![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | czone suck
am si eu o problema am bagat net pe ps3 de la czone cu pc-ul deschis si dupa 10 - 15 min dns error trebuie sa i dau iar test connection ca sa mearga si dupa aia tot asa se opreste in 10 -15 min c-zone si nu merge netu dak am pc-ul oprit pt ca nu are programu ala incorporat ps3-ul era tare dak puteai la ps3 sa downloadez programu ala czone dar am mai spuso odata si o mai spun ![]() ![]() C-ZONE![]() ![]() plz dak poate sa ma ajute cineva sau sa imi zica dak a aparut tip de abonament la czone fara programu ala infect | ||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Sal, sper sa te ajute solutia asta... Trebuie sa vorbesti cu cei de la Czone, sa iti activeze serviciul de PPPOE, apoi la PS3 la internet settings alegi PPPOE - unde vei putea pune User si Parola ca in Windows dar fara acel program... Este un serviciu activat de curand de CZONE tocmai pentru cei cu console, plus ca nu vei plati un abonament separat pentru consola cum cer ei la PC-uri, un PPPOE e considerat gratis per user... Vorbeste cu ei si spune-ne ce ai rezolvat... In contract ai undeva optiunea PPPOE de bifat daca te uiti... | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
eh man nu scrie nimica in contract dar zi nu e mai bine sa imi iau abonament business ca e la fel numai ca nu include programu asta din cate am inteles eu si nu scrie nimica in contract de PPPOE:d dar dak zici tu cand ma duc sa platesc abonamentu zic si de chestia asta ca eu folosesc router dar in felul urmator am 5 gauri la el 1 WAN, 1 other, 2 other, 3 other si 4 other ideea e ca eu bag cablu de net la 1 other nu la wan si la 2 other conectez pc cu router si la 3 other routeru cu ps3-ul si merge netu pe ps3 dar tiam zis problema e ca mi se opreste dupa 12 minute DNS error... deci zici tu ca e bine sa imi iau PPPoE nu mi se strica nimica nu din ce am facut eu acuma ma refer la chestia cu routeru ca nu stiu sa mil setez si am gasit faza asta:d si mie mie frica sa nu cumva netu sa nu mai imi mearga de loc pe ps3:d
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|