![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Brothers in Arms: Hell' Highway
Desi seria Brothers in Arms s-a remarcat mai mult pe PC, m-am gandit sa deschid acest thread deoarece mi se pare k Hell's Highway este unul din cele mai importante jocuri pe cale de a fi lansate. Aveti aici cele mai recente demo-trailere: http://ps3.ign.com/dor/objects/77204...re_072308.html http://ps3.ign.com/dor/objects/77204...re_071108.html http://ps3.ign.com/dor/objects/77204...er_070308.html Pentru cei care nu stiu deja, pe langa evidentele imbunatatiri grafice (motorul grafic Unreal 3) pe care le va aduce acest joc fata de predecesori sai, producatorii au mai implementat un cover system ca in Gears of War, obiecte destructibile, iar povestea va fi una foarte adanca, inspirandu-se aproape complet din intamplari reale. Ca si in celelalte jocuri ale seriei, toate locatiile intalnite se regasesc in realitate (producatorii au realizat hartile folosind fotografii si documente din timpul razboiului) iar toate evenimentele pe care le va trai jucatorul s-au petrecut cu adevarat. Stiu ca toata lumea s-a saturat de WW2 shooters, dar seria brothers in arms mereu a fost deosebita prin elementele tactice, autenticitate si realism, lucruri pe care jocurile in stil one gamer vs. Germania nazista (ultimele jocuri din seria medal of honor, call of duty 3) nu le au.
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da problema e ca o sa fim cam singura echipa avand in vedere cat de interesata e lumea de jocul asta....dar lasa ca mereu se gasesc oameni kre sa raspunda la threaduri despre "intretinerea" carcasei de ps3 sau "care jocuri de ps2 merg pe ps3???"...
__________________ PSN ID: fanta_ru | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa starnesc flame, dar nu stiu cum va poate incanta un joc de genul asta, care nu e mai mult decat o copie palida dupa COD2... Grafica nu straluceste, gameplay-ul e departe de COD4... o penibilitate Brothers in Arms: Hell' Highway asta.
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Amice aici gresesti grav de tot.Seria BIA e cea mai tare pentru cei care apreciaza acest gen de joc,de departe cel mai tare(ma refer aici la jocuri care au story al II lea razboi mondial).Si daca nu ai jucat si celelalt parti degeaba o joci pe asta.Cu siguranta il voi cumpara si sunt sigur ca o sa faca toti banii.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ My gaming rig E8400@3.00Ghz, Asus BLITZ Formula, 2 * 2GB DDR2 800Mhz Corsair XMS2 DHX, BFG GTX 280 OC, Creative X-FI Xtreme Gamer, Thermaltake 600W PSU. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
tphase - n-ai tata o placa video de laudat ceva? Stai linistit in banca ta ca jocul e chiar ok. Are o poveste excelenta, si nu are cum sa se compare cu COD sau MOH pentru ca sunt diferite. Aici ai squad tactics, ai cover system, nu omori 100000 de nemti tu singur.
__________________ Lenes. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
. Nu fi rau, nu am adus in discutie placile grafice, am spus ca jocul nu se compara cu gameplay-ul lui COD4 sau Medal of Honnor Airborne, jocuri mult mai inchegate si mai bine puse la punct. BiA mi se pare o copie palida dupa COD4 cu un gameplay slabut fata de acesta din urma. Asi putea spune chiar ca asi prefera COD4 pe consola in low details / 600p decat BiA in 1920 * 1200 / 4xAA / max details Cover sistem-ul ala e o gluma proasta iar squad tactics lipseste cu desavarsire. Echipa ta din COD4 face mai multa branza decat fratii de arme. O porcarie de joc.
|
| | #17 (permalink) | ||
O porcarie dupa capul tau,joaca tu mult si bine cod care pe mine unu nu ma fascineaza deloc,mereu mohaa su bia au fost peste cod in ceea ce priveste al doilea razboi mondial.Spun asta in cunostinta de cauza,jucabdu-le in cunostinta de cauza.Cu siguranta ca daca iti folosesti putin capul ai vedea ca tactics chiar functioneaza in bia,insa doar daca apesi pe butoane si dupa aia spui ca e prost e ca si cum ai pune intr-o super masina care foloseste benzina si tu pui motorina si spui ca e proasta,e cam aceeasi situatie.Poti sa ai tu super calc si la ce iti foloseste cand insiri o gramada de aberatii si tampenii.Daca ai frustrari sau alte probleme nu veni sa le versi pe noi,vezi de treaba si lasa-ne pe noi sa jucam "porcariile gen hell's highway".
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #19 (permalink) | ||
Daca tu o iei ca o jignire asta e,insa eu niciodata nu jignesc. Sa ma explic inca o data.Tu e posibil sa ai super pc si super placa video si ca fps sau orice vrei to poate fi peste pc.Eu unul nu imi permit sa am un super pc de aceea am luat consola(ma ales pentru jocul de f1 si gran turismo),pe mine ma intereseaza sa mearga un joc cursit fara sacadari,sincer sa fiu consola este ideala pt asa ceva,mai ales ca in mare parte joc formula 1 sau jocuri de sport.BIA este unul din putinele care chiar merita,pe mine unu COD4 nu m-a atras asa mult, e un un joc bun care probabil online este excelent pt ca vad stiu multa lume care joaca online,dar mie imi place mai mult Bia sau MOHAA.Comparand COD2 cu moha sau bia nu are rost pt ca dupa mine sub acestea. Hell's highway caci despre el e vorba continua povestea din Earned in blood si Road to Hill 30 si din ce am inteles va continua si pe viitor. Eu unul daca nu imi place un joc nu ii zic porcarie pt ca as jugni pe ceilalti carora le place acel joc,adica e ca si cum ai zice ca suntem prosti ca jucam acel joc,cam asta ar avea sensul cuvantului porcarie in acel context. p.s.Daca te simti jognit sorry,dar si eu la randul meu m-am simtit jignit de tonul folosit de tine.Deasemena astept sa iti cerii scuze tuturor celor de aici,pentru ca nu mi se pare normal sa vorbesti astfel. Numai bine | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
Fiecare are dreptu la o opinie. Altii iubesc Crysis, altii il injura si stii ce? Suntem toti prieteni. Si fix n-are importanta ce calculator am. Am zis ca am jucat seria MoH si COD si am jucat si BiA si cel din urma mi se pare ca nu are feelingul COD4 / MOH Airborne nici pe departe. Nici gameplay, nici grafica comparat cu cele 2 de care vorbeam.Sincer COD4 mi se pare cel mai bun joc de razbel. O sa vedem cu COD5 daca o sa imi mentin parerea. BiA daca ar lucra ceva mai mult sa adauge detalii mai multe pe plansa si sa faca cover sistem-ul ceva mai bun si sa implementeze si un AI ca ce e acuma e jale, poate ca ar avea mai mult succes.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|