![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Midnight Club LA
Încep să simt mireasma de joc care va arăta gamerului cum ar fi trebuit să fie implementată ideea de illegal street race în ultimele jocuri din seria NFS. Siteul oficial este up de ceva vreme şi arată bine, arată foarte bine. Un lucru îmbucurător (pe de-o parte) este că acest joc, deşi făcut de R*, are licenţă pentru toate vehiculele din joc, lucrul mai puţin îmbucurător este acela că, din această cauză s-ar putea ca damageul să lipsească. Tot pe siteul mai sus amintit găsiţi câteva filmuleţe de prezentare pentru diverse maşini, puteţi scoate wallpapeuri, screen-savere, etc. Jocul va apărea pentru PS3, X360 şi PSP, pe 7 OCTOMBRIE 2008. Probabil că nu va exista opţiunea "dashboard", însă personal nici nu mă aşteptam la acest feature şi nu mă interesează într-un astfel de joc, ce mă interesează e să fie cât mai aproape de utimul joc din serie (jucat de mine), adică de Midnight Club II. I can hardly wait!
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Si pe mine ma intereseaza jocul asta.Am jucat si eu Midnight Club II si mi-a placut foarte mult,a fost mult mai "fun" decat orice NFS am jucat,si le-am jucat pe toate.Si deci ma astept ca si asta sa fie mult mai distractiv.Muzica din joc cred ca va fi bestiala.Am gasit un preview pe IGN in care zice ca ar exista si optiunea "dashboard" sau poate am inteles eu gresit,oricum si daca nu e tot va fi fain jocul. http://ps3.ign.com/articles/892/892855p1.html
__________________ KILLER PSN ID RO: kobayashy82 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Midnight Club 3 dupa PS2 a fost pur si simplu demential, nu se merge spre simulare, ci mai degraba spre arcade si fun iar de coloana sonora nu mai zic. Puteai sa customizezi masinile cu anumite acceorii pe care in alte jocuri nu le gaseai. Avea ceva anume in el si oricum ma astept ca acesta sa fie mult mai tare ca NFS si Juiced (cel din urma mi s-a parut slab rau)
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Daaa, Midnight Club II a fost super adevarat, l-am terminat parca cu mici dificultati, fusese destul de greu in anumite momente. Se vedea ca este nativ pt console si ma gandeam cum ar fi pe consola. Well, there I have it, va aparea urmatorul pe consola! De abia astept !
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Astazi era OFFICIAL RELEASE DATE pe PS3. Are cineva idee daca a aparut sau cand l-om gasi pe la magazine?
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pe 24 e lansarea oficiala. Midnight Club: Los Angeles for Sony PlayStation 3 (PS3)
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nu cred că-l vedem prea curând în România. Zic asta deoarece Gameşopul a adus GTAul iar de Midnight Club gameşop nici nu a auzit. Tind să cred că trebuie să ne folosim de the back channels ca să facem rost de el cât de cât rapid.
__________________ You should never underestimate the predictability of stupidity. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Acesta este unul din jocurile pentru care am dorit achiziţionarea unei console deci aş putea spune că l-am aşteptat cu sufletul la gură. Iniţial am fost mirat când am văzut că R* a reuşit să achiziţioneze licenţa pentru a folosi diverse automobile în Midnight Club LA ţinând cont că precedentul jucat de mine, un Midnight Club 2 pe PC care, deşi "mirosea" a portare de consolă, însă care părea peste nfsuri scoase pe bandă rulantă ce doreau să readucă sentimentul care-l aveai când te uitai la filmul, the fast and the furious, era un joc care, avea ce nu aveau nfsurile care au licenţe de când lumea şi pământul, damage. Electronic Artsul ne-a făcut să credem că dacă poţi folosi numele unor automobile în jocuri nu le poţi face să se dezmembreze deoarece ar arăta producătorul auto într-o "lumină proastă". Ei bine, a venit, Midnight Club Los Angeles, a venit cu licenţe, a venit cu damage, şi n-a venit cu săgeţi imense amplasate-n mijlocul drumului care nu-ţi permit să o iei pe unde vrei tu ci pe un traseu prestabilit. Când joci Midnight Club, chiar ai acel sentiment de ilegalitate pe care NFSul, încearcă să-l copieze şi totuşi să facă ratingul să fie 3+. Cursele din Midnight Club se bazează pe checkpointuri lucru care îţi permite să alegi ce variantă de traseu doreşti până la următorul prin care trebuie să treci, îţi oferă posibilitatea să participi la curse dintr-un colţ în altul al oraşului fără să trebuiască să urmăreşti un trase prestabilit, sau să livrezi autoturisme, în acelaşi mod "liber". R* ne arată că deşi mulţi încearcă să copieze libertatea din GTA, numai ei deţin formula de succes. Midnight Club LA nu se poate compara cu NFS Underground, Most Wanted (toate nfsurile de după underground, inclusiv acesta) din simplul motiv că are prea multă clasă. Oferă jucătorului lucruri care domnii de la Electronic Arts decid să le ignore pentru a ne băga nişte aşa numiţi actori, care au priză la tineret şi uită că defapt feelingul e altul. O să ziceţi că şi-n Midnight Club intri cu 150 de mile-ntr-o altă maşină şi continui, însă aici, nu intri-n poliţie cu 100 mph în maşina de poliţie şi -ţi scade viteza până la 50 continuând. Nu, aici în funcţie de obstacolul întâlnit te rostogoleşti, te blochezi, te faci pilaf. Trebuie să recunosc, sistemul de damage nu este unul realist şi în mare parte ţine de aspectul vizual al maşinii , însă este ceva -n plus faţă de ce ne-a arătat nfsul în ultima vreme, (să mă scuzaţi că ignor prostreetul dar după 5 minute l-am dezinstalat dezamăgit de timpul care m-a făcut să-l pierd) este acel ceva, cu stil şi substanţă pe care dacă vrei îl accepţi şi-l înţelegi, iar dacă nu zici că e o pocnitoare de joc făcută pentru rapperaşii care-şi arată casele la mtv cribs sau pentru acei hardcore gameri care doresc să joace din cockpitul autoturismului. Jocul nu e simulator şi nici nu are pretenţia asta, însă este un arcade care dă clasă jocurilor din aceeaşi categorie din cauza "feelingului" pe care ţi-l oferă în timp ce goneşti într-un muscle car prin la cu oponenţii şi poliţia-n spate, în timp ce treci printre două tiruri mergând pe două roţi şi apăsând pe butonul de nos. Lumea o să se plângă că grafica nu e top notch însă Rockstar ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu asta. Ţinând cont de cât de mare este "locul de joacă" şi ţinând cont de cât de puţin durează loadingurile tind să cred că băieţii au făcut o treabă bună. Ce-i drept, mă deranjează faptul că atunci când plouă stropii nu rămân pe parbriz, iar ştergătoarele rămân nemişcate, mă deranjează faptul că oglinzile laterale cât şi cea retrovizoară sunt puse de formă deoarece în ele nu se vede ce se-ntâmplă-n spatele tău, însă, aceste minusuri pe mine nu mă deranjează atât de mult, tocmai din cauza motivelor enumerate mai sus. Lucrul de care-mi mare puţin rău e că n-au introdus nişte posturi de radio care să poată fi ascultate, ci au introdus doar melodii, melodii, care ce-i drept, merg mână-n mână cu condusul la limită. Maşinile se comportă diferit, în funcţie de clasa din care fac parte, Tunner, Exotic, Muscle Car, Bike sau Luxury, iar faptul că-mi pot cumpăra un Camaro SS din 69, un challenger rt din 70 sau noul model challenger din 2008 mă fac să fiu a happy camper. Despre dificultate nu ştiu ce să zic. Pentru mine este un joc ca "oricare" altul. Nu mi se pare nici foarte uşor, nici foarte greu, mi se pare "normal", totul ţinând de jucător şi cât de îndemânatic e în folosirea controllerului pentru a conduce maşina. Am spus-o şi o repet, cine doreşte să termine cursa primul indiferent de câţi pereţi slash autoturisme slash stâlpi a lovit, ar fi e preferat să nu-l joace pentru că atunci şi-ar face nervi. Ca să mă folosesc de un sistem de notare mai puţin cunoscut la noi, ofer jocului two thumbs up. ![]()
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Jocul nu mi se pare prea reusit, ci o combinatie de TDU cu Burnout Paradise, ultimul din urma da clasa Midnight Club-ului la orice ora. Grafica e dementiala la Midnight Club (nu stiu de ce spui tu ca nu e top notch, Mavone), cel putin masinile sunt lucrate foarte detaliat. Calitatile le-a enumerat Mavone mai sus, iar defectele le voi spune eu ![]() - Nimic cu adevarat inovator - Impactul cu celelalte masini nu foarte realist - Buguri de grafica (vezi review-ul de pe GT unde se vad clar) - Putine masini - Destul de dificil de la jumate' incolo. - Camera din masina e sub cea din TDU - Pilotajul motocicletelor sub orice critica, nici macar look-ul pilotului nu aduce deloc a realitate (TDU sta mai bine si la capitolul asta, unde puteai sa vezi chiar si petele de pe casca).
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
varianta ps2 a TDUlui mi s-a părut sub orice critică. Mi-a părut rău că l-am luat. Pe PC era-ntreadevăr ceva aparte, mai ales că puteai să te uiţi prin tot bordul. Înţeleg că ps2ul e una şi ps3ul e alta, dar la cum "arăta" fiecare la vremea lui pe console Midnight Clubul mi se pare superior. btw, când am zis de grafică m-am referit mai mult la "background", că-n majoritatea jocurilor auto, texturile autoturismelor conduse de tine / oponenţi arată foarte bine.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|