![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Pune la dns pe ps3 cele de la CZONE, dupa ce setezi IP-ul pe PS3, de pe calculatorul tau ar trebui sa poti da ping in IP-ul de PS3. Default router pe PS3 trebuie sa fie IP-ul placii de retea din calculator, in cazul tau 192.168.1.1
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Bine,ajung acasa si incerc , daca nu functineaza il arunc pe geam ) )-------------------- Editare ulterioară -------------------- Buun, deci pe a doua placa IP : 192.168.1.1 Subnet : 255.255.255.0 Default Gateway: ip de la czone Preffered DNS: cele de la czone Alternate DNS: cele de la czone Pentru PS3: IP : 192.168.1.2 Subnet : 255.255.255.0 Defaut Router : 192.168.1.1 Primary DNS: tot cele de la czone Alternate DNS: tot cele de la czone Dupa ce le setez am ping pe 192.168.1.2 (ip de la ps3) insa la internet connection tot "this is a dns error" imi da. Last edited by stuart; 07-08-2008 at 21:06.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
hai ca vad ca am reusit,dezinstaleaza sygate si dupa setezi a doua placa de retea ip:192.168.1.1 subnet de la czoneil pui si la a 2 placa la mine e asa:255.255.255.224 dns:cele de la czone dns: cele de la czone Pentru PS3: IP : 192.168.1.2 Subnet : 255.255.255.224(czone) Defaut Router : 192.168.1.1 Primary DNS: tot cele de la czone Alternate DNS: tot cele de la czone si dupa ce ai setat a doua placa instalezi sygate server nu client dupa aia setezi ps3 si ar trebui sa mearga mie unu imi merge am tras toata ziua demo-uri bafta | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| tot nu mere...acceeasi eroare
Am luat sygate office network 4.5 build 851 , la mine la a doua placa imi ia IP 192.168.1.1 (asa cum este si corect nu?la tine in atasament am vazut cu 0.1 in coada...), oricum print screenurile difera avem versiuni diferite , mai ai linkul de unde l-ai descarcat? - La a doua placa de retea se lasa liber la default gateway? - Pot verifica intr-un fel daca am net pe a doua placa de retea? Multumesc | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Da, imi arata o chestie cu 30 zile ramase... Multumesc,incerc si revin... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nup, tot nu merge, din ce observ la a doua placa de retea la Activity am la Sent packets 848 si recieved prea putin 34 , fata de conexiunea Czone. Last edited by stuart; 10-08-2008 at 14:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Mi-a mers,am incercat sa fac system update dar se intrerupe mereu dupa vreo 10 minute.Daca fac internet connection test imi dai The connection to the server timed out.Daca merg la browser imi merg paginile alea de pe situl lor,alta pagina nu iar la sign up for psn imi da eroare.Cred ca e de la aplicatia Czone care trimite mereu acel ping nu?
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
am instalat.mi-a reusit inregistrarea la psn insa vreau sa dau sign in si imi da mereu you have been signed out of playstation network... 80710733 dar mai e si maine o zi ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si sa nu mai zic ca de doua ori mi-a mers dupa ce am inchis atat aplicatia C-zone cat si Sygate Network... Last edited by stuart; 11-08-2008 at 12:26.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
.Intr-un final mi-am tras net de la un prieten din bloc , are de la Astral(actual UPC) si nu am nici un fel de problema , ba chiar au un super extern si downloadez fara probleme mereu(updates,demos etc.) .Singura mea recomandare este internet de la compania mai sus mentionata,merita avand in vedere ca este super stabil,nu mi-a picat decat de vreo 2-3 ori(nesemnificativ) in aproape 6 luni de activitate Succes .....si pentru compania c-zone numai respect
__________________ I think this is the beginning of a beautiful friendship. Last edited by sepet; 11-08-2008 at 13:05.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|