care a avut prilejul de a juca PES 2009 in cadrul unui test, sau ceva de genul. Imbunatatiri grafice minore fata de 2008, game-play la fel, doar suturile la poarta vor fi schimbate. Cateva echipe licentiate in plus, si modul online ce nu va avea probleme, vor fi "marile" schimbari ale PES 2009, fata de 2008. Ma asteptam la muuuult mai mult, de la edit mode, pana la schimbari in Master League, dar se pare ca nu va fi cazul. Eu astept si FIFA si PES, cu aceeasi ardoare si le voi cumpara pe amandoua mm ca sigur.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
http://images.gamersyde.com/gallery/.../1677_0006.jpg
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Compara si tu imaginea ta cu asta de mai jos: http://images.gamersyde.com/gallery/.../1683_0004.jpg Chiar esti convins ca manechinele umblatoare din PES arata mai bine decat modelele de jucatori din FIFA? Pana si FIFA 09 de PC arata mai bine decat imaginile din PES2009.
__________________ Think outside the box! Trenurile prind cainii sub sine... Ciuu! Ciuu! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eu cred ca aleg pes09 anu asta, pentru ca baieti de la fifa (ea) nu adauga home support,trophy support (vibrati intr'un joc de fotbal nu prea merge) deci ei fac acelas joc, cu o inbunatatire vizuala minora dar astept, fifa 08 a fost superior lui pes 08, deci astept reviewuri ,pareri | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
imaginile astea care le pun ei ori la fifa ori la pes sunt imagini care nu au nici o treaba cu realitatea...sunt simple poze...sa puna un trailer pt gameplay si acolo vom vedea cum va arata jocul (si prin gameplay inteleg efectiv faze de joc, nu celebrari de goluri si iesirea echipelor de la cabine, alea sunt simple filmulete) o concurenta adevarata (intre cele 2 simulatoare de fotbal) si schimbari radicale vor aparea numai in momentul in care pes va avea un mod online cel putin la fel de fluid ca in fifa...pana atunci fifa va domina piata de jocuri si in consecinta nu vor avea de ce sa isi dea prea mult interesul oricum la fel ca si cu euro, voi lua fifa din prima zi (cat voi tine jocul asta nu stiu)
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Eu astept sa se lanseze ambele jocuri,sa vad reviewuri si demo si dupaia ma hotarasc.Pana atunci nu are rost sa ne dam cu parerea.Eu sper sa revina PES in forta.
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu pierd niciun contact. Ideea este ca daca PESul merge bine online, Bye Bye FIFA.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| http://www.fifasoccerblog.com/ Cu toate ca e mare blogul, o sa gasiti la un momentdat niste filmulete cu prezentarea FIFA 2009 si cam o repriza din gameplayul pe consolele next-gen. Ca prima impresie: Hai sa-i lasam pe astia de pe PC sa joace cu mouseul. Cum o fi asta nu stiu, dar banuiesc ca mouseul va tine loc de sageti (gamepad). Nici nu vreau sa ma gandesc ce buguri vor iesi. (stirea asta e ca bonus). Observ ca jocul este mai rapid ca viteza, in aparare nu se mai comporta ca in EURO 2008, adica sa sara orice minge din piciorul fundasului in bocancul atacantului, preluarile sunt mai rapide si au reintrodus OTB (out off ball, cam ca in FIFA 2005, adica controlul altui jucator care nu este la minge). O fi bine, o fi rau, nu stiu. Vom vedea. Suturile sunt iar de tot rahatul, driblingurile nefolositoare in joc. Apropos: Training tot nu o sa avem. O sa avem un dobitoc ca la FIFA 2008 care sa plimbe basica de colo-colo si unde vom incerca scheme sau lovituri libere care niciodata nu ies ingamae. Astept restul de 246 de scheme noi cu care se lauda EASPORTS.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Arata impecabil.Cel mai mult m-au impresionat tribunele.Si imi place ca l-au facut mai complex,adica nu ca la Euro(dadeai un lung de linie si atacantul inscria lejer),ceea ce il aduce mai aproape de realitate,sau nu stiu cei 2 sa joace .Oricum daca arata asa si in demo,nu mai astept PES .-------------------- Editare ulterioară -------------------- Am citit pe site-ul Konami,se pare ca PES2009 va avea doar un update grafic,dar se lauda cu schimbari majore de gameplay,ceea ce il va aduce mai aproape de realitate,cel putin asta au spus ei.
__________________ http://www.realitatea.net/imbratisar...eo_326327.html Impresionant...fara cuvinte Last edited by AkF; 02-08-2008 at 15:44.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Fifa 08 nu a avut online misto?
__________________ 8% of Gamers Can’t See Color. Vand Jocuri PS3. http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-ps3.html | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/122-playstation-2-playstation-3/390943-fifa-09-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| FIFA 09 - PlayStation 3 Sport | This thread | Refback | 02-10-2008 20:29 | |