Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-09-2008, 01:15   #1 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Ciudatenie Variety Map Pack COD4...help plz !!!

In sfarsit am reusit si eu (abia acum) sa fac rost de un card cu care am luat dp Store acel Variety Map Pack pt COD4...pana acum am mai incercat cu 2 carduri dar nu am reusit...acum mi-a mers din prima cu un Visa de la Raifaissen...toate bune si frumoase...fac download la acel Pack, apoi imi cere sa dau install (le-a instalat acolo in Game Data Utility) si surpriza cand bag discul cu jocul nimik nou...nu gasesc nicio plansa noua (am doar hartile vechi pe care am tot jucat si pana acum) desi zice ca acel Pack contine 4 harti noi pt modul multiplayer.Va rog cei care ati luat si voi acel Pack sa veniti cu un sfat (ajutor) ca sincer pe cat de mult mi-am dorit sa le iau pe atat de suparat sunt acum ca nu imi merg.Ce naiba sa fac? Plz help me !!!

Last edited by TiBiKiMi; 21-09-2008 at 01:41..

TiBiKiMi is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2008, 02:44   #2 (permalink)
Registered User

SunDy's Avatar

Tu ai COD 4 varianta PAL(adica Region 2)?Daca da ,de asta nu merge ,deoarece ce Packul e luat de pe PS Store US.Iti trebuie COD 4 varianta NTSC(region 1) ca sa mearga.De obicei addon-urile cumparate de pe PSS US nu se pupa cu jocurile pal.

SunDy is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2008, 09:31   #3 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Quote:
Originally Posted by SunDy View Post
Tu ai COD 4 varianta PAL(adica Region 2)?Daca da ,de asta nu merge ,deoarece ce Packul e luat de pe PS Store US.Iti trebuie COD 4 varianta NTSC(region 1) ca sa mearga.De obicei addon-urile cumparate de pe PSS US nu se pupa cu jocurile pal.

Offfff Doamne....pai si de unde sa iau varianta PAL (region 2) daca contul meu e pe USA?...si sa inteleg ca am dat banii de pomana nu?

Old 21-09-2008, 09:50   #4 (permalink)
Registered User

Srachi's Avatar

Varianta pal a add on-ului nu o poti lua doar cu un cont de europa si nu cu un card de romania ci unul dintro tara unde este psn.Acum tu ce poti face e sa vinzi jocul cod 4 pal si sati iei un ntsc pe care iti vor merge addonurile.

Srachi is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2008, 09:57   #5 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Question

Quote:
Originally Posted by Srachi View Post
Varianta pal a add on-ului nu o poti lua doar cu un cont de europa si nu cu un card de romania ci unul dintro tara unde este psn.Acum tu ce poti face e sa vinzi jocul cod 4 pal si sati iei un ntsc pe care iti vor merge addonurile.
Eeeee ce treaba faina...bine ca nu tre s-o vand si pe soacra-mea ca sa mearga (de fapt mai bine era asa)...nu am cont de europa dar cred ca as putea sa-mi fac, dar esti sigur ca n-o sa mearga sa iau de acolo cu un card Visa?

Old 21-09-2008, 10:21   #6 (permalink)
Registered User

steauacroitoru's Avatar

garantat nu merge

steauacroitoru is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2008, 10:45   #7 (permalink)
Registered User

Srachi's Avatar

Quote:
Originally Posted by TiBiKiMi View Post
Eeeee ce treaba faina...bine ca nu tre s-o vand si pe soacra-mea ca sa mearga (de fapt mai bine era asa)...nu am cont de europa dar cred ca as putea sa-mi fac, dar esti sigur ca n-o sa mearga sa iau de acolo cu un card Visa?
Nu merge de fel,nici nu incerca,roaga vre-un prieten din strainatate ce are un card sa-ti ia sau sa-ti dea datele si sa faci un psn account pe adresa lui.

Srachi is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 09:45   #8 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Srachi View Post
Nu merge de fel,nici nu incerca,roaga vre-un prieten din strainatate ce are un card sa-ti ia sau sa-ti dea datele si sa faci un psn account pe adresa lui.
Nu mai rog pe nimeni nimic...ma las pagubas daca asa de nasol sta treaba...eram asa de bucuros cand am reusit se le downloadez si pe cand sa ma joc..."pauza".Cred ca imi pun pofta-n cui si gata...closed !!!

Old 23-09-2008, 16:24   #9 (permalink)
Registered User

mamaruta's Avatar

Sal.... Respunsul meul il sti... ti-am scris pe consola...INSA ! Cauta si tu vreun pretenas care are jocul varianta USA regione 1 si dai accountul tau sa-si descarce si el packul ( daca ai cumparat ceva de pe store il poti downloada de 5 ori ) si taxeaza-l la jumatate ...asa la 2 prieteni iti recuperezi banii BAFTA ! si ne vedem la un COD 4 .
P.S. Daca ti neaparat sa ai mapele fati un account european si cumpara de acolo pack-ul dar nu este cu reducere pe EUropa Store....
Jocuri: Resistance Fall of Man , WarHawk , Uncharted , Burnout Paradise, MGS4 , GT5 Prologue , GTA4 , Battlefield BC , EYE OF Judgment , Call of Duty 4 , Oblivion , Tekken 5 Online , Super StardustHD, Socom ..... S.a.m.d.

Trophy : http://www.playfire.com/mamaruta

mamaruta is offline    Reply With Quote
Old 23-09-2008, 17:26   #10 (permalink)
Registered User

L0G1X's Avatar

Quote:
Originally Posted by mamaruta View Post
Daca ti neaparat sa ai mapele fati un account european si cumpara de acolo pack-ul dar nu este cu reducere pe EUropa Store....
Nu se poate cumpăra cu card eliberat în România de pe UK/EU Store de nicio culoare.

L0G1X is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2008, 08:18   #11 (permalink)
Registered User

TiBiKiMi's Avatar

Quote:
Originally Posted by L0G1X View Post
Nu se poate cumpăra cu card eliberat în România de pe UK/EU Store de nicio culoare.
Asa este...mi-am facut un cont si pe Europa (Germania) si nu am reusit sa le cumpar de acolo nicicum

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Console > PlayStation 2 / PlayStation 3

Thread Tools

Posting Rules