![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Playstation 4 Preview Quote:
__________________ Racing, to the extreme | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
![]() E prea tarziu 2018. Noua generatie de console o estimez sa apara maxim prin 2012.
__________________ Un clasic al Forumului a zis: "Da, intr-adevar, recunosc suprematia PCului asupra consolelor, dar ca sa ajung sa fac un PC performant m-ar costa cat toate consolele LASTGEN la un loc. Si la anu', tot un PC prost o sa am." | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Cat despre Playstation 4 Preview, abureli dastea pot sa scriu si eu pe net, ma intreb daca gasesc agariciu care sa dea copy paste pe forumuri...
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
imi aduc aminte ca acum un an si ceva cind am sustinut ca probabil Sony va implementa vibratii in controller, unii mi-au sarit in cap, ca nu, cummsa fie posibil asa ceva ca nu ai voie sa schimbi configuratia. probabil ca asa o sa se intimple si de data asta, insa ma gindesc ca odata cu acest upgrade, probabil ca se va putea implementa si o scalare, astfel incit jocul sa ruleze cu texturi hi-res si mai multe poligoane daca se detecteaza noul hardware, sau cu texturi low-res si mai putine poligoane pe "vechiul" hardware. in fond, cred ca ar trebui dublat ramul si marita viteza de operare a GPU-ului ca sa se realizeze asta, insa intru intr-un domeniu in care nu ma pricep (poate unii care au ceva cunostiinte ref programarea jocurilor pe PS3 sa isi dea cu parerea). anyway, ideea e ca ar fi probabil destul de usor de suportat aceasta schimbare de catre developeri.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
h0stile nu sunt de acord. un upgrade la hardware la console ar fii prostie pentru ca am intra cu ei intr-o cursa de upgrade ca la PC si tocmai asta e magia consoalelor ca nu tre sa te bati la ca cu upgraderuri. stii ca daca ai un PS3 toate jocurile merge ce sunt jocuri PS3 si nu trebuie sa te uiti daca e PS3.0 sau PS3.1 ...
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator ) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
pai nu cred ca ti-ai bate tu capu cu nimic. daca ai noua consola ai o grafica mai buna, daca nu, nu. mie mi-ar placea ca toate jocurile din ultimul timp sa fi fost randate intern 1080p si nu 720p sau sub. singura bataie de cap ar fi pentru developeri care ar trebui sa se descurce cu 2 configuratii hardware (din fericire aproape identice). ma rog, adevarul e ca in cazul PS3 majoritatea abia daca se descurca cu una, asa ca doua cred ca ar fi prea mult pentru ei. poate peste 3-4 ani.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Si mai ganditi-va ce pierderi masive vor avea aia de la Sony de pe urma campaniei de "schimbare a consolelor vechi cu cele noi", caci nu cred ca vor exista oameni carora sa le convina ca au o consola mai proasta, desi toate poarta acelasi nume-PS3.Eu stiam din anumite zvonuri ca PS4 ar trebui sa apara cam prin 2012-2013, nicidecum 2018. Upmax:cred ca omul acela confunda lifespan-ul(durata de "viata" a software-ului pt acea platforma) cu timpul necesar aparitiei unui succesor-in cazul asta PS4.
__________________ <Mess> <Die> <with> <like> <the best> <the rest> | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Noul xbox va fi lansat la sf sau jumatea lui 2009 si cred ca playstation va trebui sa faca fata concurenteideci in 2011-2012 sigur va fi ps4
__________________ http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-wii.html | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
ca X360 inca o duce bine cu hardware-ul.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ps3 are un ciclu de viata de 10 ani in teorie. a fost lansat in 2006 deci asta inseamna 2016. Insa acest ciclu nu inseamna ca nu va fii lansat PS4 intre timp. sa luam numai cazul lui PS2 care la randul sau are un ciclu de 10 ani in teorie, si vezi ca s-a lansat in 2000, inca mai are suport si in teorie va avea pana in 2010. PS3 a fost lansat dupa 6 ani de la lansarea PS2. Deci putem deduce ca nu este o irealitate 2012-2013 care ar fii iarasi 6 ani dupa lansarea de la PS3 ...
__________________ Back to PS3 wonderland " from the Green hiatus " (quote from webpredator ) | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Cam asa daca nu se lanseaza pana in 2012 sigur batranul pc il va depasi cat despre 360 stiu ca inca are hardware puternic nu degeaba in afara se spune ca xboxul are grafica mai buna ca ps asta depinde de gusturi dar cert e ca xboxul urmator va fi lansat mai devreme ca ps4!
__________________ http://forum.computergames.ro/104-co...ocuri-wii.html | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
consol3:In ceea ce priveste grafica "batranul PC" a cam depasit consolele(deocamdata doar cu un tiitlu-tampenia de Crysis) de aproximativ jumatate de an. Sper din tot sufletul sa ma contrazica titluri ca GOW3/Heavy Rain/si voi mai spune-ti care.Problema este ca in cel mai fericit caz PS3 va mai rezista(grafic vorbind) cam la acelasi nivel cu PC-ul maxim 2 ani de acum incolo.De X360 nici nu mai vorbesc, ca desi are un hardware bunicel la ora actuala, si-a cam atins limiitele cu Gears 2, si dupa cate vad nu are anuntat niciun titlu visual-mind-blowing.Ps3 ramane cu atuul "potentialului nefolosit din spatele Cell-ului", dar si cu Bluray-drive-ul care ii confera un avantaj destul de mare in fata privipalului contracandidat. Pana la urma, grafica ar trebui sa ramana pe planul secundar(pt orice gamer adevarat), din moment ce este imposibil ca un device aparut in 2006 sa tina pasul cu altul care se imbunatateste constant.O consola este ceva cu-adevarat impresionant in primul an(inca odata vorbesc strict de hardware), dupa care isi cam pierde din "stralucire".Jocurile sunt ceea ce fac din ea un hit.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
P.S. E trist daca unii inca mai considerati ca CPU-ul ala din PS 3 ar fi Sfântului Graal. Au trecut deja 3 ani de cand Sony incercau sa ne bage in cap idei de genul "cu un PS 3 e ca si cum am avea un supercomputer in propria sufragerie", eu unul cred ca e cazul sa trecem peste marketingul acela ieftin. Pana la urma Intel deja scoate de aproape un an procesoare pentru PC-uri care fac Cell-ul sa para ca o jucarie. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|