![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Cum cumpar de pe PlayStation Store ?
Am si eu o problema. Probabil s-a mai discutat si imi pare rau daca deschid aiurea un nou thread dar vreau si eu un pic de ajutor. Am cont pe UK pe playstation store si am vrut sa cumpar niste add-on-uri de Folklore de pe net si cand imi bag numarul cartii de credit si toate datele imi da eroare, ca datele nu sunt bune si sa incerc din nou.am incercat de mai multe ori si tot nimic. poate cineva sa ma ajute?va rog frumos, sunt disperat. (nr cartii de credit l-am bagat fara spatii sau linii, este vorba de un card ING Visa Electron). astept sugestii sau informatii va multumesc mult mihai | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai la fiecare comanda online de pe un site nou eu procedez asa: 1. ma uit daca livreaza in romania 2. moneda de schimb folosita pe site. 3. cardul care il folosesc sa fie alimentat cu moneda care este folosita pe site. 4. daca le indeplinesti pe toate 3 ia legatura cu relatii clienti de la ING. m-i se pare ca trebuie sa iti activeze o optiune in plus la cont. bafta
__________________ what's life without games, music and FIFA ? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand cipuri wiikey originale cu holograma pt modat nintendo wii,pretz 50 ron/bucata. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
deci daca imi cere dolari sau lire pot sa folosesc si un card cu RON pe el?sau trebuie sa aiba dolari sau lire in functie de ce imi cere?
__________________ PSN ID (UK):Adamska16 PSN ID (RO):ssj2radu I like long walks especially when they're taken by people like you! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
@michaellalu: Dacă ai discul region 2 (EU/UK) NU merg add-on-uri de pe US Store (region 1). Toate DLC (downloadable content) sunt region-locked, chiar şi cele gratuite. Aşadar cumpără DLC Folklore de pe PSN US doar dacă ai jocul NTSC region 1 (SUA). Altfel sunt bani aruncaţi pe geam.
__________________ Toda su base son pertenece a nosotros | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Poate calea asta pt cei fara card o sa fie mai usor de utilizat : http://feedonps3.com/?p=1045 Asta doar daca se vor putea procura si pe plaiurile noastre mioritice asemenea carduri ....
__________________ Psn Id : ra_zeul Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d. Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|