Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-08-2008, 09:56   #1 (permalink)
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
Intrebare Uefa Euro 2008

Salutari tuturor,

Eu cu un prieten jucam uefa euro 2008 pe ps3 la doua controlere (adica nu on line ci ne intalnim si jucam the old way in fata aceluiasi televizor...e loads of fun pentru ca te agiti mult mai mult, etc).

Problema este ca am incercat sa jucam tournament tot asa split screen dar nu ne lasa sa selectam decat one side. Adica in fereastra unde te lasa sa dai controlerele stanga-dreapta in tournament nu ne lasa decat pe amandoi intr-o singura parte. Practic in tournament nu putem juca unul impotriva celuilalt.

Pana la urma ne-am apucat sa facem noi tabele si sa scrie echipele si jucam kick-off conform tabelelor facute de noi.

Intrebarea este daca exista vreo solutie sa putem juca totusi tournament.

Multumesc mult.

Ajustatoru

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2008, 14:19   #2 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Pai la tournament ar trebui sa controlezi doar o echipa care sa castige Uefa Euro 2008, ce sa cautati 2 jucatori in 2 tabere diferite? Poate nu am inteles eu intrebarea, dar din ce zici tu e logic sa nu te lase.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 04-08-2008, 09:29   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
Pai la tournament ar trebui sa controlezi doar o echipa care sa castige Uefa Euro 2008, ce sa cautati 2 jucatori in 2 tabere diferite? Poate nu am inteles eu intrebarea, dar din ce zici tu e logic sa nu te lase.
Pai uite cum facem: fiecare alege cate o echipa pe rand pana se ajugne la situatia in care jumatate din echipe sunt ale mele si jumatate ale lui. Atunci incepem turneul si practic nu jucam nici unul cu calculatorul ci numai impotriva celuilalt (ca si cum ai juca on line numai ca esti in fata aceluiasi televizor si joci la controller).

Noi oricum facem tournament din kick-off/team/fiecare selecteaza o echipa, insa mi-ar fi placut sa iti ofere calculatorul posibilitatea sa joci un astfel de tournament si nu sa stai tu de fiecare data sa selectezi echipele.

Multumesc mult

ajustatoru

Old 04-08-2008, 10:51   #4 (permalink)
Registered User

arslanyy's Avatar

Daca nu vei afla raspunsul(eu nu stiu dc nu merge), incearca sa postezi pe forumul EA.

arslanyy is offline    Reply With Quote
Old 05-08-2008, 12:08   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by arslanyy View Post
Daca nu vei afla raspunsul(eu nu stiu dc nu merge), incearca sa postezi pe forumul EA.
thnx cred ca asta e solutia ca se pare ca voi jucati toti doar on-line iar noi nu vrem sa renuntam la good old fun of having a beer in front of the console together

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules